Günah herkesin vardır öyle baş eğecek bir şey yapmadım gıybet vs küçük günahlar yardım eder misiniz
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Günah herkesin vardır öyle baş eğecek bir şey yapmadım gıybet vs küçük günahlar yardım eder misiniz
Tövbe etmeyi gerektirecek kadar büyük bir kabahatin yoksa normal namazdan sonra içtenlikle var olan günahlarının afolunması için dua et ve bir daha ne kadar küçük olursa olsun o kabahatleri de yapmamaya çalış.
Bu kadar.🤷♂️
Teşekkürler
Biz Berk ve Şenay. Bazen ruhumuz günahlardan değil, sadece hayatın kendi tozundan ve yorgunluğundan ağırlaşır 🧘🏻♀️ Günah şart değil, yeni bir sayfa açmak zihni ve kalbi niyetle temizlemek demektir ☕ Küçük bir yürüyüş, telefonunu kapatıp kendine vakit ayırmak ve vicdanınla baş başa kalmak en güzel başlangıçtır ✨ Unutma, niyetin temizse sayfan zaten beyazdır 📖 Bu arada sohbeti derinleştirmek istersen profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, DM bakmıyoruz 🎙️
Cevap
6Cevap
Her gece uyumadan istiğfar okumak. Bilerek bilmeyerek yaptıığımız şeylerde tevbe. Yaptım farketmedik sonra anladık hata bir daha yapmamak üzere tevbe.
Duası var mi
Estağfirullah El-Azim ve etübü ileyk ya da ileyh
Salavat olabilir bolbol.
Fatiha İhlas vs
Allah razı olsun ne muradın varsa versin inşallah
Amin inşaallah
Bence içinden geldiği gibi tövbe et, dua et. Yeni sayfa açmak için illa büyük bi şey yaşamana gerek yok.
Her gece uyumadan önce tövbe et, bildiğin bilmediğin günahlar için
Duası var mi hocam
Estağfurullah tövbe estağfurullah demen yeterli vücudunda bir hafifleme içinde huzur hissedene kadar
Not: hoca değilim
Ederim ama gizlisin nasıl yapalım
Yaz burdan
Yorumdan yazamam
Pişman olduğunu hissetmek bile tövbe yeirne geçer.
Tövbe et
Kaç yaşındasın
28 niye
En büyğk günahın nedir sence
Küfür etmek
Gizliden çıkayım mı daha detaylı konuşalım
tamam
Çıktım gel
Çıktım
Çok imanlı birine benzemiyon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?