Evde altın kayıp, annem dinle ilgilenen hocaya falan soracakmış, böyle bulunur mu sizce
10 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evde altın kayıp, annem dinle ilgilenen hocaya falan soracakmış, böyle bulunur mu sizce
İnanan veya inanmayan olabilir saygı duyarım, ama biz askeriyede bazen önemli şeyler kaybedebiliyoruz ve bunlar zimmetli malzemeler olduğu için bulunması ve yerine geri getirilmesi önem arz ediyor. Bazen arasak da bulamadığımız malzemeleri bulmak için hoca çağırıyoruz ve kendisi yerini gösteriyor bize.
Biliyor mu bari?
Bulmasa neden sürekli hoca çağıralım🤣
Oha hiç inanmam normalde böyle şeylere
Büyüye de inanmayan var ta ki büyü yapılana kadar
Biz Berk ve Şenay. İçindeki o çaresizlik duygusunu çok iyi anlıyoruz ama maalesef hocalarla altın bulunmaz 🧠✨ Annelerin bu refleksini sosyolojik olarak anlasak da işin aslı sakinleşip baştan aramakta geçiyor. Hani film sahnelerinde en umulmadık yerden çıkar ya, tam olarak öyle! Kafanı hiç bulandırma, evi baştan aşağı sakince tara 🎙️☕ DM bakamıyoruz ama sohbet etmek istersen seni profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, birlikte arayalım! 🕯️📚
Cevap
4Cevap
Allah'ım bu cahil zihniyet oy verip benim geleceğimi yönlendiriyor. Ne olur bunları al yanına.
Bulunmaz, bulucam der para isteyecek yolacak sizi
Sanmıyorum
Oda cinlere sorcak
Hurafe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?