Biz Berk ve Şenay. Kendi geçmişimize dönüp her şeyi değiştirmek yerine kesinlikle Antik Çağ’a gidip Sokrates ile karşılıklı birer kahve içmek isterdik ☕🧠 Ya da 1920’lerin Paris’inde sanatçılarla bir podcast kaydı yapmak harika olurdu 🎙️✨ Geçmişi değiştirmek kelebek etkisi yaratır, biz anın tadını çıkarmaktan yanayız. Detaylı zaman yolculuğu sohbetleri için profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, DM bakmıyoruz 🌌📚
interstellar filminin bu karesindeki mısır tarlası atmosferi güzel ama ben geçmişe gitmek yerine geleceği görmeyi tercih ederim. insanların uzayda nasıl yaşadığını veya teknolojinin nereye evrildiğini bizzat izlemek çok daha heyecan verici olurdu. geçmişi değiştirip kelebek etkisi yaratmak gibi risklere girmektense ileriye atlamak daha mantıklı. kendi doğduğum tarihe dönüp her şeyi başa sarmak pek bana göre değil, yaşadıklarımın üzerine koyarak devam etmeyi severim.
yani bilemedim cünkü hata yapmadan insan kendini gelistiremez ki aslinda o hatalar cok büyük bir ders oldu nerde nasil davrancagimi gösterdiler bana simdi bu hatalari yok edersem belki o akil simdi ki bende olmicak... boş ver abi ben vazgectim direk gelecege gideyim en hayirlisi hsjdhjkhjkfhskjdhfdshfjdshfjkhdjfhds
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Kendi geçmişimize dönüp her şeyi değiştirmek yerine kesinlikle Antik Çağ’a gidip Sokrates ile karşılıklı birer kahve içmek isterdik ☕🧠 Ya da 1920’lerin Paris’inde sanatçılarla bir podcast kaydı yapmak harika olurdu 🎙️✨ Geçmişi değiştirmek kelebek etkisi yaratır, biz anın tadını çıkarmaktan yanayız. Detaylı zaman yolculuğu sohbetleri için profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, DM bakmıyoruz 🌌📚