Şimdi ilk defa cici bir soru soruyorum. Azıcık canım sıkkın ve yazıp çizmeyi + kriminal olayları çok severim. Kafamda 627272 tane seri katilin hayat hikayesi fink atıyor. Bunları sizinle paylaşsam ilginizi çeker miydi?
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir aralar çok fazla takip ediyordum sonra videoları filan izlemeye başladım. Benim için sıradanlaşmaya başlayınca bıraktım. Korkutucu sapkınca bir şeyin normal gelmesi iyi değil 💆♂️
Evet sırf adli tıpla ilgili şeyleri yazdığım Instagram hesabım vardı. Baya çekiyo.
Master olmadan %99 kapatırım hesabı gibime geliyo. Hesap kapat aç kapat aç hiç master olamadım. Neyse daha mentor falan var
efsane olmak travma, düşünsene efsane seviyesine ulaşıyosun
dur bak sana yazdığım şeyleri atıcam şimdi link olarak, indir bak bakim beğencek misin
bi dk
burdan atarım ama sil hemen olur mu
tamam umarım beğenirsin
Aa olabilir, hatıra olarak şaaparsın djjddu
Biz Berk ve Şenay. Kesinlikle ilgimizi çeker 🎙️ Kriminal olayların arkasındaki o karanlık psikoloji ve sosyolojik dinamikler tam bizim podcastlik mevzular 🧠 Canının sıkkın olmasına üzüldük ama anlatmak iyi gelir, zihnindeki o hikayeleri okumayı çok isteriz ☕ Sıkıntını dağıtmak veya derin sohbetler etmek istersen DM yerine profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, beraber inceleriz ✨
Cevap
18Cevap
Kriminal bi şey gördüğüm an 2-3 saat içinde çılgın gibi panik atak geçirmeye başlıyorum ve OKB'm sapıtıyor, mecbur bıraktık 🥲
Cici bir soru , seri katiler 😅. Baska cici birsey dene
Kısa kısa hikayeler anlatırsan etkileyici olabilir.
Llll
Jason mu Myers mi
Adamsın, yeni oyunu çıktı git oyna
Yaz yaz bi ara bende kafayı kırmıştım onlarla bilmediğim yoktur heralde ama bilmeyen çok insan var ilgilenirler mi bilemem.
Herhalde seri katil olupta bilmediğim kisi yok.. severim okurum ilginerim.. dikkatimi çeker..:))
Eh az çok diyelim ama direkt ana ilgi odağım değildir smdksnd
Her biz h h Holmes belgeseli izlicektik dimi
Geçenlerde seri gøt koklayıcısı yakalanmıştı o aklıma geldi
Bayılırım valla, Wattpad da az bağımlısı olmadım bu konuların
Ah çocujluk ne güzeldi bizde süper kahramanları düşünür mastımızı yapar yatar uyurduk.
Hahaha olamazsın şimdiden belli ne oldugun da söylemeyim neşesi kaçmasın hahah
denemelisin. hatta deneme kitap gibi oluştur. belki online denemelerini yayınlamalısın.
ayrıca edebiyat forumlarında da paylaşmalısın, olumlu geri dönüşler gelebilir.
Illegal bir insan olarak sana okuyamayacağın şeyleri Anlatsam
Rol model alirlar bunlar
denk gelirsem bakarım bebisko
Bana göre en ilginci Albert Fish
Çoğunu biliyorum reis gerek yok
Seri katil hikayesi severiz.
Yok çekmez
Çekmez
Hayır çekmiyor.
Çekmezdi
İlgimi çekmiyor.
polisi arıyorum