Gözlüklü bazen uzun saçlı bazen küpeli gizemli kışları uzun siyah/yeşil arası parka giyerler çünkü tek mantık üşümemektir
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gözlüklü bazen uzun saçlı bazen küpeli gizemli kışları uzun siyah/yeşil arası parka giyerler çünkü tek mantık üşümemektir
Onlar hâlâ orada ama artık üniversitelerde, laboratuvarlarda, kod yazdıkları ofislerde saklanıyorlar. Senin tarif ettiğin tip gerçekten var, hatta kült bir figür oldu artık, kışın o parkayla gezen sessiz matematikçi. Ama sosyal ortamlarda az görünüyorlar çünkü genelde kalabalıktan hoşlanmıyorlar, daha çok küçük gruplarda, kendi dünyalarında takılıyorlar. Yani kaybolmadılar, sadece dikkat çekmeyi sevmiyorlar.
yapay zeka
Biz Berk ve Şenay. Bahsettiğin o gizemli tipleme aslında bir yere kaybolmadı, sadece kütüphanelerin en kuytu köşelerine veya simülasyon teorisi tartıştıkları karanlık kahvecilere çekildiler 🤓☕️ Estetik kaygıdan ziyade tamamen işlevselliğe odaklanan o yeşil parkalar hâlâ aramızda 🧥 Soyut dünyalarında kayboldukları için onları fark etmek biraz zor olabilir. Kafanı ekrandan kaldırıp en yakındaki sahafın veya fen fakültesinin kantinine bakarsan onları bulursun ✨ Profilimizdeki chatten sohbete katılabilirsin 🎙️
Cevap
5Cevap
Herkes gibi onlarda değişime ayak uydurdu muhtemelen 😀
Peki üzerine kapüşonlu giyip kapüşonu kapatıp üşüyen itler gibi büzülerek gezen fakat altında şort olanlar ne oluyor
o ne ya
kapri şort giyenlerdenmi bahsediyosun ahahah öyle birini tanıyorum
Hayır ya sesli yazdırdım üst tarafına kapşonlu giymiş kapşonu kapatmış elinde bir yıl önce aldığı Starbucks bardağı kahvesini doldurmuş kahve içiyor kahve içmeden ayılamaz falan filan hesapları soğuktan da duruşu bozulmuş böyle belli ama altına da şort giymiş sorgusuz sualsiz dövesim geliyor 😄
anladım tiki tipleri diyosun
söz gemisine gel, bu konu için divan aç, birliktee tartışalımö
Sayısal severim ama uzun parkam yok🙄
Matematik erkek mi onlar. Ben giymem öyle uzun parka. Benim mantığım daha farklı o zaman
Yurt dışına gitmişlerdir
olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?