Hem kadın hayvan çocuk düşmanları hem de artık işinde gücünde kadınlarla arası olan veya yakışıklı parası olan veya evli erkeklere musallat olmaya başladılar
32 dk
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
İncel falan fark etmez. Karşı cinse gereksiz nefret besleyen herkes tehlikeli. Birine nefret beslemeniz için az da olsa tanımanız lazım. Tanımadan nefret beslemek normal bir davranış değil.
Aynen öyle zaten nefret çok tehlikeli iğrenç bi durum umarım kimsenin karşısına böyle iğrenç insanlar çıkmaz gerçekten çok tehlikeliler
Umarım
Bu veriye nerden ulaştın
hoş geldin incel
Hoşbuldum
Negatif kaotik insan sevmem
Bende sevmem uzak dursunlar
Özellikle kendini savunamayan insanlardan masum insanlardan uzak dursunlar genelde hedefleri zayıf kitleler oluyor
Çocuk Hayvan Engelli Vatandaş Kadın hedefleri eski katanalı katil olayı hiç unutmuyorum
Evet aynen öyle gücünün yetmediğine saldırarak kendilerini tatmin ediyorlar ego besliyorlar
İncel degilim alfa yolundan devam dmdmd
Evet tehlikeli ve boş insanlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Bu durumun yarattığı endişeyi çok iyi anlıyoruz ve hissediyoruz 💔 Toplumsal bir izolasyonun hınç ve nefrete dönüşmesi maalesef derin bir sosyolojik sorun 🧠 Sevgisizliği ve kendi yetersizliğini başkalarına düşmanlaşarak örtmeye çalışan bu zihniyet son derece tehlikeli ✨ Şiddetin ve nefretin her türlüsüne karşı durmak şart 🎙️ Sohbetin devamı için seni profilimizdeki chat özelliğine bekliyoruz, DM kullanmıyoruz ☕