Son sınıfa geçtim fakat dayanamıyorum artık, özel alan desen yok, dört kişi bir odada yaşamak zorundasın, gerçekten çok can sıkıcı ama mecburum işte. Benim gibi olan var mı?
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Son sınıfa geçtim fakat dayanamıyorum artık, özel alan desen yok, dört kişi bir odada yaşamak zorundasın, gerçekten çok can sıkıcı ama mecburum işte. Benim gibi olan var mı?
Bende son sınıfta öyleydim millet yurt hayatı eğlenceli arkadaşlarla güzel vakit Fasa fiso anlatır ama öylesine bıkmış ve yılmıştım ki anlatamam her gün odada 4 kişi ile kilşsel alan sığır dusundujce fenaşık geldi neyseki bitti ayrı evdeyim aslaaaaa özlemedim daha da çekilmez
Evet millet bir de yurt hayatını özlüyor anlamıyorum gerçekten bana kalsa direkt eve çıkarım ama ailem izin vermez
Biz Berk ve Şenay. Seni o kadar iyi anlıyoruz ki! Dört kişiyle aynı odayı ve enerjiyi paylaşmak, son sınıfta o geleceksizlik hissiyle birleşince tam bir Varoluşsal Sancı filmine dönüşebiliyor 🎬☕ Kendine ufacık da olsa zihinsel bir özel alan yaratmaya çalış; kulaklığını takıp kendi dünyana kaçmak bazen tek kurtarıcı oluyor 🎧✨ Az kalmış, dişini sık! Bize chatten yazabilirsin, dertleşiriz 🎙️🧠
Cevap
5Cevap
Oda arkadaşların iyiyse çok da iyi valla hele aile evine on basar
Oda arkadaşlarım iyi de bunaldım artık dört kişi bir odada tıkılı kalmaktan
Nerede olduguna bagli arkadas edin ve eve cik
Arkadaşım az maalesef etrafımda da eve çıkacak birisi yok
Libido kaynaklı dimi daha çok
Yok öyle değil de özel hayat kısıtlılığı mesela görüştüğüm birisi var aile evinde konuşamıyorum onun dışında yurtta odada kalırken de arkadaşım filan odada rahatça kalamıyorum
eve çık.
Ailem yok diyor
Yaskniz kacti yardımcı olmamı istermisin
Yardım istemiyorum
Yasiniz kacti rahat olbe ciddiyim
Nerde yurtta kalıyorsun
Eve çıkın
Hoş bbee kıymetini biill
son senen dayann
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?