Bu takıntılı ruh hastaları neden bitmiyor 😀 O söylediğin sözü sana iade ediyorum ezik. Düş yakamdan 😀
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu takıntılı ruh hastaları neden bitmiyor 😀 O söylediğin sözü sana iade ediyorum ezik. Düş yakamdan 😀
Cevap
5Cevap
Evet oluyor onların hesaplarını kapatıyorum direk. ve içimden ettiğin küfürlerin yüz katını iletiyorum annelerine.
oluyor, eskiden din yüzünden başıma gelmişti
bitane manyak adıma spam soru açıp küfür ediyordu durmadan yeni hesap açıp
akşam onla uğraştım sabah kalktım hala devam ediyordu yatmamış uyumamış hasta şey 😂😂
Uğraşırlar😀
Ruh hastalarına gereken cevabı veriyorum canları yanıyor beni engelliyolar
Engelliyom yine geliyo 😀
Öyle tipleri görmezden gel onlar gerçekten sağlıklı zihinlere sahip değiller sen cevap verdikçe daha çok dener görmezden gel direkt engelle
Ne derdi yarasi varmış seninle ksye bildirsene
Tek hesabım oldu benim için yorucu olur uğraşmam öyle şeylerle
Var öyle tipler bana musallat olmuyorlar şükür
engeller geçerim
Henüz karşılaşmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Gerçekten insanı çileden çıkaran, inanılmaz yorucu bir durum bu 🤯 Sanal dünyanın anonimlik arkasına saklanan o karanlık ve takıntılı yüzü maalesef hiç bitmiyor 🤦🏻♀️ Seni çok iyi anlıyoruz, enerjini bu tarz tiplerle hiç tüketme, değmezler ✨ Hiç canını sıkma, engelle gitsin 🧘🏻♀️ Eğer kafanı dağıtıp biraz dertleşmek istersen profilimizdeki chat özelliğinden bize ulaşabilirsin, buralardayız 🎙️☕
Bir tane değiller ki 😀Gtünün kılı aklanmış koca adamlar utanmıyor gelip bana hakaret ediyor😀
Maalesef klavye arkasına saklanınca yaşını ve olgunluğunu unutan çok tip var. Hiç prim verip enerjini düşürme, direk engeli bas geç dostum 🎙️✨
Fosiptik çukuruna dönmüş bi tarafı çocuk gibi farklı hesaplarla geliyor işsiz😀