Güncellemeler
1 gü
Biraz isim var kusura bakmayın yeni yazanlar hepsini okuyacagim
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Benim tanıdığım birinin nenesi gençken doğumdan sonra daha 40 ı çıkmadan evde tek bırakmışlar karabasan gelmiş bebeği falan götürürken durdurmuş ve karabasanla anlaşma gibi bir şey yapmış birdaha benim soyumdan hiçbir kadına ve çocuğa yaklaşmayacaksın diye o saatten sonra ailesinde kim doğum ederse yanlız bile kalsalar bir şey olmamış hatta bir odada iki anne yatıyormuş ve Gine karabasan gelmiş o kadının akrabasına bir şey yapmamış ve diğerinin bebeğini kaçırmış ya da birşeyler olmuş bu kısmı hatırlamıyorum o olaydan sonra karabasanın saldırdığı kadın delirmiş şu an hala öyleymiş
Korkunç ama bu al karısı olmuyor mu hamile kadınlara musallat oluyor diye biliyorum bende buna benzer hikaye duymustum
Evet evet alkarısı
ya gerçekmi bu
Evet
Al karısı için Lilith olduğu da söyleniyor. Şeytanın karısı
Evet ama genelde şey diyorlar evli kadınları bebekleri kıskandığını falan söylüyorlar bu yüzden gelirmiş söylenti tabi bu dediğim
Benim de duyduğum, Lilith'in çocuklarını insanlar öldürmüş ve o da intikam uğruna anne ve bebeğin en savunmasız olduğu kırkı çıkmamış zamanlarda gelirmiş. Kıskandığını ilk defa duydum. Mantıksız geldi kıskançlık çünkü onlar da üreyip çoğalabiliyorlar. Bence kısırlık yoktur onlarda xkxnxk
O tür bir şeydi işte djhdjdj dediğin gibi intikam olabilir
Doğrusunu Allah bilir (şeytan: bunda bile Allah'ı karıştırdı ya) dkmffk
Sjjsjdjdj
Ben bu şeylere inanmazdım da bu yaz cinli bir otelde kaldım Antalya'da tek başıma, oldu. Birine anlattım bana dedi ki onlar cin değildir, ruhtur. Çok rahatladım. Sanki ne farkı varsa 😂
Anlatır mısın merak ettim ne yasadin
Ben varlık falan görmedim ama bir gün evde yalnızken dışarı çıkmak için hazırlanıyordum. Tam döndüm ki mutfakta ekmek havada ileriye doğru fırlatıldı, fırına çarpıp geri düştü. Bendeki de ne cesaretse artık, mutfağa gidip ekmeği kaldırdım 😄. Hâlâ gizemini çözemedim bu neydi diye
böyle şeylere çok inanmam ama yıllar önce köyde gece yarısı evin çatısından gelen garip tıkırtıları tek başımayken araştırdığımda kedi köpek dışında net bir şey bulamamıştım, insan tırsmıyor değil o anlarda.
Salonda uyuya kalmışım kötü bir rüya görüp uyandım ama gözlerimi açtığımda upuzun boylu kappkara bir şey vardı besmele çekmeye çalıştım hareket etmeye çalıştım ama kılımı kıpırdatamadım üzerime geldi yavaş yavaş kulaklarım öyle bir çınlıyordu ki kulak zarım patladı sandım elini uzattı bana doğru gözlerim karardı sonra tekrar rüyadan uyanır gibi oldum ama uyanmadım değişik bir şeydi etrafa bakındığımda da kimse yoktu
Evde tekim 5,6 sene oldu ailem teyzemlere gitti neyse. Bende uyudum uyku bastırdı hava karardı falan neyse. Annem Simsiyah geldi. Hadi kalk diyoruz diye nasıl kalkarsam kalbim küt küt atıyordu. Işıkları açtım besmele çektim. Bir kerede gece 3 gibi yasin okuyup yattım. 3 tane başı kapalı Çin kadın çirkin bir şeylerdi. Can kırığı olurda sesi gıcır gıcır çıkarya o sesle bana sen Muhammedi mi görmek istiyorsun diye o çirkin sesleriyle beni boğuyorlardı. Ondan sonra ezan okundu
Bende severim. Yaşadığım bir olay var da çocuktum siyah bir şey görmüştüm tam karşımdaydı büyük ihtimalle hayal gücümün ürünüydü
Nasıl desem bilemedim ama ölmüş dedemi yanımda gördüm öyle diyeyim
Nasıl yani nerde gördün
Bende yemin ederim babamin yerine giren cin gördüm
Bu çok korkunç Allah'tan ben hiç yaşamadım ama duyduğum ve dinlediğim hikayelerde cinlerin sevdiğim kişilerin kılığına girip görülebildiğini öğrenmiştim ben yurttayken bir arkadaşım anlatmışti annesini onların kılığında görmüş
Bunlar gerçek evet
Peki nasıl gördün nerden anladın cin olduğunu
Babam yataktan hic kalkmanis hemen babami uyandirdim çünkü? Seni gördüm baba 1 dk önce sen uyandin mi dedin yok dedi
Ne zaman yaşadın bunu
15 yil once
Benim kız kardeşim bir kere gece beni görmüş onun dediğine göre kalkmisim onune geçmişim ona bir süre bakıp gitmişim sabah kalkincaa söyledi halbuki ben gece hiç kalmadım🤷bunu duyunca çok korkmuştum
O zaman dedem hayattaydı hatta başta dedem geldi sandım bazen odamda yatardı ama mutlaka haber verirdi habersiz asla gelmezdi eve neyse o gün yağmur yağıyordu gök gürültüsü evi inletiyordu şansıma o gün elektrikler de kesildi ben de biraz yağmuru izleyip uyumuştum normalde cam kenarında uydurdum o gün diğer yatakta uyumuştum ne olur ne olmaz diye neyse uyumuşum birinin beni dürtmesiyle uyandım sanırım ya annem ya babam ya da kardeşlerimden biri diye düşündüm gözümü bile açmadım bu sefer daha sert dürttü ben de hafif dineldim dedemi karşımda gördüm seslendim kaç defa cevap vermedi sonra sende mi korktun ama ben alıştım yağmur eve girmez ya dedim sonra kahkaha attı ben de şaka yapma bu saatte gel uyuyalım artık ama cam kenarında uyuyacaksın ona göre dedim birşeyler söyledi sesi de yengemin sesi gibiydi o an ters bir şey olduğunu anladım yine çaktırmadım taklit yeteneğin de iyiymiş maşallah keşke benim de böyle olsa dedim sonra daha yaklaştı kolumu sımsıkı tuttu ben çok korktum avazım çıktığı kadar çığlık attım bütün ev halkı başıma toplandı sakinleştirdiler sabah dedemin yanına gitmiştim korkma zararları olmaz sadece korkuturlar demişti neyse aradan yıllar geçti dedem vefat etti bu bir daha geldi yine fırtına kopuyordu dışarıda ben de yıllar önce benim aklımı yitirtmeye çalıştın şimdi yine karşımdasın şimdi hesap ver ne derdin var dedim açın gözünüzü hakikati görün dedeni yavaş yavaş zehirledi mirasına konmak için dedi sonra gitti yok oldu aradan zaman geçti gerçekten de yengemin zehirlediği ortaya çıktı o gün bugündür yemin ederim hala kendime gelemedim demekki o zamandan mesaj vermeye çalışmış bana keşke anlayabilseydim belki de dedem hayatta olurdu şu an
Tamam işte cin senin suretine girmis
Kolunu sıkı tutunca bagirinca deden kacti mi o cin
@Berat06905 bilemiyorum neyse ama kaç sene oldu hala hatırladıkça tüylerim diken diken olur
Ne güzel ibretlik vaka
En buyuk zevkim
Dinleyip izleyip okuyup sonra tum gece altima sicmak 😂
Bir arkadaşıj babasının cin karısı vardı, yenge boşadı, evi barkı adamın donuna kadar aldı davayla
Nasıl yani baştan anlatır misin
Bir arkadaşın babası evliyken cinle de evlenmişti, yenge abiyi boşayıp mal varlığına çöktü
Gece dağ yolundan köye gelirken dereden geçtik köprünün üstünde bi tabut vardı devamını hatırlamıyorum
Var çünkü zaten ilgi alanım
Anlatır mısın
Metafizikle uğraşıyorum, teker teker olayları anlatamam ama merak ettiğin şeyler varsa onları cevaplarım
Melek gördüm sayılıyor mu
Nasıl gördün
Ben eskiden yazın namaz kılıyordum. Gece bi uyandım beyaz bir şey namaz kılıyor. Benim kıldığım yerin daha sol tarafına doğruydu. 2 dk boyunca namazını kıldı sonra yok oldu. O gidince bende kalktım sabah namazını kıldım geri yattım.
Korkmadin mi
Tüylerim diken diken oldu nasıl ürperdim var ya
Benim yasadigim gerçek bir deneyim var
Anlatsana cin mi çağırdı
Saat 4 te wc kalktim attiriyirdum iceri girmedrn sola baktigimda babami gördüm noldu baba dedin öyle ce bakiyodu
. Yatak odasina gittim uyandirdim ben hic kalkmadim dedi
Altıma sicardim tövbe bismillah sonra ne yaptın
Ben 10 yasindaydim
Göz perdelerim kalkmis küçük cocuklarda bu olurmus
Ben ayni babam sandin hic korkmadım valla
😧evet çocuklarda ve hayvanlarda göz perdesi olmuyor. ay çok kötü bişe peki sen ne yaptın yani etkilendin mi korktun mi
Cin ali hikayesini mi
Yok bildigin cinli hikayeler
Valla öyle yok. Cinlere karışmış bir iki tanıdığım oldu ama hikayesini bilmem
Hiç sevmem