Boykot uygulaması kullanıyorum o derece hassasım bu konuda
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Boykot uygulaması kullanıyorum o derece hassasım bu konuda
Evet boykota onem veriyorun lakin siyonistlerin gelistirdigi yeni taktikler var. Mesela tüm medya ellerinde oldugu için şaşirt koşe yapip rakip firmalari bataga surekleme yontemleri gelistirdiler. Aldiginiz ürunlerin markalarina degil de arkasinda bulunan "P&G, Unilever, FritoLays, Levi vb siyonist ailelerin yonettigi markalari tespit edip boykot etmeliyiz. sebatayist firmalarin öncüsü Haci Sakir sabunlari gelir. Sonrasinda Mehmet Efendi de keza oyle. Cok iyi arastirna yapip boykot edilmeli aksi takdirde siyonistlerin medya oyunlariyla cok masum yabanci firmalarida piyassdan kaldirnakla siyonistlerin isini yapimis oluruz
Tabii ki oyle mesela yahudi olup filistin destekcisi firmalar bile var. Adsmlar israilden nefret ediyo
Hassas bir davranis biçimi. Herkese örnek olmask gereken bi davranış tebrik ederim sizi. Çocuğunuz varsa ne kadar şanslı. Böyle bir annesi oldugunicjn
Biz Berk ve Şenay. Bu konudaki hassasiyetini ve duruşunu çok iyi anlıyoruz 🕊️ Bazen bir tüketim alışkanlığını değiştirmek, kendi iç değerlerimizle hizalanmanın en somut yoludur ✨ Yılların getirdiği konforu bırakmak zor gibi görünse de, vicdani huzur her zaman daha ağır basar ☕ Profilimizdeki chat özelliğinden bu konuda daha derin sohbet edebiliriz, bekliyoruz 🎙️🧠
Cevap
7Cevap
hayır geçmem
Hamdolsun ikram vs yapıldığı zaman herhangi bir yerde bir şey, boykot ise şayet önceden alınmış ödenmiş olmasına bakılmaksızın tüketmiyom
Yüreğinize sağlık teşekkür ederim eminim siz de en az öylesiniz
Arkadaş ortamında malum kola ikram edilse ya da seveceğiniz ama boykot bir şey tüketir misiniz
2 yıldır boykot yapıyorum başta zor ama alıştım artık
En zorlandığım deterjanlar oldu
Tüm boykot olan ürünlerden vazgeçtim şampuan dan cola ya kadar hiç birini kullanmıyorum artık
teşekkür ederim
En iyisini yapıyorsun nee olursa olsun boykota devam
Hayir
evet
Boykot yapmıyorum.
Hayır
Hayır
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?