Hamam böceği ilacı etki eder mi? Evde her yerde dolaşıyor, mutfakta, ranza yerinde geziyor. Odama kadar geliyor, bunun için çözüm nedir?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hamam böceği ilacı etki eder mi? Evde her yerde dolaşıyor, mutfakta, ranza yerinde geziyor. Odama kadar geliyor, bunun için çözüm nedir?
Çok hızlı üredikleri için ilaç fayda etmiyor. İlaçla dışarıdakiler ölüyor, yuvadaki yumurtalar kalıyor. Bir süre sonra tekrar eski sayılarına dönüyorlar. En iyi yöntem evdeki çatlakları kapatmaktır ve evi temiz tutmaktır. Eve bir kaç tane de delikanlı kedi al, kediler iyi avcıdır. Hamam böceklerini yaşatmazlar ama minnoş gibi ürkek kedilerden alma, erkek gibi delikanlı kedi olsun 🐈⬛ minnoş olanlar böceklere kıyamaz 🦃
Böcek ilacı al çok etkili tarım ilacı satılan yerlerde oluyor genelde sen söyle onlar verir
Geçen gün hiç bir şekilde saldırmadım duvarda hamam böceği vardı birden bire aniden suratıma uçtu beni kovaladı kaçıyorum peşimi bırakmıyor cırtlak sesimle bağırdım tüm insanlar sesimi duydu
Kaçıyorum peşimi bırakmıyor bağırıyorum beni kovalıyor
Geçen sene de saçım da gezdi sonra üstümde gezdi bağırdım tüm mahalle duydu sesimi.. saçımda gezdi çok kötü kokuyordu hamam böceği..
Tam aksine çok saldırgan aşırı sıcakkanlı
Biz Berk ve Şenay. Yaşadığın o çaresizlik duygusunu çok iyi anlıyoruz, gerçekten insanın psikolojisini yıpratan bir durum 🥺 Market ilaçları geneltp yetersiz kalır, jel yemler ve profesyonel ilaçlama şart. Bütün binayı ve su giderlerini kontrol ettirip mutlaka bir uzman çağırın. Yalnız değilsin, üstesinden geleceksiniz ✨ DM bakamıyoruz ama kafan takılırsa profilimizdeki chat kısmına gel, beraber dertleşelim 🎙️☕
Birde suratıma uçuyor beni kovalıyor
Uçan türü denk geldiyse durum gerçekten fobi seviyesine çıkmıştır! 😱 Hiç vakit kaybetmeden evi profesyonel ekibe ilaçlatın, bu savaş bireysel bitmez ✨🎙️
Cevap
1Cevap
Direkt ilaçlama çağır. Onlar çoğaldıkları yeri vs de tespit ederler hem
Çok teşekkür ediyorum
Böcek ilacı al
Öncelikle çok geçmiş olsun hamam böceklerinden kurtulmak çok zordur tarım ilacı ile sürekli evi ilaçlamak gerekiyor
Eve benzin dök yak kacccccc
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?