Gerçekten kıyamet zamanının geciktiğini düşünüyorum, insanların hiçbiri gerçekten iyi değil, hele hayvanlara karşı. Lütfen duygularınızla sorumu yanıtlayın, dürüstçe çok endişeliyim.
22 dk
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gerçekten kıyamet zamanının geciktiğini düşünüyorum, insanların hiçbiri gerçekten iyi değil, hele hayvanlara karşı. Lütfen duygularınızla sorumu yanıtlayın, dürüstçe çok endişeliyim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Öncelikle kıyamet veya tanrı yok, burayı netleştirelim. Sonralıkla ise bu durum çoğunlukla bizim memleketimizde oluyor, gelişmiş ülkelerde olan bir durum değil. Sebebi çoğunlukla abzlık ve fakirlik denebilir, ekonomi kötüye gittikçe bazı bekar erkeklerin kadınlara ulaşması güçleşiyor, onlarda böyle bir iğrençlik yapabiliyor ama o kadar yaygın olduğunu düşünmüyorum, çevreden duyduğum kadarıyla yani basından pek duymadım. Sivaslı bir arkadaşa sormuştum sizin orada eşek falan diyorlar diye, cevap olarak tecrübe kazanmak için yapanlar oluyordu eskiden ama artık yok demişti.
İnsanı durduran 3 temel esas vardır vicdan din adalet cezaları e hiç birini önemsemeyince durum bu oluyor
Ama bu dünyada böyle yalamak yerine intihar etmek istiyorum yemin ederim
Çünkü verilen doğru düzgün bi ceza yok ceza uygulansa isteseler dahi gt yemez ama gitgide normalleşmeye bile baslıyo acınacak haldeyiz
Sapık dolu ya iğrenç bir döneme denk geldik
Artık kıyamet zamanı gelmeli değil mi o zaman küçük kedilere işgence ve istismar ediyorlar tanrı neden bişey yapmıyor bu kadarına durmamalı
Sadece hayvanlara değil ki minicik çocuklara da aynı olan kişiler var maalesef düşününce en masum canlılara böyle zararlar veren kişiler de hiç mi merhamet yok anlamıyorum ya insan sevmeye kıyamıyor o srefsizlerin yaptıklarına bak
Keşke kopsa kıyamet ama ben kıyamete inanan biri değilim pek...
Bende seninle aynı fikirdeyim sabrettim ama çocukluğumdan beri bizi daha çok bozuyorlar onu fark ettim kıyametin kopması gecikti
17 yaşında tecavüze uğradım bunu yapan kişi benden baya büyüktü ve sözde dindar biriydi karısı kapalıymış birde sonuç az bi ceza aldı ve az ceza alacağını biliyordu bunun rahatlığı vardı zaten en başından beri onda yani asıl sorun böyle sapıkların olmasından daha çok cezaların yetersiz olması çünkü buna güveniyorlar
Dini kullanıp dindarım ayağına her haltı yiyenler var birde işte
şeriat olmadığı için canısı
Ama bana cinsel istismar yapan adam yemin ederim din alimiydi ben 9 yaşındaydım şu an 23 yaşımdayım çok berbat şeyler görüyorum endişeliyim
aynen knk hadislerdeki şeriatı gördünmü neden fotoda kafanda kufi yok çok seviyorsan şeriatı taksana kafana kufi
iradesizmisiniz krdşm siz görmüyormusunuz şeriat ülkelrini
şeriat olmadığı için din alimi dediğin sapık sana onu yapmış. şeriat olsaydı o tecavzcünün cezası ölümdü.
aynen knk kjnhbgjnb
şeriatta birkere insan haklarını yok saymak var temel insan haklarını yok sayıyor sen dinini yaşa kimseyi ilgilendirmez adalet meselesine hukuk baksın
bizde hukuk sistemi kötü diye şeriat gelmeli diye bir kural yok
@umutetmeli7 sen anlamazsın yavrum bu işleri. müslüman mşrik olmamak için Allahın kanunlarına tabi olur aksini söyleyen kabullenen kafirdir müşriktir.
Bana kızma oda doğru söylüyor eski şeriatları biraz araştırdım onlarda da çok var
yaş kaç dark?
İyice sapittar
Cezalar yetersiz