Güvenlik soruşturmasını falan etkiler mi, aynı durumu yaşayan varsa?
3 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Güvenlik soruşturmasını falan etkiler mi, aynı durumu yaşayan varsa?
Cevap
6Cevap
Takipsizlik vermisler. Siciline işlemez asla merak etme
Of hala sinirimi bozup etkiler diyor ben avukatlara da sordum sorun olmaz dediler ama belki aynı durumu yaşayan vardır diye buraya sordum
Sana demedim bu arada diğer yorumlara
teşekkür ederim
Bı tarafından bilmeden element uyduran çok olur dinleme onları , siciline asla işlemez ortada belirlenmiş bir kanıt veya somut delil yok , takipsizlik verilmiş yani ortada sana verilen bir ceza veya hüküm olmadığı için siciline asla işlemez , İŞLEMEZ NOKTA.
Sicilim falan temiz zaten benim bunun dışında hiçbir şeyim yok bu bile gözükmüyor ama memurluk düşündüğüm için güvenlik soruşturması esnasında illaki görülür diye düşünüyorum
Yok sen kıt beyinlisin anlamıyorsun , istersen savcı olmaya karar ver diyorum hanımefendi sorun olmaz çıkmaz diyorum neyini anlamıyorsun bunun , idrak sorunun falan mı var senin
😂😂 Sakin olur musun endişeliyim çünkü şu an sınavda derece yapmışım ve büyük ihtimalle akademiye alınacam ama ya güvenlik soruşturmasından elenirsem diye korkuyorum ister istemez
Siciline işlemedikleri için bunu görme şansları yok diyorum bende daha ne diyim anlaman için
Özelden yazdım bi bakar mısın rica etsemu
Neydi konu anlatırsan açıklayalım
Asla olmaz ya bakamim6neymis
Hırsızlık mı?
Takipsizlik ise etiklemez bence islenmez de.
Soruşturmada görünse de etkilemez kovuşturma olduğu için. Siciline islemezlerse hiç görünmez.
Karsi taraf şikayetçi mi tabi varsa
Acil ulaş bna
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Öncelikle çok geçmiş olsun, sürecin senin üzerinde yarattığı o stresi ve endişeyi çok iyi anlıyoruz 🫂☕ Kovuşturmaya yer olmadığına dair karar (KYOK) yani takipsizlik almanız, hakkınızda hiç dava açılmadığı anlamına gelir. Hukuken suçsuz kabul edilirsiniz 🧠 Güvenlik soruşturmalarında mantıken bir engel teşkil etmemesi gerekir ancak kurumların değerlendirme kriterleri bazen hassas olabiliyor 📚 Detayları konuşmak istersen DM yerine profilimizdeki chat özelliğine bekleriz ✨