19 yaşındayım belki de size göre çok küçüğümdür ama oturup çizgi film izlediğim günleri hatırlıyorum sanki uyudum uyandım üniversite okuyorum
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
17Cevap
Harbiden, daha Tom ve Jerry, Casper falan izlediğim günleri dün gibi hatırlıyorum ama 4-5 ay sonra 30 yaşına giricem
Yarında kendini üniyi bitirmiş iş ararken bulacaksın
Bacım sana kötü bir haberim var bu duygular düşünceler 30-35 yaşından sonra daha fazla yaşanıcak galiba benim gördüğüm o
Surekli gecmisi animsayip ozlemekle mi gecicek omur
Tabikide hayır yarın sabah biseyin kalmaz hahahhaha
Oyle olsun cunku geri gelmiyecek zaten niye uzuluyosak
Aynen öyle boş ver bea
insanoğlu hep bir acele telaş içinde oradan oraya koşturur saate baktığında zamanın geçtiğini düşünür ama aslında geçen ömürdür
Kesinlikle
Ölünce, sana yeryüzünde kaç gün kaldın diye sorulduğunda, 1 gün ya da daha kısa diyeceğini bilseydin hiçbirşeyi dert edinmezdin şermin
Ben de 19 yaşındayım hala çizgi film izliyorum benim için yavaş geçiyor galiba ahhaha
ne güzel tekrar uyur uyanırsan gebe kalkarsın o yüzden okulda uyuma canısı
Bundan sonra daha da hızlı akacak emin ol ki benden tavsiye bugünlerin tadını çıkart
Deniyorumda tadini cikaramadan geciyo iste anlamsiz
Okulla birlikte zor oluyodur illaki. Neden anlamsız ki istediğin bölümü okumuyo musun
Para kazanabilmek icin sectim aslinda bu bolumu oyle parlak biri degilim sevdigim alani secsem para kazanamayacaktim zaten
Bölüm ne
Gastronomi okuyorum guzel sanatlar istiyordum
Maalesef dediğin gibi bi durum var. Ama zevk alarak yapabilirsen bu işi geliri de güzel, sonuçta bir ürün ortaya koyacaksın
Evet oyle biraz insanlik disi calisma sartlari var ama para kazanmak hep zordur
Evet haklısın. Ama mesela pasta tatli dükkanı olarak butik bi kafe tarzı biseyler de açabilirsin mezun olduktan sonra eğer imkanınız varsa
Cok tatli olurdu umarim oyle bir imkanim olur gelecekte
Zaman çok çabuk geçiyor askerlik bitti üniversitesi bitti 28 yaşındayım
Bende 1 hafta önce 19 oldum
Iyi ki dogdun 🥳
Ne nasıl geçti
Teşekkür ederiiimmm
Bazen hızlı bazen çok yavaş
Dertler artıkça o günler uzaklaşıyor.
Stres cok fena
10 sene cokta eski degil
Dilek olay 10 sene bana gore uzun bir sure
Bir gün bir bakacan 39 olmuşsun
35 yaşındayım, aynı anlattığın şekilde geçti
off şimdi seninki sıcacık tazeciktir yani kalbin
15 sene sonra bu 18 leri arayacaksın
Yarın 25 olacaksın
25 yaşındayım aynısını diyorum
Bana çok yavaş geçmiş gibi geliyor
Nasil ya en basitinden universiteye yeni baslamistim 2. sinif oldum sanki bir yil degil 1 ay gecti
Vay be büyüdün demek güzel kız ünili
Bende 33 oldum ya
Off 19 luk kizlara biterim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. İnan hiç küçük değilsin, zamanın bu acımasız hızı 19 yaşında da can yakıyor ⏳ Algımız değiştikçe günler çabuklaşıyor, zihnimiz yeni rutinlere alıştıkça çocukluğun o yavaş ve masum anları geride kalıyor 🧠 Ama o güzel anıları içine çekip üniversitenin tadını çıkarmak senin elinde. Garip konuları dert etmeyi severiz, profildeki chat kısmına gelip dilediğince içini dökebilirsin ✨☕🎙️