Sanırım benim kanatlarım kırık 🥺
Selam, Redbull içince ne oluyor?
Sanırım benim kanatlarım kırık 🥺

Enerji içeceği içtikten sonra vücudumuzda neler yaşanıyor?
Enerji içecekleri sanıldığı gibi vücuda enerji verir mi? İşte enerji içeceğinin insan vücuduna etkileri...
Bir çoğumuz kendimizi yorgun hissettiğimiz anlarda enerji içeceğine başvuruyoruz. Peki içtiğimiz enerji içeceği vücudumuzda nasıl bir etki yaratıyor? İşte enerji içeceği aldıktan sonra insan vücudunda yaşananlar…
10 dakika sonra
Kafein kan dolaşımına karışarak tansiyonu ve kalp atışlarını arttırır.
15 dakika sonra
Konsantrasyon artar.
30 dakika sonra
Kafein emilimi durur, uyku hali dağılır ve göz bebekleri büyür.
1 saat sonra
Enerji verici etkisi azalır. Yeniden yorgun hissetmeye başlarsınız. İçecek vücuttaki gerekli elementleri atmaya başlar.
6 saat sonra
Kafein seviyesi %50’ye kadar azalır.
12 saat sonra
Kafein tamamen yok olur. Bunun ne kadar hızlı gerçekleşeceği fiziksel aktiviteye ve yaşa bağlıdır.
24 saat sonra
Düzenli enerji içeceği baş ağrısına, hassasiyete ve sindirim problemlerine neden olur. Bir süre sonra enerjiyi hissetmemeye başlarsınız.
14 gün sonra
Vücudunuz düzenli olarak kafein almaya alışır, içeceğin etkisi azalır. Uykusuzluk, şekere bağlı kilo alma, sinir bozukluğu ve duygusallık, hızlı kalp atışı ve yüksek tansiyon ortaya çıkar.
Enerji içecekleri içerdoği elektrolitler, şeker ve taurin ile kas kasılmasını arttır. Kalbin atım gücünü arttırır. Beynin uyku merkezini uyarır. Ve insanın içerisindeki kondisyonun gücünü arttırken süresini azaltır. Enerji içeceği bu sürenin sonunda vücudu deşarj eder. Ve tam aksine kendini uykulu hissedersin.
Yani biliyorum hiç bir şey anlamadın. Enerji içeceği zararlı. İçmeyelim.😂
Redbull kanatlandırır derken enerji içeceğin üstüne boğa koyup içtikten sonra ise koşucağını düşünmek.. iştee bu redbul farkı. Bunu redbul yapıyosa burnu düşünemem bile sonuçta burn anladın mı😅🤦♂️
İçtin mi, cezalandın mı😅 hayır bak adamlarda daha tam ne olacak bilmiyo anladın mı bütün tuşlara basıp bu içeceğe millete sarmaya çalışıyolar gibi hissettim bunu bile bile yapıncada doğal olarak merak ediyon duruma göre denerim yani pahalanmıştır da şimdi 🤦♂️😅
Senin redbula ihtiyacın yok ki, kanatlarında kırık değil özgürlüğü bilmeyen kuş gibisin sadece uçmayı öğrenmemişsin.
Kırık değildir o, kırık olsa yerinde duramazsın en fazla çıkmıştır ama en önemlisi özgürlüğün olmadığı yerde kanatlar bir işe yaramaz..
Teşekkür ederim eig için🙏
Redbull kanatlandırıyor ama yağları.
:D Evet fazlasıyla şekerli boyalı asitli, cık benim damak zevkime uykumuyor.
Uymuyor*
Gene de sen bilirsin. :D
Ben sevmiyorum ya tadı baya garip geliyor. :)
Ayran için ayran. :D
Tamam sana sprite verelim.
Cevap
22Cevap
Bence hiçbir şey olmuyor. Tadı da güzel değil, içmiştim birkaç kez enerji falan vermedi bi de üstüne uykumu getirdi
Onun neyini seviyorsun lan şurup gibi :d enerji menerji gelmiyor ağzında kalan o kötü tat'la kalıyorsun işte
Enerji içeceklerinin yükselişi de düşüşleri de aşırı oluyor... Fakat herşeyden daha kötüsü kalp krizine yol açma riski var , bence sakın içme. Onun yerine su ve doğal maden suyu iç... Bu arada kola iciyorsan aşırı yorgun hissedersin bunu da bil...
Tribe giriliyorsun ama bi b. K olmuyor ve verdiğin 10 lira yanına kar kalıyor
birazdan kanatlanıp uçacaksın artık özgür bir kuş olma zamanın geldi pırr
kasdopgkasdg rota oluşturuluyor istikamet istediğin yer pırr
fksadopgkspgopsdg
İlkokuldayken redbull alıp kafamız güzel taklidi yapardık kdkdkdk bir bok olmaz afiyet olsun
Hiçbir işe yaradığını düşünmüyorum.
Öksürük şurubu gibi tadı var 😄
Bişey olmuyor
Nabzın fazla atıyor
Enerji vermiyor
Gıda mezunuyum redbull vb içmem
Bir şey olmuyor fazla beklentiye girme 😂
Iç organa zarar veriyor diye biliyom
en son enerji içtiğimde hasta olmuştum
İnan bir bok olmuyor sadece bolca işetiyor o kadar.
Redbull'u birkaç kez içtim, hiçbir şey olmadı.
Resdbull kanatlandırır
hiç birşey olduğu yok
Uykun kaçar sadece. Başka bir yeteneği yok canım
Bir. denwmek. gerekk
Sevdinmi. bakali
İçince koşmuyorsun kanatlarin çıkıyor ucuyorsun😄
Çokk guxell şeyler olar
İçtim ve bi fark görmedim
Kanatlanıyorsun 😂
Uçuyorsun
Kimsenin kanatlandırdığını görmedim 😅
ucuyosun