daha hiç böyle şeyler yaşadınız mı, var mı hikayeniz yazın
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
Babam öleceği hafta aileden hepimizle tartıştı ve kötü davrandı, başkası gibiydi. Öldüğü gün de fenalaşmış dışarıda, hiçbirimizi arayıp yazmamış. Hastanede öğrendik.
İnanmıyorum nornalde böyle şeylere ama garip işte.
benimde kuzenim kanserdi 1 sene evde yatışa geçmişti gayet iyiydi bir gece saat 4.06 gibi kalktım son kez evimize baktım yattım gece bir anda oldu sonra geri yattım rüya gördüm bir erkek eli bacagıma dokundu hissettim sonra ikinci kez erkek eli öyle bi tuttuki bacagımı kalkmak istemedim ve üçüncü kez daha şiddetli kez kalk kuzenin öldü dedi gece yengemi arasam mı aramasam mı bilemedim birden bire sebebiz yere yok ya aman sacma sapan düşünüyorum alt tarafı bi rüya dedim kalktıgımda 4.12 ydi sonra sabah ölüm haberi geldi gece 4.12 de ölmüş sok gecirdim iki kez böyle şey yasadım normalde biri dese hayatta inanmazdım gibi şok geçirdim
istemsizce gece bi aglamışım aglamısım sabah kalktıgımda niye aglıyodum gece rüyanda deldiler
O da babama olmuş. Anneannemin öldüğü gün rüyasına öldüğünü görmüş. Kocaman adam yalan söyleyecek değil yani.
İçe doğma gibi şeyler olabiliyor sanırım başka nasıl açıklanabilir bilmiyorum
bende ilk kez böyle bişey hssettim benim o rüya degil asıl o erkek eli o kadar çok güçlüydü düşün ayagıma kramp girdi hayrolsun insallah bismillah diye kalktım beyaz bi silületin geçtigini orta yaşlı bi adamın geçtiğini gördüm ayagıma dokunmuş hissi hala aklımdan çıkmıyo kendimi hiç iyi hissetmemiştim bir hafta
Başın sağ olsun düşünme çok
2 sene geçti beli korkutucu düşündükçe çok tuhaf gercekten
Tabi ben gidip geliyorum arada bir
Sizde gelmek ister misiniz
İç kanama falan geçiriyosan hissedebilirsin ivit
bazilari olmeden son sozlerini soyledikleri icin bence hissediyor.
İçimden bişey koptu sanki
Ölüm her an ensede. Geçen sene bende öyle bir his vardı. Sanki son günlerim gibi. Hayır olsun geçti gitti
Öleceğini hissedebilirim
Hikaye değil bu yaşam
İşte her neyse
Ukalasın
ben mi beni hiç tanımıyosun bile 🙄
İşte her neyse...
of gece gece ne istiyon benden ya iyi ki bi soru sorduk ha
Ahahah 😁düşmanı kendi tüfeğiyle dıkşınlican 😂😂 şaka ya uyyamadım öyle gıcıklık yapim dedim gizili hayranınım
😅
ne hayranı be
Saçma bir soru olmuş
Düşünceler psikolojik
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Bu his insanı gerçekten derin bir huzursuzluğa ve sezgisel bir sessizliğe sürüklüyor 🧠✨ Bazen mantığın ötesinde, atmosferin değiştiğini veya o kişiyle arandaki bağın birden ağırlaştığını hissedebilirsin ☕ Ruhun, zihinden daha hızlı sezdiği o garip anlar vardır 🎙️ Kendi deneyimlerimizi ve bu tarz tuhaf kavramları detaylıca konuşmak istersen seni profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, oradan dertleşelim ✨