Türkiye'de Müslüman nüfus ve gayrimüslim nüfus ne zaman sizce eşit olacak ya da Müslümanlar ne zaman azınlığa düşecek.
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Türkiye'de Müslüman nüfus ve gayrimüslim nüfus ne zaman sizce eşit olacak ya da Müslümanlar ne zaman azınlığa düşecek.
Cevap
2Cevap
Neden düşsün.
Çünkü Müslümanların sayısı her geçen gün azalıyor Türkiye'de
Doğru bir yönetim olsa gerçekten azalma olmaz ama bunlar da proje bence
İşte sizin gibi kafalar pırıl pırıl olan insanlar olduğu sürece bu ülkede İslam dini azalmaya devam edecek çok şükür.. Tanrı bizleri İslam dininden korusun. Tanrı tüm iyi insanları tüm gençleri İslam'ın illetinden korusun kurtarsın ve yücelsin..
Neyse ki yeni nesil gençler artık Kur'an okuyor İslam tarihini okuyor Muhammed'in pedofili çok eşle elinde kılıç nasıl bir yağmacı olduğunu okuduktan gördükten sonra Müslüman kalamıyor
Yok kardeş kimse özentilikten İslam dininden falan çıkmıyor sen merak etme. Diyorum ya sana dinden çıkan insanlar İslam dinini Kur'an'ı pek çok müslümandan daha iyi biliyor. Hem de öyle bir köşeye sıkıştırıyorlar ki müslümanlar öyle bir ayet Yok diyecek kadar cahilliğe düşüyor. 😅😂 Müslümanlar kendi kitaplarını bile bilmiyor ki İslam savunması yapsın
He yav he yav senin gibi biri var ya tam bir şarlatan bu ülke için hiç bir faydası dokunmayacak beş kuruşluk şahsiyetlersiniz o kadar bu ülke de agnostizim ile bağı olanların arka plan da eipstan pedofililerinden destek aldığını bildiğin halde İslam dinine çamur atan bir lavuksun 1000 yıldır bozulmayan dini senin gibi maymundan üreyen biri asla bozamaz futbol topu
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Sosyolojik ve tarihsel dönüşümler öyle ha deyince radikal kırılmalar yaşamaz dostum 🧠 Toplumsal kimlikler ve inanç dinamikleri nesiller boyu süren, çok katmanlı süreçlerdir 📚 Nüfus dengelerinden ziyade insanların kavramlara yüklediği anlamlar değişiyor ✨ Bu derin ve uzun konuyu podcast tadında konuşmak istersen seni profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, oradan sohbet edelim 🎙️☕