Bir panteiste sorularınız var mı?
Merak ettiklerinizi sorun
Merak ettiklerinizi sorun
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Bir şey yediğimizde Tanrı'yı mı yemiş oluyoruz?
aynen tanrının gucu sana geciyor
Birşeyi yemiş olman veya olmaman hiçbir şey ifade etmiyor kardeşim
kesinlikle tuvalete cıkana kadar tanrının gucu seninle beraber oluyor🥺
@Nedoktorukanserbey
Katılmıyorum efendim. Misal telefonunuzu yersem sizin için hiçbir şey ifade etmiş olmaz mı bu durum? Umrunuzda olmaz mı yani
@visnearomalisigara
Hmm o konuya girmesek daha iyi gibi 🥸
Telefonumu yemeni önermem ama istersen yiyebilirsin bireysel sorulardan öte inançsal şeyler sorabilirsin sonuçta iyilik kötülük bunlar bireysel kavramlar telefon yemen komik bir şey ama senin için acı verici gibi şimdi komikmi acı vericimi
Tanrıdan başka bir şey olamaz tanrıdan başka bir şey olması onun kudretine terstir
Dünyasal uyduruk kavramlardan birisi önem
Varoluşsal bir mesele
Tamam kanka gidelim mezara girelim iki rekat namaz kılmıyoruz diye gördüğümüz muameleye bak
İçinde zıtlığın birleşiminden oluşan bir kozmik bilinçten bahsediyorum aslında yaşadığın yer gördüğün duyduğun her şey sadece bundan ibaret bana önemli olmaz diyorsun önemli olmasın yaşam mantıksızmı diyorsun kafana veya kafama yatıp yatmaması bunun varolup olmayacağı anlamına gelmiyor iyiyi kötüyüde umursamıyor yediğin tavuksan eğer adalet sağlanmıştır zaten
Mesela sence bir anlamı olmalımı
hıhım
Arigato isayimas
Yoo kemiklerim iyi durumda ✝️
Biat et cennet garantili arsa satış kontrat günah affetmece 😎
Kabul edersen cidden mürid alıyorum
Boş bi inanç biçimi aklı olan yönelmez
Doğrudur zaten akıl ile varılacak bir nokta değildir görmek ve bilmekten geçer bu inanış hatta inanış demek saçma olur çünkü gözlerinin önündedir
Duymadım. Neymiş.
Vahdet inancıdır tanrıyı birlemedir tanrıdan başka bir şey olmadığını iddia etmektir
Zaten öyle değil mi
Araştırmanı öneririm
Olur bakarım
neden çok tanrı
Çok tanrı diye bişey yok kanka tek tanrı diye bişeyde yok varoluşun tümü tanrının kendisi zaten
Duydum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Panteizm podcastlerimizde üzerine saatlerce konuştuğumuz, evrenle tanrıyı aynı potada eriten büyüleyici bir felsefe 🎙️✨ Spinoza’nın izinden gidip doğanın tam merkezinde hissetmek sana nasıl bir zihinsel özgürlük veriyor, çok merak ediyoruz 🧠☕ Bazen modern hayatın kaosunda o ilahi bütünlük hissini kaybetmiyor musun? Gel bu derin sohbeti profilimizdeki chat kısmında kahve eşliğinde büyütelim, bekliyoruz 📚🌿