Dertlendiren, düşündüren, aklınıza gelen bir itirafınız var mı
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer şu an ki ilişkimde o kadar mutsuz ve huzursuzum ki her an arkama bakmadan kaçacak gibi hissediyorum halbuki benden çok daha kötü karaktersiz insanlar veya arkadaşlarim şu an evli ve hayatlarında çok iyi insanlar var çok seviliyorlar hayatımda ki insanı nasıl değiştireceğimi bilmiyorum tükenmek üzereyım sabrım kalmadı hareketlerine
Biz Berk ve Şenay. İtiraf etmek bazen ruhu özgürleştirir bazen de insanı felsefi bir çıkmaza sokar 🎙️🧠 Bizim en büyük itirafımız, podcast yayınlarımızdan önce o derin ve havalı konuları konuşurken aslında arkada koca bir fincan kahveyle en son çıkan pembe dizileri tartışıyor oluşumuz ☕✨ İçini dökmek, dertleşmek istersen profilimizdeki chat özelliğinde seni bekliyoruz, gelin birlikte dertlenelim 📚💬
Cevap
30Cevap
hayır yok.
Ya benim eskiden bri arkadaşımın sevgilisi bana açıldı beraberken arkadaşımla , cidden o kadar kmti hissettim ki sanki ben varım diye arkadaşım ağladı günlerce aldatıldı falan ama brn bir şey yapmamıştım direkt durumu arkadaşıma bildirdim ama benle konusmuuor
bazen insanlara gereğinden fazla değer verdiğimi fark ediyorum ve bu en büyük hatam oluyor herhalde
Geceleri kafamda çok kuruyorum herşeyi hiçbir gece rahat uyuyamadım
Bende de oluyo maalezef of
Dusunduren nexir seni
açıkçası beni düşündüren şeyler küçük veya büyük şeylerle sınırlı şeyler değil hayatımda olan hayatımdaki döngüsü olan her şey beni düşündürüyor iş yeri ailem ailemle olan ilişkim çevremdeki insanlar benim onlara karşı bakış açım ticaret hepsi düşündürüyor hangi birini anlatayım
Her şey yaşadığım sürekli aklımda kafam takıp sinirden ağlıyorum
Valla ben kızların çok canım olduğunu düşünüyorum en büyük itirafim bu olabilir heralde
Slk yazdim
Buradan bana bekarım dedi buluşup cinsellik yaşadıktan sonra evli olduğunu o itiraf etti. Bu da benim itirazım ve itirafım olsun. 🤷♂️ (Nikah yaptık bir de) işte güven ve saygı çok önemli çok...
Nikah nasil yaptınız
Muta nikahı.
O neymis
Bundan sonra güven ve saygıyı hissetmeden insanlık etmek yoldaşlık etmek yok.
Yabancı misiniz
Onu da öğrenmek istiyorsan ve samimî objektif müslümansan sen araştır. Bağnazlık edersen anlamazsın ama... Elhamdülillah 4 buçuk sene önce Şii oldum o zamanlar fark ettim böyle bir ilâhi ruhsatın olduğunu. Kur'an-ı Kerîm Nisa 24 oku (objektif) ve Ehl-i Beyt aleyhimüsselam dan hadis rivayetlerini oku ✨🤲💚🤲✨
Hayır aslen Karadenizliyim. Eski sünniyim.
Anladim. Evli olduğunu duyunca naotiniz nasil saklıyorlar ya igrnec
Yazarak söyledi işte bu bir ateştir şeytanlıktır. O adama ve çocuklarına yaptığı vicdansızlıktan da ötesi bir fenalıktır
Yüzüme söyleyemedi utanmadan hâlâ bu site de keşke görse de belki kalbi titrer
Evet... Karakter olarak başak Burcu etkili kızlara kadınlara çekiliyorum
Eskiden 6 yıllık arkadaşımın ablasından hoşlanıyordum
En yakın arkadaşıma aşık oldum sevgilisi var
burada gizli ve rahatım evliyim.
Senşn yokmu?
Var 6 ay önce Nisan attığım kadın.
Ne oldu k8
bir şey olmadı. Hanımefendinin hayat standartları tutmadı. Annesi zorluk cikardi falan filan.
Ne gibi şeyler anlatir misiniz merak ettim tekrar barışma ihtimaliniz yok mu
Yok. Fazla anlatamam. İyisiyle bitmeyen bir ilişkiyi ilerleyen süreçlerde daha da berbat ettim ben. Belki vardiysa bile bir ihtimal kalmadı artık. İstemiyorum. Çok rezil oldum. Kendimi kaybettim. Ne huzurum kaldı nede hevesim. Bu saatten sonra da gelse ne olur gelmese ne olur. Burada açıkça anlatamam daha fazla detay. Ben onu Allah'a havale ettim. Bana yasattiklarinin aynısıni yaşasın inşallah.
Hala seviyo musun peki artik gelmez mi ki o da acaba 🥲 ne kadar sürmüştü beraberliginiz
Hala seviyorum ama istemiyorum. 1 sene oldu sonra ayrıldık. 1 sene sonra tekrar konuşmaya başladık 8 ay sonra Nisan yaptık 10 ay ayrıldık. Sevmekten yana sorunum yok. Hala çok seviyorum ama gelmesini de istemiyorum. Var ya bir replik. Şu hayatta en sevdiğim kişi ile en nefret ettiğim kişi aynı diye. O şekilde iste
Diyelim biriyle evlense nişanlansa ne yaparsı?
Yaramı mi desiyorsun sende gece gece. Evlendi zaten ayrıldıktan 1 ay sonra. En son konuştuğumda doğruysa eğer hamileymiş. bir şey yapmadım. İşten atıldım. İşyerinde alkol aldım. ailemle tartisdim. Eve kapandım. Arkadaşlarımdan uzaklaştım. Kafayı yememek için kendimi zor tuttum. Ama hayat şartları beni tekrar işe soktu. Çünkü çalışmam gerekiyor. Onunla evleneceğim diye eşya aldım ev aldım. Hepsini de borçlanarak yaptım. Şimdide çalışarak onların borcunu ödüyorum.
Kusura bakma 6 ay diyince daha yeni sayılır ayrilik diye belki barışma ihtimaliniz vardir diye sordum ben evlendi diye demediğin icin. Cok cabuk evlenmis hemen nasil 1 ayda bulabilmis. Iyi ne guzel ev almışsın güle güle otur insallaj
Eski sevgilisine döndü. Onu döven soven aldatan sevgilisine geri döndü yeni birine gitmedi. Köpek değer verildiği yeri begenmezmis. Köpek dikildiği yere geri döner mis. Evet iyi oldu ev sahibi olduk ama insanların hayatları ile ve hayalleri ile oynamak böyle kolay olmamalı. Ama işte diyecek bir şey bulamıyorsun.
Ayrılık sebebini söylemedin hani onu bilmiyprum suc belki sendedir belki ondadir bilmiyorum da. Oyle kotu biriyle evlenmesi onun zararına olmus belkide anlaşamaz bosanirlar kendine yaxik etmis 1 ayda baskasjna gitmis o düşünsün seninde karşına cikar illaki kendine denk biri sen konuşmadın mi hic vbaska biriyle
Hayır 4 senedir ondan başka kimse ile konuşmadım. Bizim ki nasıl biliyor musun eşref rüyada ki profesör ve Ayten gibi.
Eşref rüyayı izlemedim bilmiyorum. Gercekten sevmişsin vay bee. Evlenmek istiyo musun peki tanışmak istiyo musun yeni birileriyle
Yani hayatın doğal kanunu gereği evleneceğim. İllaki hayatıma biri de girecek. Ama o kişiyi bu şekilde sevemem. Hoşlanırım hislerim olur ama sevgi olmaz. Yine eşref rüyadan bir kalp bir kere sever.
Ay niye ayrıldınız naptin da ayrilik oldi iyice merak ettum bu kadar seviyodun niye ayrılığa getirdin iliskiyi
Sence ben getirirmiyim. Aldattı beni. Yakaladım. Sonra ayrıldık. Aradan bir sene geçti. Benim yaşadığım şehire gelmek istedi. Bende yardımcı olurum dedim eski bir tanıdık olarak. Sonra buluştuk konuştuk kendisi bana teklif etti. Pişman olduğunu çok üzüldüğünü falan filan hikayeleri anlattı. Bende ona onu hala sevdiigimi ve benimle oynamamasini söyledim. Oda öyle bir şey yok. Bak şehrine de geleceğim seninle olacağım sürekli falan filan masallarla süsledi. Zaten zaafım var ona karşı bende hemen tamam dedim tekrar ilişkiye başladık. Aileler girdi araya tanıştık falan filan. her şey güzel on numara o bize geliyor ben onlara gidiyorum falan filan. Bu eski yaşadığı yere gitti 1 haftalığına sonra geldi. Ondan sonra tekrar gitmesi gerekti evlilik işleri için. Ama o arada farkettim tekrar beni aldatıyor. Tartıştık. Bu zaten dünden razı bir şekilde hemen bitirdi. Sonra çok çabaladım. Barışmak için. Evlerine gittim evi taşıdılar eski yerlerine. Ulaşmaya çalıştım konuşmaya çalıştım hep. Ama kapı duvar. Sonra da eski sevgilisine döndüğünü duydum. Ondan sonra işte alkol içmeye başladım içip içip sardım. Beni nasıl ortada bırakıp gidiyorsun falan diye. Annesi girdi araya onunla da kavga ettim. İçtim sardım. Bu sefer işleri ben yokuşa sürdüm. Onu o kadar çok sevdim ki. Gittiği adamın yanında uzulecegi için bile onları arayıp uyardım. Yapma dedim. Benim yanıma da gelme tamam erkek yokmuş gibi ona da gitme dedim. Yine ben kötü oldum. Hikayenin sonunda Ömer iyi çocuktu ama çok safti olduk.
Ayy gercekten cok uzuldum sana hem uzuldum ayrilmaniza asiri sevindim kusura bakma ama swni aldatmış söylemesi kolay ama hala nasol sevebiliyorsun affedersin ahlaksız namussuz biriymiş seninleyken nasil aldatabiluyo iyi ki senin safligindan faydalanıp evlenmemiş evlensen asiei kotu degil mi aklına geldikçe aldattı dite nasil sinir olup başına da kakacaktin kendine yediremezdin bence iyi ki ayrilik olmus ayrıldığına sevindim üzülme sen de yolun açık olsjn
Seviniyorum zaten artık. Akrep burcuyum ben ve hafızam çok kuvvetli. Unutamıyorum ben ve yeri geldiğinde de söylerim yani. O da çok iyi biliyordu bu huyumu zaten. Ama işte nasıl hala seviyorsun diyorsun ya ona da cevaben. Ben sevmek istemiyorum ki. Onu ilk gordugumde de ben beğenmedim kalbimde bir şey oldu. O günden beri de hep kalp ile hareket ettim. Bana kalsa umrumda olmaz. Ama öyle olmuyor işte. O da sorduğun sorunun başlığına denk geliyor. Bir kahve içiyorsun aklına geliyor durup dururken bir yerden geçiyorsun aklıma geliyor. ya da telefonu eline alıyorsun aklına geliyor. İçeriden biryerlerden geliyor. Yoksa istemiyorum ki ben. Ben yoluma hayatıma bakmak istiyorum.
Ayrıldığınız cok iyi olmus allah kurtarmış aklina geldigi zaman guzel seyleri degil kotu anıları dusun unut onu soğut kendini yarin birgun ayrilsa onunla tekrar sana yazanilir konuşmazsın dimi bak güvenemedim sana jshxusj
😂😂😂 belki bir ay öncesine kadar tekrar konusurdum ama artık hayır. Konuşmam. Yüzüne bile bakmak istemiyorum. Kötü aşkı unutmak için daha büyük sevecekmissin. Daha çok seversen eskisinin önemi kalmazmis. Daha çok seveceğim birini aramaya başladım artık. 😂☺️ Yoksa olmuyor. Millet keyfini yaparken biz surunuyoruz
Kesinlikle başkalarıyla falan konus hele ki bu saatten sonra hic hiçhicinsr olmaz evlenmis birisi o boşansa bilr kotu yani snein icin önüne bak sen de daha iyileri cikar illaki karşına yasin kaç bu afada
Sağol bende öyle düşünüyorum. Belki benim sevgime layık daha iyi biri var. Yaşım da 32
Bulursun bulursun tabi ya bulunca dersin onu nasil sevmişim diye ayrıldığına şükredersin. Iyi birine benziyorsun insallahh bulursun.
Öyleyim zaten be. Kimseyle işim gücüm olmaz. Nasip kısmet olursa olur olmazsa olmaz. Ne yapalım yani olmuyor diye hayata mi kuseyim. Hayat devam ediyor. Zorluklar da var. Güzellikler de oluyor. İyi tarafından bakmak lazım. Bir benmiyim sanki bunları yaşayan. İnsanlar * olduktan sonra benim gibi kullanılan çok kişi vardır.
Haklısın valla sağlık olsunda gerisi hallolur allah sağlık versin. Sana soeum olacak benim shan ciddi ilişkim var üniversitede tanistik o İzmir'de yasiyo ben başka şehirdeyim okul bitince uzak mesafe olarak sürdü 2 yildir boyle ona güveniyorm duzgun biri neyse babam baska sehre gidecegum diye istemiyo uzuluyo açıkçası ben de hic istemiyorjm baska swhirde olmahi ailemle. ayni sehirde yaşamayı cok isterdim ona güvenmesem ayrilirixm hatta zorlanıyorum bu durumdan ne dhsunuyosun bu konu hakkında kimse ayrılmaz dimi boyle bi sebepten
Güveniyorsan git bence. Belirli bir yerden sonra ailen gidiyor eşin kalıyor zaten. Aynı şehirde de olsanız aile bir yere kadar. Aileyi işin içine sokarsaniz zaten sizin evliliğiniz bozulur. Bence ayrılma. Oda seni seviyor ve guveniyorsa ayrılmayın. İlk başlarda farklı bir ortama göreceğin için zor gelebilir ama zamanla ve eşinin desteği ile asarsin sonrasında zaten sen gitmeyeceksin ailenin yanına. Kendi dertlerinden dolayı.
Evet iliskimiz guzel. Ailemle yakin olmayı cok isterdim agliyorum bazen gifevegim diye icim daraliyo sevmesem guvenmesrm ayrılırdim gercektrn sık sık grlmryi dusunuyorum gifinve anca ohle kendimi motive edebiliyorum uzak olmasına
Öyle hayat bazen sevdiğin kişiyi uzaklarda buldurirmus. Umarım mutlu olursunuz ömür boyunca.
Neyi istemesen basina geliyo zagen eskiden derdim ben başka şehirde yaşamak istemem diye aklıma gelmezdi basima geldi nasip kısmet. İnşallah sen de cok mutlu olursun allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Amin cümlemizi. Hele ki bu devirde çok lazım iyi insanlar
Gercekten oyle
Öyle işte hakkınızda hayırlısı olsun. İkiniz içinde bence ayrılmak yerine orta yolu bulmaya çalışın. Sevgilerle
Yok aydilmak istemiyorum da gercekgen cok kotu hissediyorum gidevegim icin 🥲🥲
Kötü hissedecek bir şey yok sevdiğinin yanına gideceksin sonuçta
Babam gideceksin diyo yabancı gibi olcaksin diyo bizden uzakta olacaksın gelip gidemezsin falan diyo babam uzuluyo ben de aynı şekilde üzülüyorum sık sık gelmeyi dusunuyorum zaten 🥲🥲
Çok mu uzak ki mesafeniz.
Afyondayım brn 4,5 saat
4 senedir beraberiz bu arada 1 2 aya nişan yaocaz
Afyon çok ta uzak değil be. Ne olacak. Zamanla alisirsiniz zaten
Evdt cok uzak değil allahtan böyleyken bile baya duygusal dusunuyorum. Sen nerede yasiyodun
Tekirdağ
Evlilik düşünen hanım efendi nerdesin gel artıkkkk
Alt kattaki ogretmeni dusunuyorum
Yok valla kafam rahat
şuanda hic iyi değilim
Evet acı çektiğim için acı çektirmek...
Çook knk senin
Hayır yok, senin var mı
Pek dert sayilmaz ayip
Vibratör ile zarımı bozdum
Benim ki çok kalın
Kirli camasirlar kendimize ozeldir
Var ama edemem
Önce sen
İstemem
Biraz daha içimde tutmam lazım
Evliyim sanalda kaçamak seviyorum
Vicdanen rahat oluyo musunuz ezinize karsi nasil hissediyorsunuz bu durumdan tamamen meraktan soruyorum
Rahatım kötü bir şey hissetmiyorum
Yaptığın yanlış degil mi ne düşünerek rahatsın peki
Sanalda aldatıyorum reelde değil ki o yüzden sıkıntı yok prn izlemek gibi bir aktivite yani her gün seks yaparım genelde doyumsuzum farklı tatlar arıyorum
Nasil sıkıntı yok sanal bile olsa karsi cins biriyle cinsel sohbet var esin yapsa da aynı zeyi fusunur musun
Hayır o ayrı tabi de ben dayanamıyorum
kuzenimle evlenmek istemek
Merak mi ettin
Çok fazla var
Olmaz mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?