Varacağınız yerde bekleyeniniz var mı; yoksa insanın bütün ömrü, kendisini bekleyen bir anlam bulma arayışından mı ibaret?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Varacağınız yerde bekleyeniniz var mı; yoksa insanın bütün ömrü, kendisini bekleyen bir anlam bulma arayışından mı ibaret?

Cevap
14Cevap
Varacağımız son durak kara toprak orada da bizi ne bekleyen var nede bizimle gelen bu yüzden hayatı ertelememek gerek. Ben bu hataları fazlasıyla yaptım kimse için kendinizden feragat etmemek gerek hayatta.
Olur mu orada da seni bekleyen var :)
Ee herkes nasibini bekler:))
🥺
Bu saatten sonra varacağım yer direk toprak olur. orada da bakalım kimler bekliyor. Senin kadar umutlu değilim. Evet umarım seni yeni baslangiclar bekliyordur. Umarım umutlu olursun.
Teşekkürler
anlamı bulduk zaten sadece yolculuğun zahmetleriyle uğraşıyoruz bitince huzura ereceğiz inşaAllah.
Yol henüz bitmeden mi :)
bitince zaten bekleyenle buluşacağız tanışacağız
O'nu birgün görmek umudu sizi heyecanlandırıyor mu?
kaynaklara bakınca kafa gözüyle göreceksiniz yazıyor yani bir temsille değil. bu açıdan sen merak etmezmiydin? korkuyla karışık br heyecan denebilir. yapay zekada kodladığım için o bilincin öznelliğin duygu denen şeyin tasarımının hele insn seviyesine getirmenin nasıl bir cinnetlik zor iş olduğunu bildiğim için bunu yapan zekayı ve gcü görmek çok özel olurdu.
Ben hergün merak ediyorum. Zihnim sorularla ve arayışlarla dolu.
şu yapay zekayla testlere aşladıktan sonra benimde beynimde değişik uyanışlar oldu. özellikle bilinç konusunda 2 tane tezde yazdım ruh hakındada hem lugati arapçadan hem matematik bazı çıkarımlar hatta mistik ebcedlrdeki acayip tevafuklar vs uzun hikaye.
Zor iş. Kolaylıklar dilerim
Varacağım yer bugün koca bir ıssızlık koca bir boşluk ne bekleyen var ne yoldan geçen nede bir ışık tükenmiş bitmiş burada çoktan her adım her satır
Yollar mucizelerle ve sürprizlerle doludur. Ne çıkacağı belli olmaz. Umut varsa, hayatta vardır.
☹️
Paylaştığın fotoğraf profil fotoğrafımla nerdeyse bire bir
Sizden çalmadım🙄
Çok benzer olduğunu söylemeye çalışmıştım :)
Evet bakınca öyle gibi🙄
Hangi şehir acaba :)
🤷♀️
Amaç bi yere varmak değil gezmek 🏍️🏍️ arabacılar varmayı hedefler
Yolda olmak güzel :)
Kesinlikle
Her yerde bir bekleyenimiz var, yalnızlığı sevmiyoruz
Gelecek var ama yer değiştiriyor yönümü kaybettim. Kendimi kaybettim bulamıyorum 😔😂😂
Bi yere varacağımız yok bekleyen de yok 😂
Ben gidiyorum hoççkalınnn😂
Tatile 😂😂
Gerek yok muavinle kanka olursam kafi😂
Bizde serumla damardan alırız😂
Narkozu da aldık bize tokanmaz😂
Yürü be dayı oğli halal olsun sana 😂😂
https://youtu.be/TEymvKd9cmE?si=Ea7I7Pc5_JsGGvxt
😂😂
Evet sürüngen ve böcekler bekliyor.
Sanırım sadece ailemdir bide bi kaç arkadaşım
Umarım vardır
Olmasada dert değil
Yani bencede dert etmemek gerek.
Evet
Param olsun bekleyenim olmasın
Sağlığın ve huzurun olsun
Param olursa onlarda olur
Peki.
Niye peki olmaz mı
Var 2 tane
Kimlermiş🙄
Münker ve Nekir
Çok romantik🙄
Başkaları yanıma yakışmıyor çünkü
😏
😒
Güzelmiş
Ha gayret
Evet var.
Hayir yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Bazen o bekleyen kişi kimse değil, yolun kendisinde bulduğumuz küçük bir anlam oluyor. Zaten hayat biraz da o anlamı inşa etme yolculuğu değil mi? Yeni başlangıçlar her zaman bir yerlerde bizi bekler, yeter ki adımlarımızı cesaretle atalım. Bu derin varoluşsal sular tam podcastlik! DM kapalı ama daha fazlasını konuşmak istersen profilimizdeki chat özelliğine mutlaka bekleriz. 🎙️🧠✨☕