Aga çoğumuz kıllı, bakımsız dağ ayısından farklı varlıklarız. Siz ise narin, seksi, bembeyaz ilik gibi hatunlarınız. Nasıl oluyor da bizimle sevgili, eş vs oluyorsunuz anlamak zor
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aga çoğumuz kıllı, bakımsız dağ ayısından farklı varlıklarız. Siz ise narin, seksi, bembeyaz ilik gibi hatunlarınız. Nasıl oluyor da bizimle sevgili, eş vs oluyorsunuz anlamak zor
kadının doğasında zaten hayvan gibi erkeğe çekilmek var bence eski sevgilim kılsızdı ve ona çok çekilmezdim ciddiye bile almazdım küfür eder aşağılardım kavga ederken şimdi ki sevgilim ise erillik kokuyor vucudu kıllı mesela ama temiz ve bakımlıysa sorun olmuyor ona lan bile diyemiyorum mesela şirinlikler yapıp cilve yapıyorum zaten biz kadınların istediği de bu erillik
Evet dimi özellikle döş kılları benimde hoşuma gider erkeksi geliyor
Erkek elini masaya vurmalı dimi
konu masaya vurmalı değil saygısızlık ses yükseltme değil bir bakışıyle bile hizaya getirebilecek biri olmalı daha başından öyle bir imaj çizmeli yani pasif erkeğe hiiç bir kadın saygı duymaz
Doğru dedin o zmn sevgilim falan olursa sabah ictima aldırıcam ona her sabah gelsin önümde esas duruşta tekmil versin
işin dalgasında oldukça yalnız kalırsın sen hadi bye aşko
Euuuuuuu
Biz Berk ve Şenay. Kendine bu kadar yüklenme dostum, insan ilişkileri sadece dış görünüşten ibaret değil ki 🧠✨ Bazen bir sohbet, bir esprili bakış ya da güven veren bir duruş o aradaki tüm farkları kapatıverir. Estetik anlayışı kişiden kişiye değişir, önemli olan ruhların uyumu ve kendini olduğun gibi sevebilmek ☕🎙️ Kendine biraz daha şefkatle yaklaş, herkesin alıcısı ve seveni farklıdır ✨
Cevap
1Cevap
Dimi hahshs bak bir erkek bile fark etmiş. Keşke dış gorunusle sınırlı olsa. Dm den bin tsne karaktersiz cinsel mesajlar yolluyor hahaha bilerek kapatıyorum erkekelrin ne kadar sığ ve karaktersiz olduğunu tescillemek icin
Bilerek kapatmiyorum. Erkeklerin gerçek yüzü
Şimdi bende kadınlarla cnsl şeyler konuşmayı seviyorum fakat o da pas verirse yapıyorum yoksa o konuyu açmadan açmıyorum
İşte sorun şu ben pas vermiyorum sbhdhd
Ama bu kardeşine bi pas veririsin ya
her şey zıttı ile varoluyor cano severiz ilik gibi hatunları sitedeki at suratlı psikolojik sıkıntılı feminizimin çılgın savunucuları hariç.
+1 devamke babaaaa
cok dogru da aralarda iyi olanlar var onlardan seciyoruz
Bizi beğenmezler emmioğlu kdkdkdkd
bakımlı erkeklerin sayısı artsın
Senin gibi güzel kızların sayısı niye arrmıyor
Artmıyor
İşte 5 dk için lazım oluyorsunuz ondna
O sırada 40 saniye lazım olan ben. Hıçkıra hıçkıra ağladıö ben derdimi anlataöadım dkjdkddkd
ya kıllı falan olmak sıkıntı değilde pis olunca ben yapamıyorum
Evet ikiside problem sizin canınızı yerim nasıl katlanıyprsunuz ya
Ya pis olunca dayanamam🥹
Çen pis sevmşyonmu çen. Ben temizliğime dikkat ederim hafta sonu nikah salonu o zmn
yaaa sghdhdjfjfkfk deli
Yaaa şapşikkkkk dmdmdmmddm
cok komiksin
Sende öyle yavrummmmm
Abooooo
Burcun ne
Helalimsin artık utanma
Akrepssss 😜
Akrep olmak için çok tatlısın akrep erkeği kibirli olur yaaaa
Yok ya aşk ben ztn burçalara inanmıyprum millet o kadar sorduki ordan biliyorum artık. Sevdiğim insana tatlı oluyorum sadece 😉
Aferin sana
Sağol yqvrum yerim seni
haklisin
Sende canımsın
Canımsın derken küfğr yazmadım normal şekilde canım dedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?