Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- Diğer konusunda 97,2b cevap paylaştı.
u 19 sauyuyacağım bir kadın olsaydı keşke.
02 Yorumla
Soran19 saSevdiğin ama değil mi
- 19 sa
evet, sevmediğim kadını ne yapayım.
19 saTam havaların geceleri serinlemeye başladığı zamanlarda iyi giderdi. İşte tam şu an sevgili yapma ayları, elini çabuk tutan kışı sıcak geçirir. Naz niyaz yapan battaniye altında bütün kış kendini avuçlar. Herkes ona göre planını yapsın gençler 😆
06 Yorumla
Soran19 saYazın olmazdı zaten jjidd
- 19 sa
Yazın zaten birinizin aklına gelmez eski manitası. Havalar serinlemeye başladıya, battaniyelerle birlikte manitalarınızı da çıkarın bakalım hemen unutruğunuz yerden 😆 Ulan köftehorlar, maksat kışı yalnız geçirmemek değil mi 😆
Soran18 saKışın ayrıldık birde yazın ayrilsaydik umrumda olmazdı vıcık vıcık
Şaka ya çok özledim eski gunleri- 18 sa
Kışın ayrılınır mı deli misiniz siz acemi aşıklar gibi en lazım olacak zamanda 😆 Çocuğa 1 haftalık hava durumu ekran görüntüsünü alıp whatsapptan at öyleyse, altına da; sence de artık vakti gelmedi mi yaz? Bunları ben mi öğreticem hep size? Kuru kuru aşk acısı çekip kuduruyonuz, icraat hiç yok
Soran18 saTamam huyum kurusun
- 18 sa
👍
Gizli Üye(25-29)18 saEğer herkes istediği kişiyle uyuyabilseydi tam şu an seni kollarımda isterdim tanışmıyoruz ve birbirimizi bilmediğimiz için bir kumar oynar seni isterdim. Arkandan sarılıyorken seni bi çevirip yüzüne bakardım nasıl birisin diye sonra geri sarılırdım. Birbirimize baktığımız o an ne farklı ve karmaşık duygular hissederdik düşün bi. Ben bunu yaşamak isterdim ve şanslı da olurdun arkandan sarılan ben olduğum için😅
016 Yorumla
Soran18 saAbaza grubu... sevgilin de mi yok iki yalan atsaydin aşığım diye neyse ben uyuyayımndjdjd
Cevap sahibi18 saHayır gerçekten abazalıkla ilgili değil ben o duyguları yaşamak isterdim. Aşık olmadığım biriyle de sarılıp yatabilirim ve onunla yan yana olduğumuz için sevebilirim
Cevap sahibi18 saÜzümlü kekim benim😅
Soran18 saBen arayacağım sinirimi bozma
Cevap sahibi18 saNeyi ariyican kız ne dedim
Soran18 saOnu işte eski sevgilimi
Soran18 saTahrik ediyorsun alay etme
Cevap sahibi18 saHayır kızım yapma öyle bi delilik. Herkes olması gerektiği yerdedir zaten bozma dengeyi. Olmamış belli ki yapacak bir şey yok
Soran18 saTamam vazgeçtim yarın düşünürüm artık ama yüksek ihtimal arayıp özür dileyecektim
Cevap sahibi18 saGece gece hemde bu saatte aklın mantığın bizle olmadığını sen de çok iyi biliyorsun. Yarın aklına bile düşmez gibi😅
Soran18 saVicdan azabı yakami bırakmıyor ki
Neyse iyi geceler çok durdum burada
Soran18 saSen ne iyisin ya habire uzak dur diyorsun ilginç
Cevap sahibi18 saNe olduysa oldu bi daha yapmazdın artık ama geri dönmek falan aklından çıkar çünkü bi defa bozulduysa bi daha olmaz. Geçer o vicdanda. Seni çekebilsem getirip uyurduk birlikte 😅
Cevap sahibi18 saÇocuk değilim kızım biliyorum nasıl olması gerektiğini sen devam et hayatına kaldığın yerden. İyilik yapmıyorum zaten söylediklerimi sende biliyosun sadece tercihini vermekte sana kendi kararımı söyledim ve dediğimi yapp
Soran18 saSağol hadi sürekli de bana gel yatalım teklifi etme haddini bil bu soruyu açtığım kişi eski sevgilim bile olsa bana bunu diyemezsin ayip
Cevap sahibi18 saSaygı duyuyorum dediklerine sen de sağ ol. Ben de sarılmak ve biriyle uyumak istiyorum ama hayatımda biri yok o yüzde ve birbirimizi göreceğimiz de o duyguyu yaşamakta güzel olur diye dedim
Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. bazen o kalabalık günün ardından eve gelip sadece kafayı yastığa koymak her şeyden daha cazip geliyor insana
01 Yorumla
Soran18 saDafsffws evet de ben şu an özlüyorum
18 saHAKEDENLER KULÜBÜ NERDESİNİZ :)
117 Yorumla
Soran18 saBiz halketmiyoruz
- 18 sa
Hak etmek icin ne yapmalıyız acaba :) Yorumunu merak ettim... :)
Soran18 saMesela kırma benim gibi ben kırdım yüzüm yok seviyorum gideceğim ama yüzüm yok işte
Onun hicbir suçu yok bir gün bile kırmadı beni ama ben çok sevdiğimden herhalde çok kırdım kavga ettim
Toksik biriydim ama aşık değildim diyemem- 18 sa
Seviyorsan bazı şeylerden ödün verip toksiklik gibi :))) özür dileyip sarılıp özlem gidermen gerek unutma dünya 3 günlük ve birdaha gelemeyecgız dunyaya sevdiklerinize sarılın... bende cok özledim ama ben gidemem artık cok zor beni kabul etmez...
Soran18 saSenden bir farkım yok bende gidemem ki öyleyse
Soran18 saSende git maden üç günlük dunya
- 18 sa
Evli misin? Zorla mı evlendirildin çocuğun mu var veyahut o mu evli bunlar yoksa imkansız diye birsey yoktur...
- 18 sa
Çok gitmek istedim gidemiyorum ben elimde olmayan sebepler var maalesef...
Soran18 saSen gitme zaten evlisin düşünmen bile hata sevme bir zahmet düşünmek bile aldatmaya girer
Ama benimde yüzüm yok ağır hakaret ettim kavga ederken annesi ölmüştü o* anladın işte onu dedim
Soran18 saBen benim gibi ayrıldın sandım
- 18 sa
Mecbur bırakıldım ama seni anlayabiliyorum...
- 18 sa
Ya. Çok Üzüldüm Pişmanmısın Peki Belki Seni Afffeder Bagrına basar desteğini esirgeme yaşım kaç senin?
Soran18 saİyi geceler çok kafa ütuledim vicdan azabı aslında yakammi birakmayacak onu biliyorum su ağzıma bir dikkat etmedim gitti 😔
- 18 sa
Ne zaman istersen yaz canını sıkma her insan hata yapar telafi etmek önemli olan ayrıca kafam ütülenmedi ne zaman istersem yaz...
Soran18 saBak ben sana son bir şey diyeceğim annesi öldü diye gerçekten sevgimi esigemedim annesi gibi sevdim arada başını omzuma koyar saçlarımla oyna derdi.. ben sevdim ama o hakaretleri de gerçekten aşkım çok büyük olduğu için kavga ederken söyledim kavga da bir kızla aldattı sandım öyle değilmiş anlıyorsub değil mi insan çok sevince kafasında kuruyor kaybetmemek adina
- 18 sa
Seviyorsun herşeyden sakınıyorsun haklısında ama sıkmadan üzmeden kırmadan emin ol ki seven adam aldatmaz gerćekten çok seviyorsa yapmaz çok geçmiş olsun umarım tez zamanda her şey kalbince olur yıpratma kendini... hersey gonlunce olsun...
Soran18 saSağol 🙂🙏🏻
- Diğer konusunda 539 cevap paylaştı.
18 saönce bir o bulmak lazim djsjs
03 Yorumla
Soran18 saBul ama ayrılma elinden geleni yap
- 18 sa
emrin olur dhdhd
Soran18 saAferin jsiss
- Diğer konusunda 5,1b cevap paylaştı.
19 saO diyecek biri bile yok
01 Yorumla
Soran19 saOlur umarım
- Diğer konusunda 848 cevap paylaştı.
19 saSorma la uyuyamazdım ki
02 Yorumla
Soran19 saNiye
- 19 sa
Niye uyuyalım be hasretlik yetmez mi
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
14 saAyıcığımı özlemişim gidip sarılayım jdjdj
01 Yorumla- 14 sa
@moonlight012 ayinin hatitalari fazladir
- Diğer konusunda 4b cevap paylaştı.
16 saVar plan yapılır yatılır güzel şekilde
00 Yorumla
16 saO sadece uyumazdı ama sana söyliyim.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)19 sasaçlarının kokusunu içime çeke çeke
034 Yorumla
Soran19 saSaçlarını okşamak isterdim..
Cevap sahibi19 saoff kaç paraysa verelim şunu neyse borcu verelim ya
Soran19 saBende varımı yogumu satardım aşk başka bir şey yaa
Cevap sahibi19 saAşk diye bir şey yokta uyum sevgi karakter olursa bende satardım
Soran19 saYok var olmasa keske
Cevap sahibi19 saaşk diye bir şey yok. sevgi arzu var
Soran19 saYa olabilir sen aşık olmamış olabilirsin
Cevap sahibi19 saaşk değil işte o değil bacım anlarsın aşk dediğin şey karşılıksız olur bir çıkar olmaz ego olmaz öyle bir şey yok bulamazsın
Cevap sahibi19 saaşık oldum sandım ama aşk degilmiş işte
Soran19 saNe alaka aşk karşılıklı olur ama ayrilirsin ve o acı diğer ayrılmalara hiç benzemez ben bunu yaşadım deneyimledim sen olmadın diye aşk yok diyemezsin
Soran19 saBen onu hala seviyorum başkalarıyla denedim sevmedim değil ama oburuyle çok farki olduğunu yeni anladım
Soran19 saObuleri aklıma bile gelmiyor
Cevap sahibi19 saanlılar ve yaşanmışlıklar var normal
Cevap sahibi19 sabüyüyünce geçer
Soran19 saBak kızma ama her şey bacak arası değil bunu bil bence bu hayatın bir anlamı olmali
Cevap sahibi19 saoff sen sevgi ile aşkı karıştırıyorsun ben abaza degilm canım merak etme sagol
Soran19 saSevgi ve aşkı karıştırıyorum öyle mi
Hani aşk yoktu
Senin yüzünden sevdiğimi unuttum jdjsudididid
Cevap sahibi19 saahahahahaashaahhahahaha 3 saniyede unuttururlar işte
şaka bir yana aşk karşılıksız çıkarsız bir durum yani o derece sevgi şuanda imkansız bence
Cevap sahibi19 saoff sen onu unutmadan başka erkekle nasıl olacaksın yazık oglana
Soran18 saHayat bu devam ettim bende
Cevap sahibi18 sadevam etmiş halin bu mu
Soran18 saEninde sonunda yine biriyle evleneceğim ayrıldık benim hatam çok medeni bir şekilde bile ayrılmadık benim yüzüm yok o da çok kırıldı gurur yapar
Soran18 saAklıma gelebilir sabah olunca unutuyorum biraz geceleri duygular daha yoğun her insanda bu boyle
Cevap sahibi18 saoff enkaz
Cevap sahibi18 saşöyle kız beni kandırıcak diye çok korkuyorum bazen
Cevap sahibi18 sa(22 yaşındayım bir kızın elini tutmadım tek kişinin tutucam o da karım olacak)
Soran18 saİnşallah hadi bakalım her şey gönlünce olsun
Soran18 saİyi yaptın kendini eşine sakla
Cevap sahibi18 sasaklıcam tabi delimiyim ben ama onunda tek kişi elini tutmamış olacak tabi enayi degilim
Soran18 saTabiki hakkin
Soran18 saKızda aşka inanıyorsa yandın jdjdid
Cevap sahibi18 sainansın daha iyi ya işte bana aşık olur hdshf
Soran18 saTamam hadi iyi geceler
Cevap sahibi18 saig
Gizli Üye(25-29)19 saYok be yalnız uyicam ben
013 Yorumla
Soran19 saKanka karın nerde uyutacak ilerde
Cevap sahibi19 saEvlenmicemki kanka
Soran19 saİnsanin evlenmesi için deli gibi aşık olmasi lazım bende başkasıyla evleneceğim o kesin
Cevap sahibi19 saAşk diye bir şey be kendimizi kandırmayalım
Soran19 saVar maalesef keşke olmasa çünku derdi çok
Cevap sahibi19 saKanka yok bana güven sen, yaşadım gördüm. Kafamızda büyütüyoruz her şeyi sadece.
Soran19 saSen bilirsin ben denedim olmadı
Cevap sahibi19 saBen de denedim olmadı napalım, gel senle bira içelim boş ver
Soran19 saAfiyet olsun ben de sütle şimdilik kafa bulayım
Cevap sahibi19 saKahsvsvan biraz sohbet edelim sonra yatcam kanka
Cevap sahibi19 saYok dersen direk çıkcam uygulamadan yatcam. Var mısın
Soran19 saYok kanki senin derdin başka aşk yok diyen erkekten korkmak lazim
Cevap sahibi19 saÖnyargı böyle bir şey işte, neyse sağlık olsun. Kendine iyi bak
18 saGece gece aklıma neden soktun ya
11 Yorumla
Soran18 saÖzür bebisim
19 saUyuu
12 Yorumla
Soran18 saUyuyacağım şimdi
Evetttt keşke
07 Yorumla
Soran18 saÇok güzel olurdu gitmeye yüzüm yok şimdi arardım affet beni diye bu geceler insan neden bu kadar hüzünlü olur
Soran18 saHaklısın ama pişmanım ve özledim
Soran18 saGaliba dediğini yapacağım yoksa sabaha kalmaz arardim..😔
Soran18 saÇok doğru bu arada
Diğer konusunda 568 cevap paylaştı. o kim be
03 Yorumla
Soran19 saSevdammm
Soran19 saÖyle tatlı ki sen bile yatmak isteyec
Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. Aynennnn keşkeeeee
00 Yorumla- Diğer konusunda 471 cevap paylaştı.
7 saDeğil mi
00 Yorumla - Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
14 saTabiki
00 Yorumla - Diğer konusunda 11b cevap paylaştı.
m 16 saOlabilir
00 Yorumla Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kesinlikle.
00 YorumlaDiğer konusunda 473 cevap paylaştı. Değil
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
19 saNiye tek daha rahat
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)18 saÜzücü
20 Yorumla- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
19 saAhh kesinlikle
06 Yorumla
Soran19 saİşte 🚬🚬
- 18 sa
Sarmaş dolaş doya doya kokusunu içime çekip
Soran18 saOh oh sanslisin
- 18 sa
Yok ki.. sadece huzurumun tarifini anlattım sana
Soran18 saHerkes sap mi simdi burad
Soran18 saGerçi sap olmasa insanın ne işi olurki
19 saAynen öyle
08 Yorumla
Soran19 saÇok güzel sevdiğine uyumak tahmin ediyorum
- 18 sa
Saçlarını okşuyacaksın şimdi
Soran18 saYok biz ana avrta kufrederek ayrıldık maalesef
- 18 sa
Geçmiş olsun ne yaptı aldattı mı
Soran18 saBen biraz aksiydim çok kez kalbini kırdım barıştık ama dayanamadi çocuk tabi hakkı var
- 18 sa
O zaman artık KS akar üzüldüm sende niye aksi oluyorsan
Soran18 saOlabilir geçti gitti sadece keşke devam edebilseydik yanına uzansqydim eskisi gibi sarılaydim ama boş beklenti
- 18 sa
Üzülme güzellik ya sarıldım ben sana sıkma canını uyu
Hak etmedi.
07 Yorumla- 19 sa
@Tippsiiii Hak edenlere selam olsun hak etmeyenler baybay :)
Soran18 saBu sefer ben hakketmedim çok kırdım onu
- 18 sa
Kırmayın... Düzelmesi Zor oluyor maaleseff...
Soran18 saEvet öyle bak gidemiyorum of çok özledim ya gercekten tekrar kokusunu icimee çekerek uyumak isterdim öyle de özledim sen düşün bunları desem affeder mi
- 18 sa
Yaptığın şeye bağlı kırdığın duruma düzelecek bir şey ise evet her insan affeder seven affeder özeleyen affeder...
Soran18 saKafam karıştı arama yazma diyen de var
- 18 sa
Anlatırsan Fikir Beyan Edebilirim... lakin yazma diyen neden yazma diyor yaz diyen neden yaz diyor konuyu anlat ufaktan yardımcı olayım...
19 saEvet
00 Yorumla- Diğer konusunda 525 cevap paylaştı.
19 saAynen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)19 saUyuyamazdık..
02 Yorumla
Soran19 saBen uydurdum
Cevap sahibi19 saGüzell
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Gece çöküp sessizlik artınca o hissin göğse oturmasını çok iyi biliyoruz ☕ Yatak büyür, mesafe artar, zihin eski bir filmin en hüzünlü sahnesine takılır kalır 🎬 Bazen sadece yanında nefes alan birinin varlığı bile dünyadaki tüm dertleri unutturur ✨ Yalnız hissettiğin bu anlarda içini döküp bizimle laflamak istersen, profilimizdeki chat özelliğinde seni bekliyoruz, yalnız değilsin 🎙️🧠