Muhabbet kuşum vefat etti onu gömebileceğim hayvan mezarlığı var mı bildiğiniz? İstanbulun neresinde olursa olsun farketmez?

Arkadaşlar merhaba, öncelikle konu benim için gayet ciddi bir konu bunu belirtmek isterim. 6 katlı bir apartmanın en üst katında oturuyorum ve yaklaşık 2 yıl önce bahsettiğim muhabbet kuşum arka odanın açık penceresinden girerek beni mutluluğa boğdu eski ait olduğu yeri terk ederek evimize şenlik kattı bir tane yeşil kuşum vardı ona da iyi dost oldu fakat geçtiğimiz saatlerdede çok acı bir şekilde bizide terk etti çok çok üzgünüm ayağı kırıldı ve kan kaybından vefat etti kendimi çok suçlu hissediyorum kedi kuş köpek savunmasız her hayvana sonsuzzz sevgim var sert bir kişiliğe sahibim ama bu olayda hüngür hüngür ağladım çok üzgünüm. Sonra düşündüm onun hakkı bir poşete koyularak çöpe atılmak değil onu toprağa gömmek istiyorum bunun için hayvan mezarlığı var mı ben bilmiyorum bildiğiniz varsa söylerseniz sevinirim...
Güncellemeler
+1 yıl
Nihayetinde böyle bir yer buldum tuzlada varmış bu mezarlığı yapmalarının amacı insani duyguları olan bir insanın biraz olsun avutulmasına yönelik yapılmış uygulamada olan aktif bir yer inşallah benzer acıyı yaşarsınız demicem desemde o insanlığı göremiyorum karıncayı bile ezmemek gerek hor görmemek gerek hiç bir canlıyı bu 3 onun bunun çocuğu ve daha bunlar gibi bir sürüsü ne anlıcak ki? Vicdan biraz vicdan yazıklarımdan rahatsız olan lütfen şikayet etsin görüşlerim bunlar aradığımıda buldum
Muhabbet kuşum vefat etti onu gömebileceğim hayvan mezarlığı var mı bildiğiniz? İstanbulun neresinde olursa olsun farketmez?