Merhaba.. ben dindar biriyim ama günaha bulaştım defalarca tövbe edip aynı şeyleri tekrarladım da. Şimdi nasıl tövbe edilir bilemiyorum kendime samimi gelmiyorum tekrar aynı hataya düşmekten korkuyorum. İmanımı kaybetmekten fasık olmaktan korkuyorum. Ne yapmalıyım?
@Damla03530 Hz Peygamber bile kızına sana şefaat edemem benim akibetim bile belli değil dedi kişi kendisini ne kadar bilirse bilsin neyse bu konular çok derin
Kabahatte gizli ibadette gizli ne kadar güzel soyledin dindarim deme o zaman Allah'ın mazlum bir kuluyum desen neyse Rabbim bildiği gibi eylesin bizleri
Bence de erken evlilik iyi. Hem dininin yarısını tamamlıyor günaha bulaştırmıyor. mastürbasyon günah değil mi abicim bırak yapmayı evlen sen de imkanın varsa
Erken evlilik çokta iyi değil Sadece günah açısından iyi daha karakteri oturmamış kız ve erkek Büyüdükçe farklı istekleri olabiliyor Erken evlilikte daha cocuksun
Pek öyle bakmamak gerek aslında sevdiği varsa uzatmadan evlendirilmeli diye düşünüyorum. Sevgili yapıyorsa evlensin de bence bu kadar gözde büyültecek bir şey yok
Olgunum demekle olunmuyor maalesef Hayatta ne zorluk çektin Hangi aşamalardan geçtin? Sevmek yeterli mi? Bir insanla evlenmek için bir çok kıstas gerekiyor