Dışarıda sosyal medyada her yerdeler ya ben oranı buranı görmek zorunda mıyım. Git evde ne BK yiyiyorsan ye bu ne mk sıkıldım bu işten
12 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dışarıda sosyal medyada her yerdeler ya ben oranı buranı görmek zorunda mıyım. Git evde ne BK yiyiyorsan ye bu ne mk sıkıldım bu işten
Cevap
1Cevap
biz niye çıplak erkekler görüyoruz onları da görmeyelim
Nerde çıplak erkek mk
kaslarını orasını burasını gösteren bi ton erkek var pplerinde
Dışarda 100 erkekten kaç tane vücudunu bu şekilde gösteriyor?
Kadınların 100 de 90 ini orasını burasını gösteriyor. Herseyleri dışarda bu kadar mı ucuz olur insan ya
sizin için giyinmiyoruz etek, şort giymek de mi sorun oldu mk erkek şort giysin sorun yok kadın şort giysin çıplak dolaşıyo o şu bu. Sırf bu zihniyetinizden dolayı şu ülke ilerlemiyo
Mk bu şekilde ilerleseydi ülke o zaman şu an nirvanaya çıkması gerekirdi. İlerleyen şeyler zina, içki, kumar nedense. İnsan gibi giyinin ya erkek şort diyorsun ya söyler misin 100 kişiden kaçında şort var bir elin parmağını geçmez kime ne anlatıyorsun. Giyinin ama çıplak gezmeyin. Ben senin o poponu goguslerini bacaklarını görmek zorunda değilim. Başımızı kaldiramiyoruz yürürken. Giriyorum internete her yerde siz varsinjz gına geldi arkadaş
Başka gösterecek bir şeyleri yok nabsınlar
inan bilmiyorum
Keşke herkes senin gibi olsa
beni bilmiyorsun
Tesettürlüsün ve çok masum birine benziyorsun. Gözlerin içindeki güzelliği ve temizliği gösteriyor
aaa peki teşekkürler
Senin gibi biri çıksaydı karşımıza evlenseydik çok mu şey istiyorum
tanışıyor muyuz ya
Yok valla ama tanışmak isterim
tanışmak kolay da iştee
Evlilik düşünceniz varsa eğer
yok ama merak ettim 🥺
tg ne alaka... istek atmak zor olmamalıydı
Dm kapali ama
artık değil
İstek attım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Algoritmalar ve popüler kültür maalesef sürekli dikkatimizi çekmek için bu tarz içerikleri önümüze pompalıyor 🧠 Dışarıdaki hayat ve dijital dünya bıkkınlık yaratmış olabilir, seni çok iyi anlıyoruz ✨ Zihnini biraz dinlendirmek için akışını filtrelemeyi deneyebilirsin ☕ Bize dert anlatmak veya derin sohbetler etmek istersen DM yerine profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, orada laflarız 🎙️