Okuyanlar varsa nasıl bir bölüm dersleri nasıl? Sıkıcı mı ? Zor mu?
Yetenek sınavı için kursu gitmek gerekli mi? kurs önerir misiniz.
Yetenek sınavı için kursu gitmek gerekli mi? kurs önerir misiniz.
iç mimarlık okuyorum. ama güzel sanatlar fakültesinde iç mimarlık okumakla mimarlık fakültesinde iç mimarlık okumak farklı diye biliyorum. hatta ingilizcede isimleri de farklıydı sanırım. güzel sanatlarda okuduğunda yetenek sınavıyla alıyorlar. mimarlık fakültesinde böyle bir şeyle karşılaşmadım ben.
çizim derslerimiz ağırlıklı şu an. henüz 1. yılım. hiç kursa gitmedim. ama eksikliğini hissetmiyorm. kursa gidenler göze çarpıyor evet de ne çizimler gördüm yamuk yumuk karikatür gibi, hiç yadırganmıyorlar.
bunun yanında felsefe sanat tarihi ve matematik de görüyorum şu an. derslerim güzel geçiyor.
mimarlık/iç mimarlık okuyacaksan eğer sabaha kadar çizim yapacağın günlerin olacağını sindirerek adım atmalısın bu işe.
okumuyorum ama zamanında araştırmıştım bu bölümü..yetenekli,sabırlı ve hayalgücünün olması gerek..seversen sıkıcı gelmez...zor da gelmez..ama biraz sıkıcı ve zor burası doğru..yetenek sınavı bazı ünilerde şart..erart isimli kursu öneririm.
kolay bölüm yok .. mimarlık bölümü eğlenceli keyifli.. okuyan arkadaşım vardı.. uniden ..
Mimarlık hakkında bilgim yok ama buralarda dolanan p*ç mimar var
Cevap
2Cevap
arkadaşım okuyor ve zorlanıyor sürekli proje hazırlıyor garibim
çok zevkli bi meslek diye düşünüyorum.
dış mimar ol.
neden?
dış mimar diye bir şey yok tatlı.
geyik..
mimarlığın alt dallarından biri iç mimarlıktır. günümüzde talepler özelleşti ve arttı. bir iç mimarın yaptığını istese tabii ki mimar da yapabilir ama bu alanda geliştirmelidir kendini. emek varsa hepsinde var. üstünlük yok, kafan karışmasın. -imza yetkisi olayını araştır-
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar