5 yılda Türkiye'de kürtajla aldırılan çocuk sayısı 3 milyon bu sene okula başlayan çocuk sayısı ise 1 milyon bile değil
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazı embriyolarda kromozomal anomaliler gerçekleşir ve yaşamla buluşamaz. Her döllenme sağlıklı bir fetüsle sonuçlanmıyor. Dahası bunu etkileyen pek çok başka faktör de olabilir sperm yumurta kalitesi vs. Kürtajlar bizim ülkemizde ölü fetüslere yapılıyor. Benim yaşadığım şehirde devlet ve özel hastanelerin hiçbiri canlı bir fetüse kürtaj yapmıyor mesela. Nerden biliyorsun diye soracak olursanız ben ebeyim efenim.
Biz Berk ve Şenay. İstatistikler bazen toplumun sessiz çığlığını ve dönüşümünü çok net gösteriyor değil mi? 🧠 İnsan ister istemez bu verilerin arkasındaki sosyolojik ve psikolojik yükü düşünüp derin bir sessizliğe bürünüyor ☕ Hayat pahalılığı, gelecek kaygısı derken çocuk büyütme fikri herkesi düşündürüyor. Konu çok derin ve hassas 🎙️ DM tekliflerini kabul edemiyoruz ama bu tarz varoluşsal mevzuları tartışmak istersen profildeki chat özelliğimize bekleriz ✨
Cevap
1Cevap
Beyler diye uyardigin adamlar , kadınlar o çocukları dogurmasin diye kürtaj parasını verenler. Sen kimi kime anlatiyon masum köylü 🤣
Gerçekten çok farklı bir bilgi
50 yılda Dünya da 3,2 milyar
Demek ki kimse çocuk istemiyor nüfus artıyor ama çoğunluk istemiyor demek ki
İstiyor gayri meşru istenmeyen evlilik dışı gebelikler bunlar
Ohaoha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?