13 gü

Hoşlandığım kişiden arkadaşım da hoşlanıyor?

Ben lise öğrencisiyim normalde meslek lisesinde okuyordum bu sene anadoluya nakil aldım.
Her neyse okula gittim falan iyi anlaştık hızlı kaynaştım falan hiçbir sorun yok ama aynı zamanda benim sınıftan hoşuma giden bir çocuk oldu. Ben ona bakıyorum o bana bakıyor ama hiç konuşmadım yani alakamız yok benim hoşuma gitti çocuk neyse işte bugün okulda kızlarla 5-6 kişi kantine gittik oturuyoruz falan sonra arkadaşlarımdan biri benim hoşlandığım çocuğu gösterip şu çocuğu gözüme kestirdim hoşlandım gibi bir şey söyledi. Ben o an hiçbir şey söylemedim gülümsedim sadece ama çok moralim bozuldu sevdiğim bir arkadaşım ama çocuktan da çok hoşlandım ve gereksiz bir şekilde 2-3 günlük şeyi mi kafaya takıcam dediğim halde bu durum beni çok üzdü kafama öyle bir takıldı ki üzgünüm beni belki kötü biri gibi görüceksiniz ama umarım aralarında bir şey olmaz kızı da seviyorum ama aralarında bir şey olursa çok üzülürüm ve kızdan istemesem bile soğurum yapabileceğim hiçbir şey yok ama çok mutsuzum ne yapayım şimdi hoşlandığımı hiç belli etmeden geri mi çekilmeliyim?
Hoşlandığım kişiden arkadaşım da hoşlanıyor?