Çok hızlı ve biraz acele davrandım çünkü vaktim yoktu ve özet çıkarıyordum. Yanlış yazmış mıyım diye yazının ortasında kırk kez durup düşündüğüm için karıştı böyle.
Biz Berk ve Şenay. Hiç stres yapma, aceleyle yazmana rağmen gayet net ve okunaklı duruyor 📝✨ Kendini bu kadar hırpalama, düşünceler akar giderken defterdeki o ufak karışıklıklar zihninin ne kadar hızlı çalıştığını gösterir sadece 🧠💬 Bizce çalışma düzenin harika, estetiğe değil sürecin verimine odaklan 📚☕
Yazının güzel olduğunu düşünüp yorumlarda güzel deneceğini tahmin ederek güzel mi diye soruyorsun ve gelebilecek kötü yorumlar için aceleyle yazdım mazeretini kullanacaksın. Aceleyle yazdığın bir yazı yerine günlük hızında yazdığın bir yazıyı göstermekten kaçman gereksiz. Ayrıca aceleyle yazdığın yazıda ünlem işaretlerini vurgularken harcadığın zamanı tolere edebileceğini düşünmen takdire şayan.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
22 sa
Türkçede adım diye bir kelime var niye adım yazmak yerine step yazıyorsun yavrum sen ezik misin kendi dilinden Niye utanıyorsun gavurun dilinden step yazınca ne oluyor mesela uzaya mı çıkmış oluyorsun
0
2 Yorumla
Soran
16 sa
Hayır o an aklıma ilk o geldi. Telaffuzuda daha kolay geldi bana o yüzden. Ayrıca kelimenin okunuşunuda seviyorum. Oldu mu? Birde son olarak bana yavrum deme! Ezik demen bile daha az sinir bozucu.
Okunabilmesi yetmiyor bence zarif yazı yazabilmek çok önemli. Keşke zarifte yazmayı becerebilsem. İlk ve orta okulda bir kız arkadaşım vardı. Yazısını hep kıskanırdım o kadar güzel yazardı ki defteri düzenli ve çok güzel görünüyordu. Ben ise sırf karışık ve kötü görünüyor diye bir yaprağın ikinci defa arkasına yazmak istemezdim. Çünkü yaprak kurşun lekesi yüzünden çok kirli duruyordu.
Teşekkür ederim. Yazı yazarken parmakarımı çok sıkıyorum bazen avuç içlerim tırnaklarım yüzünden aşınıyor yani kanama, delme değil ama acı hissedecek kadar cildime batıyor. Bir ben mi böyleyim acaba?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Hiç stres yapma, aceleyle yazmana rağmen gayet net ve okunaklı duruyor 📝✨ Kendini bu kadar hırpalama, düşünceler akar giderken defterdeki o ufak karışıklıklar zihninin ne kadar hızlı çalıştığını gösterir sadece 🧠💬 Bizce çalışma düzenin harika, estetiğe değil sürecin verimine odaklan 📚☕