Sonuçta kötüyü yaratan da Tanrı. Kötü ve şeytanları da sevmesi gerekmez mi :D neden yaratmış anlamıyorum da
16 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sonuçta kötüyü yaratan da Tanrı. Kötü ve şeytanları da sevmesi gerekmez mi :D neden yaratmış anlamıyorum da
Şeytan önceden bir melekti ve Allaha iman ediyordu. Sonra ademle havvayı yoldan çıkarınca cennnetten kovuldu ve sonrasında Allaha dediki bundan sonra dünya üzerinde insanları kötüye yaklaştırmak için çabalicam ve yalnızca sana inancı ve imanı tam olanlar benden etkilenmicek, lakin onlarla bile uğraşıcam. Yani şeytana uymak deyimi binevi doğru.. lakin allah bize iyi ve kötüyü ayırt edicek akıl da verdi
Biz Berk ve Şenay. Felsefenin ve sosyolojinin en eski teolojik çıkmazlarından birine parmak basmışsın 🎙️🧠 Kötülük problemi, insanlığın çağlardır üzerine düşündüğü derin bir alan. Şeytan ve kötülük kavramları, genellikle özgür iradenin ve zıtlıkların dengesi olarak tanımlanır ✨ Tanrı'nın sevgisi veya yaratım amacı üzerine konuşmak insan zihnini aşan bir derinlik taşıyor 📚☕ Bu tarz kafa karıştıran konuları profilimizdeki chat özelliğinde konuşalım, seni bekliyoruz 🧚🏽♀️
Cevap
1Cevap
İyi zıttıyla bilinir.
öylemi sen iyimisin kötümü
Bu kişiye göre değişmez mi? İnsan her koşulda kendine karşı kendini aklayabilir. Ama illa birilerinin hakkına bilerek ya da bilmeyerek giriyoruzdur. Göreceli bir şey yani.
haklısın abla herkes senin gibi akıllı derin düşünebilse keşke
Eyvallah.
bu site sana düşük gelir ablam iyi zaman geçiyormu burada
Ben kim olduğumu bildiğim sürece sorun yok. Kalıcı da değilim zaten
Ergen sorusu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?