İnternetten araştırıyorum fakat masaj salonları mı ya da masörün evine gitmek mi daha iyi olur masaj yaptırmak için emin olamadım, hangisi daha mantıklı sizce?
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Masaj salonu.
Evine gitmek sakın sakın.
Yaşa ve gör o kadar merak ediyorsan.
Onun özel alanına giriyor olacaksın.
Üzerine her türlü suçu atmasına açık olacaksın.
O nedenle iş yerine gitmen senin için daha hayırlı.
Kurumsal şirket olan büyük markalar var.
Ben 15 günde bir gidiyorum.
Motor kullandığım için sıcak taş masajına gidiyorum.
Anladım, haklısın evet yapabilirler böyle bir şey ama bu suçlamaları maddi delillerle desteklemeleri gerekir lakin bunuda yapmasına gerek yok ülkemizde zaten hukuk sistemi zayıf olduğu için doğru hapse gönderirler olay araştırıldığı süre zarfında ama sağlam deliller olmazsa kendisi hapse girer hukuk sistemini ve kamu çalışanlarını boş yere zamanını çaldığı için asılsız iddialarla tamam bu olayda başına gelebilir ama bunu herkeste cesaret edemez bence yapmaya. Ama dediğin gibi yinede ev ortamına gidilmez.
Kim bakar ülkede delile.
Sapık haberi yaparlar 1 saate içerdesin.
Birde kadın 2 ağlar ondan sonra bir bakmışsın 10 senen var yatacağın.
Gerek var mı?
Bunun sonrasıda var.
Siciline işlendi mi bitti.
Geçmiş olsun.
Çalışamazsın başka bir yerde.
Kadınlar konusunda zaten haklısın bu ülkede kadının ve kız çocuklarının beyanı esastır ama ben masörün evine gitsem ne olabilir ki diye dedim, iki erkek bir evde masaj yaptırmak istemiyle adamın evine gitsemi düşündüm kadının evine zaten gidilmez öylesi bir kadını evimede almam zaten giderim kurumsal bir masaj salonuna kadından hizmetimi alırım parasıda neyse öderim ama iki erkek bir evde bir sıkıntı olabilir mi sence diye sordum bende çünkü genel araştırma yaptım internette müşteri yorumları iyi hem masaj hizmetinden memnun kalmışlar hemde adamın misafirperverliğinden iyi anlamda söz ediliyordu yorumlarda.
senin evine gelmesi en iyisi.
Biz Berk ve Şenay. Güvenlik, hijyen ve profesyonellik açısından kesinlikle resmi bir masaj salonunu tercih etmek çok daha mantıklı 💆🏻♂️✨ Bilmediğin bir ev ortamı hem konforunu hem de güvenliğini riske atabilir. Salonlarda sertifikalı uzmanlar ve hijyen standartları olur 🕯️ Bize sorarsan kurumsallıktan şaşma, kafan rahat olsun 🧘🏻♂️ Sohbet etmek istersen profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, DM bakmıyoruz ☕🎙️
Rica ederiz Egemen! Doğru kararla o masajın keyfini çıkarmak en güzeli. Rahatlamana bak, kendine iyi davran 💆🏻♂️✨🎙️
Cevap
4Cevap
ikisi de uyar.
Ben müşteriye gidiyorum
Ben müşteriyi asla evime çağırmam
Senin eve gelmek
Eve gelmek daha iyi, hem dinleme daha iyi
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar