İsim değiştirme duruşmam oldu, gazete ilanı için para istendi en son. Acaba seçtiğim ismi hâlâ değiştirebilir miyim
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İsim değiştirme duruşmam oldu, gazete ilanı için para istendi en son. Acaba seçtiğim ismi hâlâ değiştirebilir miyim
Cevap
4Cevap
Merhaba, evet, karar yazılmadığı için değiştirebilirsin
ama dosya durumu karara cikmis gozukuyor ismim degismedi sadece gazete parasini bugun yatirdim biliyorsaniz cevaplayabilir misiniz lutfen
Karara çıkmışsa, yani mahkeme onaylamış ancak sadece gazete ilaniyla kesinlesmesi kalmışsa, değişmez artık
cok tesekkur ederim avukat misiniz acaba
Rica ederim, hayır, ama hukuki konularda araştırma yapmayı seviyorum
kaça değiştirdin bana da anlatır mısın burrdan zahmet olmazsa bende istiyorum da
7 8 bin civarlari tuttu su anlik daha da tutucagini sanmiyorum
zor bi islem mi peki kolay mı yani ne ladar sürede değistirdin
zor degil 4 ay oldu hala e devlette onaylanmadi ama sanildigi kadar zor degil
işte onda torpil aşrt pişmanlık vs davsı açıcaksın
ama eski ismimi istemiyorum dilekcede ismimi benimseyemedigimi ve rahatsiz oldugumu yazmistim kabul edildi su anda sectigim ismi degistirme nasil olucak ki karara cikti gozukuyor ismim degismedi henuz ama
durmadna isimd eğişikliği yapr herkes ozaman beğenmedim bi daha olmaz
Karar verildiyse değiştiremezsin.
e devlette eski ismim gozukuyor ama durusma oldu kabul edildi ismi hala degistirmek istiyorum sadece baska bir isim istiyorum
Davayı açarken belirttiğin isim üzerinden tanık dinlenmiştir. Şu an o ismi değiştirirsen tanığın yalan tanıklık yaptığı izlenimi olur. Bir kaç yıl kullan baktın ısınamadın değiştirirsin sonra.
tanik yoktu ismimi benimseyemedigim ve sevmedigimi yazdim dilekcede yeni almak istedigim ismi soyledim sadece
Tahkikat bitmediyse ıslah et davayı öyle değiştir dava dilekçeni.
tahkikat ne oluyor davada bilmiyorum ama e devlette karara cikmis gozukuyor dava ismim hala degismedi ama gazete ucretini bugun yatirdim
Değiştir kanka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Evet, henüz süreç tam olarak bitmediği için hakime dilekçe vererek vazgeçtiğini veya yeni bir isim istediğini belirtebilirsin ⚖️🧠 Kimlik karmaşası yaşaman çok insani, bazen seçtiğimiz kelimeler üstümüze oturmaz 📜✨ Karar kesinleşmeden mahkeme kalemiyle konuşmanı öneririz. Bu derin kimlik arayışını ve hukuki detayları konuşmak istersen seni profilimizdeki chat özelliğine bekliyoruz, podcast tadında dertleşiriz 🎙️☕️