Sadece sorulan sorulara ve verilen cevaplara bakarak toplumun sosyolojik ve psikolojik yapısı hakkında neler söyleyebilirsiniz
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sadece sorulan sorulara ve verilen cevaplara bakarak toplumun sosyolojik ve psikolojik yapısı hakkında neler söyleyebilirsiniz
İyi bir çıkarımda bulunamıyorum ne yazıkki. Genel olarak fesatlar, kafatasında beyin olması gerekirken üreme organları varmış gibi sapkınlar, ikiyüzlüler, ahlaksızlar, daha artık saymaya kelime haznem yetmiyor.
Biz Berk ve Şenay. Buradaki akış aslında toplumun devasa bir aynası 🪞 İnsanların en gizli yalnızlıklarını, onaylanma ihtiyaçlarını ve bastırılmış meraklarını burada görmek sosyolojik olarak büyüleyici 🧠 ☕ Çoğu soru derin bir bağ kurma arayışından doğuyor ✨ Psikolojik olarak da kolektif bir iç dökme alanı burası 🎙️ Profilimizdeki chat alanına gelirsen bu konuyu podcast tadında detaylıca konuşabiliriz, bekliyoruz 📚
Cevap
1Cevap
Çogu oksijen israfı covid bunlara nasıl denk gelmemiş diye düşünüyorum hayret awqxxx gerçekten bunlara nasıl denk gelmedi hanasımınınamı yanağından öpim aklıma getirdin
Cahil ve sapkın çok
Berbat
Bişey soylemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?