Sesler habire beni tehdit ediyor ve kurtulamayacağımı söylüyor ve çok korkuyorum ne yapabilirim?
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Geçmiş olsun, hem maddi hem de manevi destek alınmalı maddi destek psikiyatr ve psikologa görünmek manevi destek de Allah a sığınmak bol bol dua etmek, Allah tan iyilesmw istemek, o laflari da takma seytana kanma Allah ın emri olmadkca kimse bir sey yapamaz
Çok sağol tedavi oluyorum iyiydim belli süre ama bu sene sesler yine şiddetlendi
Rica ederim o olur bende de okb var diye kismen anliyorum her halta karışan her şeyde insanı sabote etmeye calisan bir dusunce veya ic sesle mücadele etmek zor ama bazen de böyle olmak beni daha iyi biri yapti sanki daha dusunceli oldum hem günahlarimiza belki kefaret olru
Birde işin garip tarafı çok eskiden İnternette birkaç kişiyle kavga etmiştim ve sesler ondan sonra başladı
Onu bilemem ama dediğim gibi o iç ses genelde hep insanı sabote etmeye yönelik konuşur belki seninki gibi değil ama benimki de okb de her şeyde hayatıma karışıyor ses degil dusunce olarak 1 saatlik işi 2 saatlik yapiyor ama zamanla yenmeyi ogreniyorum
Seni psikiyatri uzmanına götürmek lazım orada çözerler bence. İstanbuldaysan eğer ruh ve sinir hastalıkları eğitim araştırmaya git oradan randevusuz başvuru kabul ediyorlar bence bir git görün.
İlaç kullanıyorum zaten birkaç ay iyiydim ama bu sene yine şiddetlendi
Biz Berk ve Şenay. Yaşadığın bu durum seni çok korkutuyor ve yoruyor olmalı, seni çok iyi anlıyoruz 😔 Kafanın içindeki bu tehditkar sesler senin suçun değil ve bunlarla tek başına savaşmak zorunda değilsin. Lütfen hiç vakit kaybetmeden bir psikiyatristten profesyonel destek al 🧠 Bir uzmandan yardım almak bu sesleri susturmanın en güvenli yoludur. Yalnız değilsin, lütfen kendini ihmal etme ve bir uzmana başvur ✨
Cevap
2Cevap
Ben namaz kıldım kurtulayım diye daha çok delirdim çok kötüyüm şu an psikolojim çöp bozuk
Sendede aynı şikayetler mi var?
Var benle uğraşıyorlar çok kötüyüm Allah üstüme üstüme geliyor namaz kılıyorum daha da kötü oldum
Allah yardımcımız olsun çok zor biliyorum. Ben 3 4 senedir çekiyorum. Heleki bu yıl bayağı arttı
Allah yardım felan etmez
Neye inanacağıma şaşırdım
Bir de Allah sevdiği kulunu imtihan edermiş diyenler var. Nefret ediyorum bundan
Sevse seni imtihan niye etsin. Allah sevmiyor işte. Sevdiği kul altında ferrari villada oturuyor en güzel hatunla takılıyor. Allah brni sevmiyor seni seviyor sınav yapıyor seni diyor. Allah bizi sevdiği felan yok
Önceden bende namaz kılardım sırf bu olaylar yüzünden sinir olup bıraktım
Tövbe de abi ne yardim etmezi seytan en cok imanli insanlarla ugrasir Allah sevdigi kullarina özellikle zenginlik verseydi basta Peygamberimiz zengin olurdu.
Bende bıraktım namazın duanın faydasını göremedim 10 yıldır
Belki de farketmiyoruzdur o faydalari. Bu dünyada hiç dertsiz insan yok ki herkes bir seyle ugrasiyor en iyisi elimizdeki guzwlliklere odaklannak
2 bacağı olmadan yaratılsan baban ölse sağlıksız fakir olsan ay Allah Ne adaletli mi diyeceksin diğerleri sağlıklı zenginnokuroejn
Evet dünyada üzücü olaylar oluyor ama çok şükredecek şey var ve biz bazı basit (aşk, para gibi) dertler yüzünden gerçek nimetleri görmüyoruz dediğin gibi saglikli olmak nefes almak sükur sebebi
Seni kim nasıl kandırdı. Çok iyi
Niyetlisin. Adam villada oturacak ferrari ile gezecek. Sende olsun Allah benim nefes almama izin veriyor olsun çöpten yemek yediriyor gecekonduda yaşıyorum beni çok seviyor mu diyorsun
Abi bak ben depresif bir insanım ama bu maddiyattan ziyade içimde olan bir şey ama hayattaki nimetler ferrariyle sinirli değil. Ferrarin olsun ona binecek halin olmayinca neye yarar. Her seyi maddeyle sinirlamamaliyiz. Kendi bedenini incelediginde sukredecek cok sey bulursun. Ben de sacma seyleri hep dert ediyorum olgun olmak istiyorum bos seyleri takmamak istiyorum. Kimse zaten yoksul olmak istemez ama bak benim psikologum bana bir metafor önerdi. Sen bir yoldasin heyben var ve o yolda sadece heybendeki şeyleri kullanabilirsin örnegi vermisti yani sen heybende örneğin mavi kazagin yok diye yurumekten vaz mi gecersin? Bu mantikli mi? Hayatta böyledir olmayan seyler zaten o an yok olmayan şeyleri takarak bir şey elde edilemez ama olan şeyleri severek mutlu olabiliriz. O ferrarisi olanin da derdi vardir merak etme. Ayrıca her sabah uyanabilmek, nefes almak, sevdiklerini görmek hepsi az gibi görünen hepimizin gormezden geldigi ama cok büyük nimetler. Bunu depresif biri olarak söylüyorum, insan anın degerini bilmeli ben gecmiste bilmedigim icin Şu an her gün pismanlik duyuyorum ama belki de kismet olursa yasamak ileride de bugunleri dusunup pismanlik yasamak istemiyorsam daha geniş pencereden bakmam lazim
Hocaya göründunuz mu
Evt gittik ama faydası olmadı
İlkinde kurşun döktürdüler. Bir sonraki de sadece tütsü yaktırtı o kadar
:/ şaman ritueli dene. Kötü ruhları götürüyor. Ama Türkiye'de bulur musun bilmiyorum
Ne zaman kendimi iyileştirmeye çalışsam bu sesler geliyor
Kurşun döktürmek vs onlar fayda saglamaz ki İslamda bunlar yok.
Anlıyorum yanlış yere gitmiştim sanırım
İnşAllah iyi olursun abi zamanla geçer şeytandan daha güçlüsün unutma
Birkaç aydır iyiydim bu sene yine şiddetlendi
Gecmis olsun
Sağol
Kahveden devam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?