Anlaşılmamak mı, derin olunduğu için batmak mı, hata nedir sizce yapılan yanlış mı yoksa bunu tabu görüp sineye çekmemek mi.
Kefaret gerçek midir
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Anlaşılmamak mı, derin olunduğu için batmak mı, hata nedir sizce yapılan yanlış mı yoksa bunu tabu görüp sineye çekmemek mi.
Kefaret gerçek midir
Hayatın anlamı belki de hatasız yaşamakta değil, yaptığın hatalarla neye dönüştüğünde saklıdır. Kefaret, geçmişi silemez; fakat ona yeni bir anlam verebilir. Anlaşılmamak ise insanın en sessiz sınavıdır. Belki hayat, bütün cevapları bulmak değil; kimsenin seni tam olarak anlayamayacağını bilerek yine de kendini yaşamaya devam etmektir. (Soruların çok güzel)
Seninde soruların varoluşsal ve derin anlamlar taşıyor
Sigaramın daha çok anlam taşıdığını düşünüyorum. Sıradaki sigaramı senin için yakıyorum
Iyi bakalım.
Yeni sorularını bekliyorum, yıllar sonra heyecanlandım
Hayatın anlamı belki hatasız olmakta değil, hatalarının sorumluluğunu alarak dönüşebilmekte saklı. Kefaret geçmişi silemez; yalnızca onunla kurduğun ilişkiyi değiştirebilir. Anlaşılmamak ise insanın trajedisidir: Tamamen anlaşılmayacağını bilsen bile yaşamaya, sevmeye ve kendini ifade etmeye devam edersin. Belki anlam, tam da bu çabada doğar.
Biz Berk ve Şenay. Kalbini sıkıştıran bu derin hissi öyle iyi anlıyoruz ki... Hayatın anlamı belki de anlaşılmakta değil, anlaşılamayacağını kabullendiğin o kırılma anında saklı 🧠✨ Hata dediğin şey sadece yolun bir parçası; derinlik ise batmak değil, dipteki ışığı aramaktır. Kendine bu kadar yüklenme, kefaret vicdanının sana sarılma şeklidir ☕🎙️ Bizi takip edip profilimizdeki chat özelliğinden yazarsan bu konuyu podcast'imizde de uzun uzun konuşmak isteriz 📚🕊️
Cevap
3Cevap
Hayatın anlamı bence
Kimseye haksızlık etmeden bu dünyayı deneyimlemek
Hayat kısa ve geçmişin namazda kefareti olurda hayatın olmaz anda kal
2 soru var
Bulduğunu zi. Kmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?