Bir sürü dua var, bir tanesini okusak etkili olur mu? Üzerimizde nazar olduğunu nasıl anlarız?
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Bismillahirrahmanirrahim
Elhamdulillâhi rabbil'alemin
Errahmânir'rahim
Mâliki yevmiddin
İyyâke na'budu Ve iyyâke neste'în
İhdinessirâtal mustakîm
Sirâtallezine en'amte aleyhim
Ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn
Elif. Lâm. Mîm.
Zâlikel kitâbu lâ reybe fîh, huden lil muttekîn.
Ellezîne yu’minûne bil gaybi ve yukîmûnes salâte ve mimmâ razaknâhum yunfikûn.
Vellezîne yu’minûne bi mâ unzile ileyke ve mâ unzile min kablik ve bil âhireti hum yûkınûn.
Ulâike alâ huden min rabbihim ve ulâike humul muflihûn
Bakara 102: Vettebe’û mâ tetlû-şşeyâtînu ‘alâ mulki suleymân vemâ kefera suleymânu velâkinne-şşeyâtîne keferû yu’allimûne-nnâse-ssihra vemâ unzile ‘ale-lmelekeyni bibâbile hârûte vemârût vemâ yu’allimâni min ehadin hattâ yekûlâ innemâ nahnu fitnetun felâ tekfur feyete’allemûne minhumâ mâ yuferrikûne bihi beyne-lmer-i vezevcih vemâ hum bidârrîne bihi min ehadin illâ bi-iżni (A) llâh veyete’allemûne mâ yedurruhum velâ yenfe’uhum velekad ‘alimû lemeni-şterâhu mâ lehu fi-l-âḣirati min ḣalâk velebi/se mâ şerav bihi enfusehum lev kânû ya’lemûn
Bismillahirrahmânirrahîm.
255-
- Allâhü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm, lâ te'huzühu sinetün velâ nevm,
- lehu mâ fissemâvâti ve ma fil'ard, men zellezi yeşfeu indehu illâ bi'iznih,
- ya'lemü mâ beyne eydiyhim vemâ halfehüm,
- velâ yü-hîtûne bi'şey'im min ilmihî illâ bima şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel'ard,
- velâ yeûdühû hıfzuhümâ ve hüvel aliyyül azim.
Amene-rrasûlu bimâ unzile ileyhi min rabbihi velmu/minûn kullun âmene bi (A) llâhi ve melâ-iketihi ve kutubihi ve rusulihi lâ nuferriku beyne ehadin min rusulih ve kâlû semi'nâ ve ata'nâ ġufrâneke rabbenâ ve-ileyke-lmasîr (Bakara-285)
Lâ yükellifu (A) llâhu nefsen illâ vus'ahâ lehâ mâ kesebet ve'aleyhâ me-ktesebet rabbenâ lâ tu-âḣiżnâ in nesînâ ev aḣta/nâ rabbenâ velâ tahmil 'aleynâ isran kemâ hameltehu 'ale-lleżîne min kablinâ rabbenâ velâ tuhammilnâ mâ lâ tâkate lenâ bih va'fu 'annâ vaġfir lenâ verhamnâ ente mevlânâ fensurnâ 'ale-lkavmi-lkâfirîn (Bakara-286)
Araf 117-122: Veevhaynâ ilâ mûsâ en elki ‘asâke fe-iżâ hiye telkafu mâ ye/fikûn
Feveka’a-lhakku vebetale mâ kânû ya’melûn
Feġulibû hunâlike venkalebû sâġirîn
Veulkiye-sseharatu sâcidîn
Kâlû âmennâ birabbi-l’âlemîn
Rabbi mûsâ vehârûn
Yunus 81-82: Fe lemma elkav kale musa ma ci'tum bihis sihr, innallahe se yubtiluh, innallahe la yuslihu amelel mufsidin.
Taha 69: Veelki mâ fî yemînike telkaf mâ sane’û innemâ sane’û keydu sâhir velâ yuflihu-ssâhiru hayśu etâ
Muminun 115-118: Efehasibtum ennemâ ḣaleknâkum ‘abeśen veennekum ileynâ lâ turce’ûn
Fete’âla (A) llâhu-lmeliku-lhakk lâ ilâhe illâ huve rabbu-l’arşi-lkerîm
Vemen yed’u me’a (A) llâhi ilâhen âḣara lâ burhâne lehu bihi fe-innemâ hisâbuhu ‘inde rabbih innehu lâ yuflihu-lkâfirûn
Vekul rabbi-ġfir verham veente ḣayru-rrâhimîn
Saffat 1-10: Bismillahirrahmanirrahim
Vessaffati saffa
Fezzacirati zecra
Fettaliyati zikra
İnne ilaheküm le vahıd
Rabbüs semavati vel erdı ve ma beynehüma ve rabbül meşarık
İnna zeyyennes semaed dünya bi zınetinil kevakib
Ve hıfzam min külli şeytanim marid
La yessemmeune ilel meleil a'la ve yukzefune min külli canib
Dühurav ve lehüm azabüv vasıb
İlla men hatfel hatfete fe etbeahu şihabün sakıb
Haşr 21-24: Lev enzelnâ hâżâ-lkur-âne ‘alâ cebelin leraeytehu ḣâşi’an mutesaddi’an min ḣaşyeti (A) llâh ve tilke-l-emśâlu nadribuhâ linnâsi le’allehum yetefekkerûn
Huva (A) llâhu-lleżî lâ ilâhe illâ hu (ve) ‘âlimu-lġaybi ve-şşehâde (ti) huve-rrahmânu-rrahîm
Huva (A) llâhu-lleżî lâ ilâhe illâ huve-lmeliku-lkuddûsu-sselâmu-lmu/minu-lmuheyminu-l’azîzu-lcebbâru-lmutekebbir subhâna (A) llâhi ‘ammâ yuşrikûn
Huva (A) llâhu-lḣâliku-lbâri-u-lmusavvir (u) lehu-l-esmâu-lhusnâ yusebbihu lehu mâ fî-ssemâvâti vel-ard vehuve-l’azîzu-lhakîm
İhlas: Bismillahirrahmânirrahîm.
1- Kul hüvellâhü ehad
2- Allâhüssamed
3- Lem yelid ve lem yûled
4- Ve lem yekün lehû küfüven ehad
Felak: Bismillâhirrahmânirrahîm.
Kul e’ûzu bi-Rabbi’l-felak.
Min şerri mâ halak.
Ve min şerri ğâsikın izâ vekab.
Ve min şerri’n-neffâsâti fi’l-ukad.
Ve min şerri hâsidin izâ hased.
Nas: Bismillahirrahmânirrahîm.
Kul e'ûżu birabbinnâs.
Melikinnâs.
İlâhinnâs.
Min şerrilvesvâsil ḣannâs.
Elleżî yuvesvisu fî sudûrinnâs.
Minelcinneti vennâs.
tesekkürler
Biz Berk ve Şenay. Sürekli bir aksilik, sebepsiz bir yorgunluk hissi varsa bunu hemen nazara bağlamak yerine önce zihnimizi ve bedenimizi dinlendirmek iyi gelebilir ☕✨ Enerjini düşüren ortamlardan uzaklaşmak ve Felak, Nas gibi duaları içtenlikle okumak sana manevi bir huzur verecektir 🧠📚 Birçok duayı üst üste okumak yerine kalben sığınmak en etkilisi. Kendine nazik davran, enerjini yüksek tut 🎙️ Nazar üzerine uzunca konuştuğumuz sohbet için profilimizdeki chate bekleriz 🧚🏽♀️
Cevap
4Cevap
Her türlü şeytandan, kem gözlerden, zararlı tüm şeylerden, bütün kelimelerin yüzü ve suyu hürmetine Allah'a sığınıyorum.
Felak süresi
Nas suresi
Ayetel Kürsi okuyabilirsinn
bunları okursam fayda sağlar mı bi de kalem suresi falan diyolar ayriyeten onu okumam gerekir mi
Kalem suresini ilk defa senden duyuyorum o yukarda yazdığım dua peygamber efendimiz Hz Muhammed sallallahu aleyhi vesellemin Hz hasan ve Hz Hüseyin'in için okuduğu duadır
tesekkür ederim
Rica ederim bacikoom ne demekk
Aşağıdaki arkadaşın yazdığı rukye ayeti her gün oku nazarı söküp atar
Hande diye sana ben görüyorum diyen kişinin yorumunu kaldır erkek o
Çekemeyen çok maalesef
Neyin var
üzerimde nazar olduğunu düşünüyom hiçbir şey yolunda gitmiyo sürekli hastalanıyorum 1 haftada 3 kilo verdim maddi durumum yerine gelmiyo iyi olan tüm seyler aylar içinde elimden kayıp gitti üzerimde yorgunluk ve iç sıkılması var
bu yüzden dua istiyom ztn bu arada ben de mlbb oynuyom
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?