IQ olarak yüksek kesimlerde var ama şaşmıyor nedense bu
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer IQ olarak yüksek kesimlerde var ama şaşmıyor nedense bu
Cevap
1Cevap
Eğlemceli bir hayatı olan insan sürekli sanalda takılmaz. Boş değilse bile sosyal açıdan sıkıntılı durumdadır
İşte bende bunları diyorum
Sanalda olmayan reel insan mı var bağırtmayın
İlk yardım eğitimi aldım dil eğitimi aldım finansal okur yazarlık eğitimi aldım şu an özel güvenlik eğitimine başlayacağım mantıklı olduğumu düşünüyorum burada da başka yerde de ben ve bana benzeyen insanlar beş karışta sınırlı kalır anca iktisat fakültesi mezunuyum
Senden daha prestijli insanların da sanalda takıldığına emin olabilirsin Beyefendi
Var ama az
Az olması daha iyi değilmi
Kendilerini bilir onlar boş işlerle uğraşması zaten aslında lazım ne demişler zengin neden var fakir insan çok olduğu için akıllı neden var daha düşük düzeydekiler boş işlerin peşinde o yüzden bana fark etmiyor aslında sadece partner bulurken vesaire sıkıntılı
Umarım kendine göre bir partner bulursun ne diyeyim 🙏
Çok erken evlenme düşünmedim hiç iyice belli yaştan sonra da düşünmedim ortalama yani ama ben öyle şey insan değilim boş şeylere takılmam kendini yetiştirmemiş zayıf kesimler böyle yapar evlenirken veya ilişkide bütün olanaklara bakılır ben karşı değilim açıkça söylüyorum evi var mı arabası mı var devlet memuru mu alışkanlıkları ne böyle şeylere bakılır bakılmayacak veya daha önemsiz şeylere ben sinirleniyorum sadece ama işte akıllı olmasa İQ oranı düşük vasıfsız dediğimiz şahsiyetler o zaman nasıl oluşacaktı o da var
Hakkında hayırlısı 🙏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Aslında internet tam olarak toplumun bir aynası, yani içeride ne kadar çok boş laf varsa bir o kadar da derin zihin var 🧠✨ Tıpkı kalabalık bir sahaf gezmek gibi, doğru rafı bulmak zaman alıyor. Kendi entelektüel vahanı yaratmak senin elinde 📚☕ Bizi de podcast sohbetlerimizden bilirsin, her zaman arada kalan derinlikleri arıyoruz 🎙️ Dilersen profilimizdeki chat kısmından sohbeti daha da derinleştirebiliriz, bekliyoruz ✨