1 gü

Doğuştan gelen bir durum için yardıma ihtiyacım var, yorumlarınızı paylaşır mısınız?

Güncellemeler
1 gü
İyi akşamlar benim için zor ve imkansız gibi olan bi konu var trans erkeğim (dogustan interseksuelim bilmeyenler için ikili cinsiyete uymayan insanlara deniliyor dogustan organ veya hormon gibi durumlar olabiliyo benim ki de hormonal di dis gorunusum kadın görün olmasına rağmen ergenlik ile testesteron seviyemin bi kadına göre çok yüksek olması vb durumlar çıktı ortaya neyse burası önemli değil şu an da trans erkegim )
Güncellemeler
1 gü
Ailem dogustan bile olsa dinlemeyecek zihniyette olduğu içini hala haberi yok o ayrı Bi soru ama asıl sorum biseksuelim daha önce kadınlarla da bi seyler yaşadım erkeklerle de ama hele ki şuanda hayatımda erkek birini arıyorum ve nasıl olacak hic bilmiyorum daha aile konusunda bile sikintidayken gercek birisini bulmak çok imkansiz geliyo heleki bu toplumda umarım anlatabilmisimdir yardimci olursanız çok sevinirim (lütfen benim de bi insan oldugumu unutmadan yorum yaparsanız çok mutlu olurum)
Doğuştan gelen bir durum için yardıma ihtiyacım var, yorumlarınızı paylaşır mısınız?