birine ağır küfür ettim her şeyi ss almış beni dava edecekmiş kurtulma şansım ne
20 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer birine ağır küfür ettim her şeyi ss almış beni dava edecekmiş kurtulma şansım ne
Adın soyadın yoksa sosyal medya Metaya bağlı ig. Vb. Ağır suç yoksa meta savcılıga ip vermiyor. Dava kapanır. Ama ad soyad belliyse falaj sıkıntı didekt bulunur.
maalesef ad soyad belli
Maalesef o zaman dava işleme alınırsa para tazminat ödersin bulurlar adından ama hemen olmaz hakaret davalarına öncekik vermiyorlar
offf yandım desene
Şu alttakı istanbolinin dediğini kesinlikle yapma kendisi Türk olmasına rağmen abdullah Öcalan'a bebek katılım değil sayın diyen birisi ve burdan hamile olan arkadasıma domal vb. Rahatsız edici mesajlar yazdı sorusunda bebeğine durup dururken tecavüzden mi zinadan mı diyip ama böyle hakaret edip kendi annesine bişey denilince hakaret etme diyen, evli 2 çocuğu var belli ki eşinden sıkılmış bişeyler yapmak istiyor arkadasım sırf onunla konuşmadı diye ona hakaret etti
Ve ne yaparsan yap ad soyad varsa belirgin nde ağır hakaret de direk yarın olmaz belki ama aylar sonra yüksek ihtimalle dava ederse dava başlar maalesef yardımcı olamaz nasıl yardımcı olucak polis bile bişey yapamaz yani ücret istemem diyor amacı fakrlı belli
Cevap
12Cevap
ben o şekilde iki kere tazminat aldım uzak şehir açıp süründürttüm :D terbiyesizlik yapmayın akıllı olun.
he he sensin tamam
amaan şikayet etcek dee dava sonuçlancak daa anca öyle para cezası alırsın maks (o bile olmaz) bu ülkede milleti öldürüyolar yine de tutuklanmıyorlar
bende şans yok kesin yandım
hiçbir şey olmaz korkmana gerek yok
Neden ettiğinizi sizi kışkırttığını isbat edebilirseniz.
müebbet bence.
Yok idam aq
@fatihaykut63 hahssbbsbs
😂😂
eger sikayet ederse kanitda varsa hakaretten hapis yemezsin ama tazminat acabilir para
O sana etimi
hayır
Hmmm sıkıntı ozaman durduk yeremi etin nerden etin küfürleri
gözüm döndü birden
Durduk yeremi
Ne yaptı sana nerden küfür etin hangi sosyal medya
ya ben yandım gerisi boş artık
Tamam
Kesin mi yoksa blöf mü yapıyor
40 falaka cezası
Tazminat ödersin
Yardımcı olmak isterim
nasıl
Dediklerimi yaparsan (zor değil) hallederim ücret de istemem sadece kimseye söylemeyeceksin en önemlisi
Gecmiş olsun
Kurtulamazsin
Özür dile
Zor kirvem zor
Burdan biri mi
yokkk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?