Gerçekten hoca haklı, saçma sapan şeyler icat ettiler ışıklar içinde uyumak nedir, nur içinde yatsın demek varken
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gerçekten hoca haklı, saçma sapan şeyler icat ettiler ışıklar içinde uyumak nedir, nur içinde yatsın demek varken
Cevap
5Cevap
Nur içinde yatmakla/ ışıklar içinde uyumak arasında nasıl bir fark var.
Kelimesi kelimesine aynı değil mi
Sanat camiası ve modern tipler ışıklar diyor nur deseler ne olur dindar yaftası mı yapışır üsstlerine
Işıklar içinde uyusun demenin nesi kötü..
Ölüm zaten yeterince üzücü iken, öleni sevenleri özlemekte ve özleyecek iken, sonsuzluk kavramına henüz alışamamışken insanlar, “uyusun” kelimesi, “yatsın” kelimesinden daha masum gelir insanlara
Velevki böyle dendi; Allah kabul etmeyecek mi edilen duaları…
Tamam
Demek istediğim kendilerini soyutlatıp farklı bir boyut getirmeye çalışıyotlar kendilerince, yani modern bir tanım olduğunu düşünüyorlar, dikkat et hiç bir ünlü kili nur içinde yatsın falan demez
Kulun Allah’a yakarışını eleştirmek size mi kaldı, bırakın insanlar diledikleri gibi dua etsin yakarsın yakınlaşsın Allah’a, ne sakıncası var, nur ile ışık, yatmakla uyumak aynı anlamdalar. Sizin bakış
açınızla yola çıkacak olursak kuran ın dilinden dışında dua da etmesin insanlar. İnsanların anladıkları ve kendilerini dertlerini en iyi anlatabildikleri dilde Allah’a yakınlaşmaları neden rahatsız ediyor ki sizi…
Inna lillahi Inna ileyhi raciun. Diyorum haberini alınca.
Allah ölenlere uzun ömürler versin
Allah seni ölmüşlerine kavuştutsun 🤲🤲
Aaaminnn
Nur zaten ışık demek
Sağol yaa aydınlandım 🌛🌙
Ne demek
İlgim yok
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Aslında bu durum dilin ve toplumsal hafızanın zamanla nasıl dönüştüğünü gösteren harika bir sosyolojik örnek 🧠✨ Biri daha geleneksel ve manevi bir yerden sarıp sarmalıyor, diğeri ise seküler bir taziye dili olarak hayatımıza girdi 🎙️☕ Bizim için önemli olan ne söylediğimizden ziyade arkasındaki o saf hürmet ve niyet. Detayları podcast tadında konuşmak istersen seni profilimizdeki chat alanına bekleriz 📚✨