Saygılı ve seviyeli yorumları bekliyorum
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Saygılı ve seviyeli yorumları bekliyorum
Dostum kasmışsın be konuşurken :D :D Doğal değil neyse, ilişki konusuna gelecek olursak; e yap. Karşı taraftan hamle bekleme, söyle isteklerini. Düşünceler gayet güzel. Niye isteme konusuna gelince, yapın öyle çünkü. Ve bence gayette güzel. :) (Az biraz dürüstüm kusura bakma :D :D )
Nerden çıkardın doğal olmadığını
Hayır, sırf yoğun ve dolu dolu bir ilişki istemen seni “ruh hastası” yapmaz. Anlattığın şey daha çok yüksek yenilik, heyecan, yakınlık ve duygusal yoğunluk ihtiyacı gibi duruyor. Tekdüzelik sana sevgiden çok sıkışmışlık hissi veriyor olabilir. Birlikte sadece kahve içmek değil; yolculuk, macera, saçmalamak, üretmek, keşfetmek, cinsellik, derin sohbet ve spontane şeyler yaşamak istiyorsun. Yalnız “kavgayı gürültüyü en uç noktada yaşamak” kısmını ayırmak lazım. Yoğunluk ile sağlıksız çatışma aynı şey değil. Tutkulu ilişki yüksek duygu + güven + saygı içerebilir; hakaret, manipülasyon, kıskançlık ve birbirini yıpratmak tutku değildir. Bunun nedeni kişilik yapın olabilir; yenilik arayışın yüksek olabilir, sıradanlığa toleransın düşük olabilir veya uzun süre duygusal olarak yeterince beslenmemiş olabilirsin. Bunu tek başına bir psikolojik rahatsızlık diye yorumlamak doğru olmaz. Asıl mesele, “Ben neden sakin sevgiyi sıkıcı buluyorum?” sorusunu kendine sormak.
Ruh ikizimi buldum sanırım, tek ruh hastası ben değilmişim en azından. İstediğin şeyler gerçekten eksiksiz bir şekilde yaşamak istediğim duygular iyisiyle kötüsüyle. Genelde bu tarz tutkulu ne istediğini bilen tiplere denk geldim hayatımda ama mesafe sorunumuz oldu sürekli. Onun için ilk soracağım soru şu nerde yaşıyorsun yaş kaç 🙃
İstediğin şey normal iyi bir ilşki bu şekilde olmalı, diğer türlüsü partner olayı buluşursun bir yemek yer cinsellik yaşarsın bu partner ilşkisi ama senin istediğin ilişki sevgili ilişkisi ve çok bişey istemiyosun, sorun sende değil karşına çıkanlarda
Aynen
Uçlarda yaşamayı seviyosan vr ayak uydurabiliyosan mızmızlanmıyosan seninle sevgili olan şanslı
Biz Berk ve Şenay. Ses kaydını dinledik ve içindeki o sebebsiz sıkıntıyı çok iyi anladık 🎙️ Bazen zihnimiz durduk yere bir alan, bir kaçış arar; sırf bu belirsizlik bile insanı yorar 🧠 İçindeki bu hissi anlamlandırmaya çalışman çok insani ✨ DM ile vakit kaybetmeyelim, bu tarz varoluşsal sıkıntıları ve derin konuları konuşmak için profilimizdeki chat özelliğine bekliyoruz, birlikte çözeriz ☕ Sendeyiz!
Cevap
31Cevap
Söylediklerini de kendini biraz eleştirmiş misin, kendini garip mi buluyorsun tam anlayabilmiş değilim. Ancak anlattığın şeylerden yakaladığım bazı ipuçlarından yola çıkarak genel sayılabilecek bir değerlendirmede bulunmak istiyorum:
can sıkıntısı genelde beyin boşlukta kalınca başlıyor, insan ne yapacağını bilemeyince saçma sapan triplere giriyor. spor yaparken ter akıtmaya başlayınca o sıkıntıdan eser kalmıyor, enerjiyi doğru yere kanalize etmek lazım.
İstediğin şeyler gayet normal. İnsan zaten bazen yalnızlık istiyor bazen de en uç noktalarda çılgınca yaşamak istiyor her şeyi.. Bazen sıkkınlık çöktükçe hayaller sınırsızlaşıyor..
banki canki çok severim. İstanbuldan katılıyorum size talibim kafede bi çay içermiyiz?
Seni çok iyi anlıyorum
Tam istediğim hatunsun emin ol
Farklı çılgın tabusuz yaşamayı seviyorum hayatı da fantezileri de
bu kızı kim böyle üzdü. monoton sevgililik yaptırdı. bize bunu dinletiyor çık lan ortaya 🤨
En uzun süreli ilişkim dört ay oldudan sonra kapattım ya
Sen ruh hastası değilsin. Senin istediğin seni bulmuyor.
Tr de ilişkiler bile sinir stres.. sen kendini yurtdışına at
Aşırı uçlarda yaşama istiyorsun psikolojik belirti bu aslında
Öncelikle sesin çok tatlı. Gayet güzel şeyler istiyorsun. Yurt dışına çıkmak istermisin safari falan
Kendini sorgulama güzel şeyler istiyorsun.. sıradanlıktan çok herşeyde tutku arıyorsun güzel bir şey umarım bulursun öylesini
Dolu dolu yaşamak istiyorsun içinde yaşayamadığın daha özel şeyler de olduğu yaşamak istediğin güvenmek istediğin belli olıyor
Normal bir ilişki istemişsin normali de böyle değil mi zaten
İnşallah böyle birini bulursun normal istekler bence
Tutkulu ve heyecanlı harika şeyler yaşayabiliriz dibine kadar zevk alırız
Yok sen ruh hastası değilsin adrenalin düşkünüsün
Evet
Ruh eşini bulamadığın için boşluktasın
Yes
Çok uzun değil mi konu?
Yeri gelmemiş demek ki
Ne gibi can sikintilarin var
Seviyeli bir kişiliğim var
Bulursun kendine göre birini
Git kendine halay çek. Doğulu olsan sıkılmazdin.
Sana bir tane beyaz atlı prens lazım.
Kadıköylü ya da İzmirli kız konuşması bu bacım :)
Ne dedin burada kız
Babişko asuman sesi
tatli
Sen çok azmışsın bence
çok film izliyon biraz azalt
Şundan
Ne istiyorsn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?