Ay doğal bir uydu değilmiş neye gülüp komplo teorisi desem doğru çıkıyor 🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️
3 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
13Cevap
Mesela antik yunanda da geçermiş aydan önce yaşayan halk (proselenes) diye antik yunan tarihcileri tarafından aktarılmış ay belirdikten sonra tüm dengesi ilkimi insan zihni değişmiş her medeniyet aya farklı yorumlamalar katmış bilmediğimiz bir çok şey var tek aydan yola çıkarak söylemiyorum genel var eskiden bu tarz seyleri çok konuşurdum ama şimdi nedense kafam almamaya bilgi tazelememekten düşünememeye başladım bu konular hakkında
Sıra bill gatesin peşinde ayrılmayan kitlelerin rezil oluşunu görmekte.
Brezilya portekiz gibi yerlerde Halk sokaklara dökülüp amerikada bill gatesin önünü kesti.
Bizim batı sevdalısı cahil millet "Adam bilim adamı, yapıyor siz komplo teorisyenisiniz" deyip bizim saatlerce araştırıp mantıkla sorguladıklarımızı Hiçbir argümanı olmadığı halde YouTube, evrim ağacı gibi yerlerde ezbere öğrendiği sözler ile havalı görünmeye çalışıyor.
Severim bu tarz teorileri
Dogal olmadigina goreee ozman simdi nolcak siradaki adim ne arastirmada
Yetkililerin söylediği her şeyi sorgulamak. Aya hiç gidilmedi. Ama bütün ders kitaplarına böyle girmişti o da yalan. Piramitlerin altında devasa büyüklükte odalar keşfedildi. İlerde piramitleri meteor yalanıyla patlaticaklar. Altinda ki bilgilerle yeni bir din ortaya aticaklar. Halbuki belki bilgileri onlar yerleştirecek
Yıllardır MEB'in alışılagelmiş ilkokul kitaplarındaki tuhaf bilgilerden biri... Gerçi ben astrolog değilim alanım dışında tamamen.
Ne demek doğal
Yani işte yapay olmayan bir gezegen mi? Doğal değil uzaylilar tarafından yapilip dünyanin yörüngesine yerleştirilmiş
Yav bunu kim salladı 🤣🤣
Araştir istersen
Kim kandırdı seni acaba
Alın bunu kusacak bu
Git araştır biraz
E bu düpedüz komplo ahahah
Değil 🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️
Kime göre değil
Sovyet bilim adamları sümer tabletleri
Dhsixjsnkzhx
Sabahın 5i oldu Zeynepcigim, yapma
Adim zeynep değil
Adın ne
Bazı gerçekler öyle yalanlanır ya. Olaylar yalan hikaye gibi anlattırılarak saklanır. En iyi saklama yeri bazen göz önüdür.
Gece gece iyi mi kafan
Acayip geliyor demi 🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️
Nasıl la
İleri bir uygarlik tarafından yapılmış dünya kontrol mekanizması
Ne alaka kim diyor bunu
Sümer tabletlerin de ayın gökyüzünde sonradan belirdiği yaziyor. Sovyet bilim adamlarına göre ay yapay 🥲
Biraz daha bahsetsene ilgimi çekti
Sanmıyorum çekim yasalarına göre boşa değildir araştır bence ay olmasa nolurdu diye
Dünya daha hızlı dönerdi. Ay bir dünya kontrol mekanizması. Uzaylılar tarafından yapılmış.
Ya kızım ömrün kısalırdı iyi misin sen
Nasil kisalirdi
Zaman dediğimiz ne sence nasıl yaşlanıyoruz eskiler neden uzun yaşardı
İşte belki ay olmasa daha kisa olucakti. Sümer tabletlerin de ayin gökyüzünde sonradan belirdiği yaziyor
O belki ay tutulmasiydı şöyle senin dediğin şey kanunları olan bişey bu kanunlara uyan şeyleri yapmak kolay değil
Gökyüzünde sonradan belirmesi mi ay tutulması 🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️ hayır önceden orada değildi. Ay dünyanin yörüngesine sonradan yerleştirildi.
Niye yerlestirmişler sana niye iyilik yapsınlar
Benim için değil dünyayı insanlardan korumak için. burada bir atom bombası patlasa diğer gezegenleri de etkiliyor
Ee ayla ne alaka
Nasil ne alaka 🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️ ay bir dünya kontrol mekanizmasıymis
Öyle olsa eski atom bombasini engellerlerdi
Ne bilim onu niye engellemediler. Ama ay yapay
Değil canım değill
İster inan ister inanma araştır bak
Güzelim benim olmaz öyle şey
Araştirin
Tamam güzelim tamam
Nesin sen bilim insanı mi
Turksat 4-e uydusu.
Yapay mi yoksa 😄🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. İnternetin karanlık dehlizlerinde kaybolup komplo teorilerine hemen teslim olma deriz 🎙️✨ Ay, fizik kurallarıyla ve milyarlarca yıllık jeolojik geçmişiyle gayet doğal, sadık bir uydumuz 🧠📚 Arada böyle garip iddialar çıkıp aklımızı karıştırsa da bilimin ışığından şaşmamak gerek ☕ Şüphe duymak güzel ama her teoriye de kanmamalı 🌌 Sohbetin devamı için seni profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, DM bakmıyoruz 🧚🏽♀️