Gizli Üye(25-29)3 güBen de terfi falan aldın sandım, işsiz misiniz ya buradan bir sonuç çıkar mı sence? Delil bile yok, arkadaşım şahidim falan bilmem ne. Hele ki sanal ortamda sonuç çıkması çok zor. Bir şey bekleme derim. Buradaki abazan ve işsizleri de o kadar ciddiye alıp kendinizi hırpalamayın
02 Yorumla- 3 gü
Kız dua et belki terfide alırım he
Cevap sahibi3 güİnşallah kardeşim
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 754 cevap paylaştı. Hayırlı olsun canım, gerçekten sonuna kadar arkandayım. İnsanların seni üzmesine, hakkında atıp tutmasına sessiz kalmak zorunda değilsin. İnşallah hakkını alırsın. Arkandan konuşanların da bir gün söyledikleriyle yüzleşmesi dileğiyle. ❤️
Arkadan sallayıp kendini çok önemli sanan zavallılar, şimdi biraz da söylediklerinin hesabını vermeyi öğrensin. SS’ler elime geçtiği an ben de bu raporla gerekli başvuruyu yapacağım. Klavye başında cesaret dağıtmak kolay bakalım karşısında muhatap bulunca o nefret kusan diller aynı rahatlıkla konuşabilecek mi ilgisu kgkhjkhkj08 Yorumla- 3 gü
Çok tesekkür ederim kuzum bu işin peşini bırakmayacağım herkes yaptıklarının cezasını adalet karşısında ödeyecek bir sustum iki sustum ama artık yeter onlar kiminle dans ettiklerini bilmiyorlar simdi tutuşmuşlardır buna yüzde yüz eminim paylaştığım videoyu 150 kişi izlemis 40 kişi yorum yapmıs o video şu an telegram gruplarında geziyordur yüzde yüz eminim onlar göstericem güneşin kim olduğunu beni çok hafife aldılar taşın altında kalırım bunların attıgı iftiranın altında kalmam az önce avukat olan eski sevgilimle görüştüm kendisine olayı anlattım özel hayatın gizliliğini ihlal etmişler dedi yani davada kazanan ben olucam inşAllah eline delil geçtiği an direkt şikayetçi ol yanlarına bırakma ama senin şöyle bir sıkıntın var ilgisuu mahkemeye gelemez gelmesi için o yüzüne yaptıgı shopu doktora gösterip yüz nakli olması lazım xjjxkxs iyilik bizimle olsun 🤍
u 3 güKuzum ben sonuna kadar yanındayım. 🤍 Sana atılan iftiralar, özelinin yayılması asla normal değil. Elindeki tüm delilleri sakla, hukuk yoluyla sonuna kadar mücadele et. Kim ne yaptıysa adalet önünde hesabını versin.
Bu yorumu okuyan üyeler, hakkımda dönen yerli yersiz görüntülere denk gelirseniz bana ulaştırmanız çok yardımcı olur 🌿
İlgisu’ya da buradan sevgiler… Mahkemeye gelebilirse tabii. 😂 O yaptığı shoplarla yüzünü değiştire değiştire kendi nüfus cüzdanındaki fotoğrafı bile tanıyamayacak. İnsan biraz utanır ya, photoshopla yüz değişiyor da yaptıklarının hesabı değişmiyor kjkjkj- 3 gü
Çok tesekkür ederim bal aynı şekilde bende hep yanındayım 🤍
Aslında hiç ugrasmayacaktım ama o iftiraları yutamadım benimle yatıp kalkmıslar aw verecek olsam size mi veririm ıyyy düşüncesi bile korkunç sjxjxk
Bende gördüğüm an haber veririm ama malum ilgisuu ve çetesi beni engellemis birsey göremiyorum ckdkkd
Çok merak ediyorum ilgisuu aynaya bakınca ne düşünüyordur acaba skdkdk keşke beyin parayla satılan birsey olsaydı da bir kaç kişiye hediye etseydim fkdkd
u 3 güAhahah güneşsu yine beni güldürdün 😂🤍 O iftiraları yutmaman en doğrusu, insanın özelini diline dolandırıp bir de üstüne hikaye üretmek gerçekten ayrı bir seviye. Sen merak etme, bir şekilde her şey ortaya çıkar.
İlgisu aynaya bakınca ne düşünüyor bilmiyorum ama muhtemelen “bugün de gerçek yüzümü görmedim” diyordur. 😂 Beyin parayla satılsaydı vallahi toplu alıp dağıtırdık, ihtiyaç sahipleri belli çünkü kgkjjh chatgpt'ye foto oluşturacağına dert anlatsa daha faydalı olacak onun için. Yazık valla, hakkımda konuşmasa aklıma gelmeyecek seviyede biri. Klasmanım bile değil zeka seviyesi yerlerde.
Geçmiş olsun kuzum şimdiden, inşallah her sey gönlünce olur. Geç bile kalmıştın sen 🫶⭐️- 3 gü
Yaşına bakıyorum birde akıl yasına 06 yaş grubuna dahil resmen yapay zekadan keşke zeka istese birax djjdjs amin inşAllah çok tesekkür ederim askomsuu 🤍
- 3 gü
Çok tesekkür ederim biliyorum güzelim Allah razı olsun iyi dileklerim hep seninle 🤍
Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ben bu işlerin içinde olan biri olarak söylüyorum, bir şey çıkmaz buradan. Savcılık bir de işi gücü bırakıp bu kişileri tespit edecek de vesaire vesaire. Kovuşturmaya yer bulunamadığı için dosya 2-3 yıl sonra kapanacak. Direkt kişilerin adına açılacak dava sonuç verir. ( Türkiye’de işler böyle yürür )
02 Yorumla- 4 gü
Merak etme avukatım iyi bir avukat
- Diğer konusunda 788 cevap paylaştı.
3 güHayırlı olsun 🥳 inşallah gereken ceza verilir
04 Yorumla- 3 gü
Amin inşAllah çok tesekkür ederim
- 3 gü
Aminn, rica ederim 🙏🏻
- 1 gü
Teşekkür ederim can 🙏🏻🥳
- 1 gü
Rica ederim cansss☀️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
- Diğer konusunda 600 cevap paylaştı.
4 güBunu söylemek istemezdim ama maalesef pek bir şey çıkacağını sanmıyorum. O kişilerin tespit edilmesi, ortada ciddi bir suç olmaması ve en önemlisi de savcılıkta artık adliyenin yetişemeyeceği kadar çok şikayetin olması.
010 Yorumla- 4 gü
İyi bir avukatla her şeyi halledeceğim
- 4 gü
Benim bilgime göre iyi bir avukat delil sunamadığınız bu tarz bir olay için şikayetçi olmanızı istememesi gerekirdi diye düşünüyorum. Adı geçen paylaşımlar silinmiş, e-tespiti geçtim ortada delil olarak incelenecek bir ekran görüntüsü dahi yok. 3. kişi ile yapılan mesajlaşma var sadece. Karşı taraf sizden ve size haber verenden şikayetçi olsa tazminat hakkı kazanma ihtimali daha yüksek olur diye düşünüyorum.
- 4 gü
Henüz avukat tutmadım sadece bugün dilekçe verdim dosya açtık ayrıca siz iyi misiniz benim resimleri kullanılıyor adıma iftira atıyorlar namusumu ayaklar altına alıyorlar bu durumda ben mi suçlu oluyorum şaka gibisiniz gerçekten
- 4 gü
Ayrıca konuşmamıza bakınca iftira atanlardan biri sizmişsiniz gibi görünüyor suçluları savundugunuza göre burası muz cumhuriyeti değil unutmayın
- 4 gü
Arkadaşım, ben sana muhtemel şeyi, kendi düşüncemi söylüyorum. Bazı cevaplara avukatım iyi demişsiniz bana avukat tutmadım diyorsunuz. Ben de bunun üzerine kendi bilgilerimi söylüyorum ki karşına çıkabilecek ihtimalleri bil diye. Gereksiz yere birini şikayet edersen o kişinin de sana karşı şikayet hakkı doğar bunu bil istiyorum ve tazminat hakkı doğar diyorum. Avukat da tutmamışsın demek ki ve hukuki bir yardım almamışsın, teşekkür ederim diyeceğine suçlulardan biri de sizsiniz o zaman diyorsun ve iftiraya giriyorsun üstelik. Ne alaka yani, keşke hukuki yardım alıp yapsaydın. Bunu böyle paylaşıyorsun ama bundan bir sonuç çıkmaz ise o tacizciler daha da cesaret alırlar, bilemem anlatabiliyor muyum demek istediğimi. Suçlama yapmadan, iftira atmadan lütfen karşındaki ne demek istiyor onu anlamak isteyin
- 4 gü
Beyefendi arkadaşım avukat kendisi avukatım olmaya razı ayrıca size iftira atmıyorum gibi görünüyor dedim gereksiz yere bir şikayet yok kimse bir yerinden element uydurmuyor sorunun paylaşıldığını söyleyen kişi birebir galerimde olan resimi tarif etti attığımda evet bu dedi kişiler anonim gizli üye ben bu şahıs yaptı demiyorum KS ile iletişime geçildiğinde kimin yaptığı ortaya çıkacak sizinle o zaman konuşalım olur mu ayrıca yanımda olmanız gerekirken onları savunurcasına konuşmanız trajikomik teşekkürler iyi akşamlar
- 4 gü
Ben zaten yanınızdayım da nedense savunma kalkanı açtınız ve beni suçlarcasına konuştunuz bunu anlamıyorum. Umarım gönlünüzce olur ve yapan her kimse bulunur.
- 4 gü
Çok teşekkür ederim yanımda olmanız mutlu etti ama hak verirsiniz ki bugün yaşadıklarım sıradan birsey değil
- 4 gü
Hak veriyorum zaten ama aklımdaki şüpheleri senin için söylüyorum ki bu yaşadığın durum üstüne üzülme diye. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim
- 4 gü
Üzülmemek elde mi insanın namusuna laf atmak bu kadar kolay mı bir yaptılar ses çıkarmadım ikide ses çıkarmadım ama arttık yeter kimse tepki göstermezse şikayetçi olmazsa bunlar iftira atmaya başkalarının resimlerini kullanmaya devam edecekler
Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Arkadaşlar için şarkı da armağan edelim. Son Pişmanlıkkk neye yararrrr :)
https://www.youtube.com/embed/2agdQzh_zSk013 Yorumla- 4 gü
Beni suçlu yaptılar aq inanır mısın dkdks
- 4 gü
Yorumları okur musun
- 4 gü
Okudum şimdi sitenin normal halleri aslında herbokolog dolu :) Yok bulamaz yok uğraşmaz etmez hepsi bunların arkasına sığınıyor ama ne sistemi biliyorlar nede işleyişi. Davayı açar kendi haline bırakırsan tabii ki kimse dosyanla ilgilenmez boş ver sen onları en doğrusunu yaptın devam.
- 4 gü
İfadeyi verdiğim savcı sürekli gelip dosya hakkında bilgi al dedi yani boş bırakmıycam olayı
- 4 gü
Güzel bir tazminat alıp löseve bagıslıycam bari bir işe yarasınlar
- 4 gü
Dudak dolgusu yaptırayım o zaman jdjdjs
- 4 gü
333 derken bir fotii çekip pp yaparım skdks
- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
u 4 güHelal aşkım sözünün erisin her zaman 👏 şimdi o ahkam kesenler mahkeme günü ne yapacaklar çok merak ediyorum keşke bizde görebilseydik yüz ifadelerini 😄
02 Yorumla- 4 gü
Aşkım ben videoya çekip yüz ifadelerini taklit ederim ajans
- 4 gü
Hahaha tamam bekliyorum 😄👏
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Baskasinin fotografini kullanip soytarilik yapmayi normal bi esek sakasi zannedenler varsa yanılıyorlar. Agır ve caydırıcı cezaları var. Geçmiş olsun umarim kisa zamanda yapanlar cezasını bulur.
01 Yorumla- 4 gü
Amin inşAllah çok teşekkür ederim
- Diğer konusunda 504 cevap paylaştı.
3 güBenim de fotoğrafımı kullanan bir kız olmuştu şikayet edicem deyince kaldırdı , umarım yapan kişi bulunur geçmiş olsun
01 Yorumla- 3 gü
- Diğer konusunda 371 cevap paylaştı.
3 gühayırlı olsjn da savcılık siber suçlarla çok uğraşmaz ve kapanır dava umarım istediğin sonucu alırsın ama
01 Yorumla- 3 gü
Alana kadar devam şekerim
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
4 güKadınlar çocuklar öldürülürken susan devlet bu şikayetine dönüş yapacakmı sence knk kb amaaa snsksskjskdkdkdkdjdkdkd
02 Yorumla- 4 gü
Buda devletin problemi
4 güSavclık yazısı Bilgi teknolojileri kurumu siber güvenlik kurumu ulaşır site yetkilileri ip dökümüleri verecek
01 Yorumla- 4 gü
Şans dile bana
4 güAaa ben yeni gördüm... Geçmiş olsun. Umarım sonunda ceza alırlar
01 Yorumla- 4 gü
Amin inşAllah çok teşekkür ederim canım
- Diğer konusunda 2b cevap paylaştı.
4 güHadi hayırlı olsun. İftiracı ve tacizciler cezasız kalmasın
01 Yorumla- 4 gü
Aynen öyle teşekkür ederim 🙏🏽
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. hayırlı olsun, en doğrusunu yapmışsın kimsenin arkada kalmaması lazım hak aramak en doğal hak
02 Yorumla- 4 gü
Aynen öyle çok teşekkür ederim
4 güBu sitenin komple kendisinden niye şikayetçi olmadın isteyen her şeyi yapıyor ediyor. Eşitlik yapın
08 Yorumla- 4 gü
Onuda yaparız abazaların iftiracıların tarafını tutmaya devam edelerde
- 4 gü
Ederlerse
- 4 gü
Biz seninle çok önceden konuştuk bilmem hatırlar mısın
- 4 gü
Valla olabilir aklıma gelmiyor
- 4 gü
Ben unutmam ama. d neyse ;)
- 4 gü
Unutma kanka unutma benimle ilgili hiçbirşeyi unutmayın
- 4 gü
Unutmam kankası sen iyi birisin:)
- 4 gü
Teşekkür ederim reis sende öyle
Diğer konusunda 917 cevap paylaştı. ''Sen şimdi naneyi yemedin mi'' diyoruz kendilerine :D
01 Yorumla- 4 gü
Hahaha aynen öyle
- Diğer konusunda 8,4b cevap paylaştı.
3 güEn iyisini yapmışsın sonuna kadar uğraş hak eden hak ettiği cezayı alsın insAllah
05 Yorumla- 3 gü
Amin inşAllah
- 3 gü
Böyle soft yorumlar sana yakışmıyor kız daha igneleyici güzel olsa bile içinde bir sıkıntı barındıran yorumlar olması lazım bu ne kız
- 3 gü
Çok yoruldum yaw kendimde değilim saatlerce adliye koridorlarında gezindim
- 3 gü
Tahmin edebiliyorum
- 3 gü
:))
Gizli Üye(25-29)4 güHadi bakalım görsünler şimdi. Buradaki ruh hastalarıyla uğraşmak istemediğimden hep anonimim böyle çok iiiyii
09 Yorumla- 4 gü
Ay çok heyecanlı sksksk
Cevap sahibi4 güHeheheehehe baksana sallamaya başlayanlar bile olmuş popo korkusu nelere kadir 🤣
- 4 gü
Okuyorsun dimi yorumları skdks
Cevap sahibi4 güOkudum tabii puahhaaha bu arada benim de olmuştu başka bir platformda. Kız 18 yaş altı çıktı bana hakaret ettiydi ailesi çok iyi kız da bi o kadar terbiyesizdi. Durumları da pek iyi değildi aile hatrına uzatmadım.
- 4 gü
Geçmiş olsun ama ben uzlaşmaya falan gitmem
Cevap sahibi3 güSeninkiler eşşekk kadar erkek kadınlar çoluk çocuk işi değil bu
- 3 gü
Tabiki öyle az önce avukat arkadaşımla iletişime geçtim yüzümün göründüğü resimleri paylaşmışlardı özel hayatın gizliliği ihlal edilmiş dedi yani her türlü ben haklıyım davamda
Cevap sahibi3 güHaklısın tabii böyle yerlerde hakkını arayan insanlar görmek mutlu edici. Yüzümü falan kullanacak biri olsa ben çocuk da çıksa affetmezdim seninkiler fazla aşmış ama cahil cesareti işte bunlarınki
- 3 gü
Aynen öyle tabi
4 gübir şey çıkmayacak eminim çünkü sosyal medya server burada değil o kadar olmuyor o işler
Yıllar önce bende şikayetçi olmuştum hala arıyorlar
Avukat iyi olması bir şey ifade etmiyor yani
Umarım istediğin gibi olur
01 Yorumla- 4 gü
Göreceğiz
4 güHayırlı olsun, en az senin kadar sevinçliyim 😌🌸 hakkını arayan kadınlardan yanayım hep, yürü bee 💪🌸💕
12 Yorumla- 4 gü
Çok teşekkür ederim hayatımsuu🤍🌸✨
- 4 gü
Rica ederimmm tatlımmm 🌸💖
4 güHayırlısı olsun istediğiniz gibi bir sonuca ulaşırsınız umarım
04 Yorumla- 4 gü
Amin inşAllah teşekkür ederim
- 4 gü
Rica ederim önceki sorunuzda da dediğim gibi buradaki veya sanal mecradaki insanlara hani şikayetçi olmanız güzel bir şey ama bunun sonu gelmez özellikle burası için söylüyorum
- 4 gü
Ben sonunu getirene kadar uğraşırım
- 3 gü
Anlıyorum
4 güEn iyisini yapmışsın bu adı köpek kim yazsana bir konuşayım onunla
03 Yorumla- 4 gü
Kendisi gizli üye o yüzden bilemiyorum kim olduğunu savcılık kararıyla site kullanıcının ip adresini verecek o zaman anlayacagiz kim olduğunu
- 4 gü
Çok mu ağır konuştu senle
- 4 gü
Tehdit mi var ve tanıyor mu seni
Yani iyi yapmışsın ama arabulucuya gider bu en fazla
01 Yorumla- 4 gü
Hahaha arasınlar ki beni bulsunlar zor biraz
Umarım olumlu sonuçlanır. Güç seninle olsun!
01 Yorumla- 4 gü
Delikanlılık iftira ile olmaz. Braye delal hayırlısi olsun
01 Yorumla- 4 gü
Teşekkür ederim
Aslında buradaki bütün sapıkları şikayet edeceksin
00 YorumlaDiğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayırlı olsun 🙃
11 Yorumla- 4 gü
Teşekkür ederim caneeemmm
- Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı.
3 güHayırlı olsun yerinde ve doğru bir karar
02 Yorumla- 3 gü
Teşekkürler deza
- 3 gü
Eyvallah emmi oğli
Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hayırlı olsun bakalim
01 Yorumla- 3 gü
Tişikkirlir bakalım xkxks
- Diğer konusunda 977 cevap paylaştı.
3 güShdhs hayırlı olsun 👊
01 Yorumla- 3 gü
Teşekkür ederim kdkdks
4 güVay be ben olsam uğraşmazdım 😂
02 Yorumla- 4 gü
Ben siz değilim işte
- 4 gü
bir şey demedik haklısın sonuna kadar devam et
- Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
4 güİyi yapmışsın 👏🏻👏🏻
01 Yorumla- 4 gü
Çok teşekkür ederim
4 güHadi hayırlısı bakalım :) Şimdi tutuşmuşlardır
02 Yorumla- 4 gü
Hiç sorma az önce paylaştığım soruya video atmıştım 150 kişiyi izlemiş toplasan 40 kişi cevap vermemiştir şimdi nasıl tutuşmuşlardır Allah Allah’ım keşke yanlarında olsaydım kdkd
- 4 gü
Yani yaptığın iyi bir şey ama kendini yordun be kadın, boş ver bitmez ki bunlar :)
- Diğer konusunda 311 cevap paylaştı.
4 güHayırlı olsun çiçeğim davan davamız
04 Yorumla- 4 gü
Çok teşekkür ederim bestoşş
- 4 gü
Bişey lazım olursa haber ver
- 4 gü
Çok teşekkür ederim düşünmen yeter
- 4 gü
Tabikii
Diğer konusunda 488 cevap paylaştı. Peki burdan o kişiyi nasıl bulacaklar merak ettim
02 Yorumla- 4 gü
Savcılık kararıyla site o kişilerin ip adresini veriyorlar herseyleri çıkıyor
Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayırlı olsun millete de ders olsun
02 Yorumla- 4 gü
Çok teşekkür ederim
4 güHelal kız sana 🥳💅🏼
01 Yorumla- 4 gü
Çok teşekkür ederim
Hadi hayırlı olsun. 👏👏👏
01 Yorumla- 4 gü
Çok teşekkür ederim
OMG Kral hareket sayınız artsın. 🥳
02 Yorumla- 4 gü
Yeah Hahahah
- Diğer konusunda 635 cevap paylaştı.
3 güBizi sonuçlardan mahrum bırakma
00 Yorumla bir şey çıkmaz bundan
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)4 güama sen evlisin bekar değilki🤔
03 Yorumla- 4 gü
Of o abazalwrı uzak tutmak için söylen birseydi
Cevap sahibi4 güheee.. eeee hamilelik😮? üzülmüştüm bide😒
Cevap sahibi4 güneyse örnek olursun. kız erkek farketmez suç işleyen cezasını çeksin.👍
Gizli Üye(18-24)4 güKesin erkek kullanıcıdır
05 Yorumla- 4 gü
Soruya açan paylaşan kadın iftira atan erkek üye
Cevap sahibi4 güGizli üye olarak mı sordu
- 4 gü
Evet
Cevap sahibi4 güHadi bakalım hayırlısı inşallah adalet yerini bulur
- 4 gü
Amin inşAllah fıstık
Diğer konusunda 7,1b cevap paylaştı. Senden korkulur.👏👏👏👏😄
02 Yorumla- 4 gü
Yeni mi anladın skdks