Ama niyet etmekten farkı ne büyünün, anlamadım. Ben büyü yapmayı çok seviyorum, başkasına zarar vermiyorum.
22 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ama niyet etmekten farkı ne büyünün, anlamadım. Ben büyü yapmayı çok seviyorum, başkasına zarar vermiyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yoga büyü karma evren enerji.. her tuşa basmak bu olmalı :))
Büyüyü herkes yapamaz nesilden nesile aktarılan bir yetenek olduğunu düşünüyorum
Herkes yapar aksine. Bunun bir çeşit ritüelleri var ama çok tehlikeli.
Büyü şirktir ve yapan ve yaptıran için çok kötü bir şey
Yoga hocana selamlar büyü denen şeylere fazla da inanmasın.
Tıpan yiyorsa hadi bana da büyü yapsana.
Tıpan yiyorsa sen bana yap
Biri yaparsa o kel kafana kolay buyu girer herhalde bilmiyorum mk dayisi seni ya
Ben büyü yapmam fakat yanındaki cinler hangi kabiledeyse onlara de ki, Sivas'tan Hikmet'in sizlere selamı var de onlar beni sana anlatır.
Sende beni sor antalyali kaşar de sana anlatirlar
Mk dayisi seni ya defol 😂
Antalyalı kaşar. İnsanın kendini tanıması ne güzel dimi. 😄
Korktun mu 😂 ne dediler
Sen kimsin ki korkacam senden
Sivas li bayburt lu degilim senin gibi beyamca isabet olmus o kel kafanla sasirmadim
Kafamın kel olduğunu nerden çıkardın? Asosyal mahluk.
Ne asosyali hikmet dayi PUHHAHAHAHAHAHAHAH bu bile yalan ben son derece dunyaya basan bir insanim cok sukur
Anladigim kadariyla bu islerle ilgisi olmayan bir abazansin hadi dayi yeterince zoebaladim kendine gelmissindir umarim 31 zevkini yarida bolmek istemem
Seni pek ciddiye almadım. Zorbalamışmış. Sen kimsin seni ciddiye alayım. Büyü yapıyormuşsun ya tıpan yiyorsa hadi yapmaya çalış bana. Büyü yapmaya çalış ki çıktığın deliği tersten göstersinler sana.
Hadi git bana büyü yap
Elinde skinle 😂
Ben büyücü değilim ki büyü yapayım.
Bende dusmanlarima bile buyu yapmiyorum amcacim onu soyluyorum neden simdi sana yapayim sen yapabiliyorsan ve benden guclu oldugunu iddia ediyorsan yap ve test et diyorum neden ben sivasli hikmet icin 200 tl lik ikea mumu yakayim anlamadim koyde tezeklere basa basa gidiyorsun bana ne senden
25 liralik bakkal mumu varya onun kadar degerin yok
Sen içi boş asalak bir kızsın. Hayatında kimseden istediğin değeri bulamayacaksın.
Kiz degilim kadinim yalniz hahHahahaj
Kader insanın elindedir
Doğru söylemiş
Tövbe