adadığım adaklar var ve çocukların akikası duruyor. Bursa'da güvenilir bir adakçı arıyorum. sizlerin daha önce tecrübe ettiği işletmeler var mı?
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer adadığım adaklar var ve çocukların akikası duruyor. Bursa'da güvenilir bir adakçı arıyorum. sizlerin daha önce tecrübe ettiği işletmeler var mı?
Ben olsam Bursa’da adak ya da akika için önce kesimin gerçekten nerede yapıldığını ve etlerin nasıl teslim edildiğini net şekilde sorardım çünkü bu konuda sadece internet yorumlarına bakıp karar vermek bana çok güvenilir gelmiyor mümkünse kesimhanesini görebileceğim ve hayvanın kurban şartlarına uygunluğundan emin olabileceğim bir yer tercih ederdim ayrıca vekalet işlemini nasıl yaptıklarını kesim sonrasında etlerin tamamını teslim edip etmediklerini ve kesim videosu gönderip göndermediklerini de sorardım çevremde daha önce yaptırmış ve memnun kalmış kişilerin tavsiyesi varsa ona da öncelik verirdim özellikle adak konusunda kesimin dini şartlara uygun yapılması benim için daha önemli olurdu o yüzden birkaç yeri arayıp fiyat almaktan ziyade hizmetin nasıl yapıldığını öğrenip içime sinen yere yaptırırdım
Gözle gördüğümüz yetmedi bizi klimalı ofise aldılar. Ambalajlanana kadar her aşamayı tv den izledik. Kesimhane girişine galos koymuşlar 😳
Bursa Nilüfer kayapa da Anadolu birlik Çiftliği diye bir yer var biz sürekli kurbanları muhteşem bir ekip. Ücretsiz olarak adağın istediğin kadar parçalayıp tabaklıyorlar İstersen ücretsiz eve teslim ediyorlar soğuk hava depoları da mevcut istersen eti dinlendirip işleye biliyorlar zaman zaman eve bir de buradan et aldığımız çok oluyor kesinlikle tavsiye ederim www. anadolubirlik. com. tr adresinde kredi gazilere satış yapıyorlar
bende rastgele denk geldim az önce canım. zannediyorum onları tercih edeceğim. sizlerinde öneriyor olması beni daha da rahatlattı teşekkür ederim
Benim adağım vardı internetten Anadolubirlik aş yi buldum Bursa Nilüfer’de çiftlikleri var hayvanımızı seçtik güzel şekilde paketleyip teslim ettiler Afrika’da falan da faliyet gösteriyorlarmış ben çok memnun kaldım size de rahatlıkla tavsiye edebilirim
bende rastgele denk geldim az önce canım. zannediyorum onları tercih edeceğim. sizlerinde öneriyor olması beni daha da rahatlattı teşekkür ederim
Googlede ara çıkan birkaç yere bak, hoşuna giden bir yerde kestir. Bir de onun dağıtma meselesi var tabi, dağıtabilecek misin?
Yoksa güzel dernek ve vakıflar var görevini hala layıkıyla yerine getiren, onlara adak, akika, sadaka kurbanı bağışı yapabilirsin
yorumlar gelene kadar anadolubirlik. com. tr diye bir adres buldum. istersen kaymakamlıktan aldıkları verilerle dağıtımda yapıp fotoğraflı dağıtımda yapıyorlarmış.
Şimdiden Allah kabul etsin o zaman
Cevap
3Cevap
@HugiNN bildiği bir yer var mıdır bilmiyorum ama
@HugiNN 🤨
@HugiNN ı ziyaret edin. Adamlar müthş bir organizasyon kurmuşlar. aklınızda bulunsun diye yazıyorum
Ben anadolubirlik tercih ettim bursada sebebi çok temiz ve hijyenik olması islami konulardada iyiler bence ilgi alaka süperdi 👏
Afrika'ya gönder
Bursa da nerdesin
nilüfer
Var tanıdığım
Yunuselinde
Hallettim sağol
Allah kabul etsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?