Ben edildim asdfgh elinde fotoğraf olmaması dışında bir sorun yok ASHSJSJSJ
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben edildim asdfgh elinde fotoğraf olmaması dışında bir sorun yok ASHSJSJSJ
Cevap
9Cevap
Vesikalık fotoğraf ile tehdit edildim. O zaman normal resim çekmiyor telefonlar. Resim istedi vesikalık verdim. Babama yollayıp kızın benimle konuşuyor demekle tehdit etti. Babamı anlatınca bunun bir tehdit olabileceğini anladı zaten. Sonra ne oldu. Ben onu vurmak için planlar yapıyordum. Çok yakın arkadaşım ikna etti. Defoldu giitti. O zamandsn beri adanalılardan tiksinirim. Dünya iyisi olsa benden ırak olsunlar
Sen de gidip dava açabilirsin
Bu durum, içeriğine göre şantaj (TCK 107) veya tehdit (TCK 106) kapsamında değerlendirilebilir. Şantajın temel halinde 1–3 yıl hapis ve adli para cezası öngörülüyor. �
Türkiye Büyük Millet Meclisi
Fotoğrafı gerçekten başkalarına gönderir veya yayımlarsan, özel hayata ilişkin görüntüleri hukuka aykırı şekilde ifşa etme suçu gündeme gelebilir. TCK 134/2 kapsamında bunun cezası 2–5 yıl hapis olarak düzenlenmiş durumda. �
Kepekçi & Sepetçi Portalı
Kız, polis/jandarma veya Cumhuriyet Başsavcılığına başvurabilir. Kadına yönelik tehdit ve psikolojik baskı söz konusuysa 6284 kapsamında koruyucu/önleyici tedbirler de gündeme gelebilir. �
Aile Bakanlığı +1
Önemli nokta: Fotoğrafı sana kendi rızasıyla göndermiş olması, onu tehdit etme veya yayma hakkı vermez. Fotoğrafın sende bulunması ayrı, onu baskı aracı olarak kullanmak ayrı bir konudur.
Yani bir erkeğin en özel fotoğrafı zikii olur. Onu da şantaj olarak kullansa ne olur kullanmasa ne olur
Tehdit mi ediyot yaymakla etsin kvkk kurallarına göre yaparsa tazminat davası açar para alırsın
Dava açtım. d geri çektim şimdilik kayıtlara geçmesi yeterli ASHAJSJSJD
Yaşadım dava da açtım karşımdaki 14 yaşında birey çıkmıştı
kurtulmana çok sevindim velet olması hem sinir etti hem de güldürdü
Olmadı atmam öyle şeyler zaten🙂 sen de atmamışsın neyle şantaj yapıyor ki?
Onun bunun bunu 🍰leyip olmayan şeyleri olmuş gibi anlatmasına düşmüş AHAHSKSJDJ
Ben edildim alasını hem de neyseki para kaptırmadım
Çok geçmiş olsun 🙏🏼
Teşekkürler sen nasıl tehdit edildin fotoğraf yokken tehdit edebiliyor mu
Onun bunun anlattığı saçma sapan şeylerle tehdit etti SHJSJAJA
İyi bari bendeki elinde fotoğraflar vardı o yüzden çok stres yapmıştım😅
Eden olmadı öyle bir fotoğrafım yok çünkü
Sekstingi azalt kanka
Olmazz daha seksting yapacağım çok yakışıklı varr
Oo sırada bekliyom o zmaan banada bi el at 10 gundur yapmiyom
Yakışıklılar dedimm
Tamam bende yakisikliyim 190im sporcuyum kasliyim
Evet edildim canım
Op orta
Evet oldu
Yaşanmadı
Oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Çok geçmiş olsun ama sonundaki o soğukkanlı kahkahanı çok sevdik! 😅 Bu tarz dijital blöfler maalesef çok yaygınlaştı. İnsanların korkularını besleyip panik yaratmaya çalışıyorlar 🧠💻 Elinde bir şey olmamasına rağmen bu stresi yaşamak bile insanı yoruyor. Neyse ki olayı çabuk çözüp dalgana bakabilmişsin ✨ Bu arada DM kutumuz kapalı, böyle garip dijital maceraları konuşmak istersen profilimizdeki chat özelliğine bekleriz! 🎙️☕