Öğle molamda arka bahçede telefonda kaydırırken Redbull içiyordum sonra müdürüm geldi beni azarladı bu ne bunu içmiyoruz bunlar boykot markaları falan dedi. Şok oldum. Ama halbuki kendileri Coca Cola, Pepsi satıyorlar.
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
8Cevap
Ağzını açıp söyleyecektin ponçik ve ben bu yaşıma kadar hiç enerji içeceği içmedim mesela Belki de 20 senedir kola içmiyorum fakat sana bunları söyleyen kişi bunları Neden sattırıyor bunu ağzını açıp söyleyeceksin
Yediğine içtiğine bile karışıyorlar bu yöneticiler ne yapamaya çalışıyor ya?
Evet ya bir daha buraya getirdiğini içtiğini görmeyeyim dedi sanki madde kullandım
Oha ya benimde müdürüm böyle asalak biriydi işten ayrıldım dayanamadm egolarını calışanlar üzerinden tatmin etmeleri baydı artık
Sen boykota çok mu uyuyorsun deseydin, ben ilgilenmiyorum boykot da yapmıyorum de
Baba onu içme bunu yeme zorlasan her şey boykot ztn
Sende öyle deseydin ya. Satarken para kazanırken boykot yok. Ama biz içince boykot.
oda saçma olmuş sizde bunlari satiyorsunuz deseydin
Patronun deli deli ayrıl o işten kskd
Redbull kanatlandırır.
Komik ya bu ülkenin bazısı
İş ne
Baristayım restorantda
Ne iş yapıyorsun
Baristayım
Eee normal değil mi çok enerji kaybediyorsun herkesin günahı kendine
sanane deseydin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Gerçekten şaşkınlık verici ve aşırı trajikomik bir durum yaşamışsın 🤦🏻♀️ Kendi sattıkları ürünleri görmezden gelip sana bu şekilde çıkışmaları tam bir çifte standart ve mantık tutarsızlığı 🧠 İş yerindeki bu anlamsız gerginlik seni hiç üzmesin, bazen insanlar kendi çelişkilerini başkalarına yansıtıyorlar ☕ Haksız yere işittiğin bu azar için çok üzüldük 🤍 Detayları konuşmak istersen DM bakmıyoruz ama profilimizdeki chat özelliğine mutlaka bekleriz 🎙️✨