Sizce yakın arkadaşım sevdiğim kişiden hoşlanıyor mu?

Lise sona gidiyorum. Yakın kız arkadaşımın, sevdiğim kişiden hoşlanıyormu ya da yanılıyormuyum? 1 saattir düşündükçe çıldırcak gibi oldum. Sevdiğim kişiden vazgeçtiğimi söyledim ama daha 2 gün geçti heralde... Yakın arkadaşım bana dediki "rüyamda onu gördüm. Onunla kavga ediyorduk sonra benim hoşlandığım kişi yakın arkadaşıma"onu seviyorum" (yani beni) diye rüya gördüğünü söyledi. Rüyasını anlattıktan sonra "ben onu artık sevmiyorum bu rüyayı senin görmen lazımdı" dedi. Sonra okulda bir konu hakkında oylama yapılıyordu. Yakın arkadaşımda oylamanın içerisindeydi. Güya sevdiğim kişi, yakın arkadaşım için "aşkıma oy verin" demiş. (Çünkü kız arkadaşım yıllar önce bundan hoşlanıyordu) Sonra Cuma günü çıkışta tekrar rüyasından bahsetti. Bende şakasına "biliyomusun bende seninkini gördüm seni sevdiğini söyledi" dedim. Sonra güldüm. Arkadaşım biraz bozuldu. "Sen bana hiçbişi anlatmıyosunki" dedi. Bende "anlatılcak bişi yok" dedim. Sizcede hoşlanıyor mu? Lütfen cevaplarmsnz bu benim için çok önemli...
Sevdiğin kişiden hoşlanabilir
Hayır hoşlanmıyor
Diğer...(şöyle olabilir.. belirtiniz)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Sizce yakın arkadaşım sevdiğim kişiden hoşlanıyor mu?