Türkiye'de balık etliyim diyen kadın ;

Doğada balık etliyim diyen kadın

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Türkiye'de balık etliyim diyen kadın ;

Doğada balık etliyim diyen kadın

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Her kadın kendine göre güzeldir.
Neden kadınları bir kalıba sokma derdinde bu erkekler bunu anlamıyorum. Kendi hallerine bakmaksızın kadın öyle olmalı, kadın böyle olmalı kafasını bir bırakın yaaa...
Çoğu kadın istemsiz kilo alıyor. Kimi kullandığı ilaçlardan kimi insülin direnci sorunu yaşadığı için kimi hormonal sorunlar yaşadığı için ve bazı kadınlar da yemek yemeyi sevdiği ve kilolarından mutlu olduğu için kilolular. Beğenmeyen bakmasın ama yargılamayı da kesin artık.
Hiç balık etli erkek göbekli erkek şişman erkek diye bir gündem var mı? Yahut kel köse daha ileri gideceğim ama olmayacak anlayan anlamıştır.
Herkes sıfır beden olacak diye bir şey yok veya balık etli kimileri de kilolu o kadar basit. Aynı şekilde erkekler de var. Çok zayıf zamana gibi biz kadınlar bunu sorun etmiyoruz. Herkesin bir alıcısı var.
Ayrıca görseldeki kadın balık etli değil zayıf bir kadın. 36 38 beden bir kadın balık etli olmaz, normal kilodadir. 36 34 beden zayıf ve 34 bedenden aşağısı 0 bedendir.
Soruda sıfır yargı var bu arada. Bazılarınız gereksiz alınganlık yapıyor ehuehu
Ben sen yargılıyorsun denedim.
4 yıl öncesine kadar spor yapan fit bir kadındım. Yaşadığım acı kayıp İlaçlar hastalıklar vs sporu filan bıraktım ve kilo aldim. Allahim çevremde herkes şok sana ne oldu. Ve bir baskı eski haline dön arkadaşlar insanlar bazı dönemlerde yaşadıklarından kaynaklı kilo alıp verebilir. Ben aynı kadınım kilo alınca çirkin mi oldum? Bu nasıl bir saçmalıktır. Bir şey yapıyorsam kendim için yapıyorum. Zayıf fitken harika bir kadınım ama kilo alınca olamaz bu benim vücudum istersem 50 kilo istersem 100 kilo olurum. Ve kendime de balık etliyim derim kime ne?
Ama bu alınganlık değil mi? Ben olaya soyle bakıyorum aslında, Kadın kilo laıyor aslında istemediği kadar kilo alıyor, ama sırf gonlu olsun diye etafındakiler çok iyisin, balık etisin bir şey olmaz diyor. Sonra bu kadıncağız da gerçekten bu şekilde sorun olmadığına inanıyor ve sorunu göremiyor. Bende aslında soyle bir alt yapı aradım soruyu sorarken birileri çıkıp ''ya bize oyle iyisin boyle iyisi deyip kandırdılar hep'' gibi cevaplar. Genel oalrak bana kadınların kilosundan dem vurmussun dedi arkadaşlar da, beni de severler sanırım konduramadıkları içni sağolsunlar kibarca demişler eheh. Ama tek amacım bu durumun altında yatan psikolojik sebepleri oğrenmekti. (çiçek) Hasstalığa yapacak bir şey zaten yok. Ben bi hasta oldum 1 senede 60 kiloya yakın aldım.
Toplumda hiç kimse kadınlara kilo aldın iyisin demiyor. Bumu geçelim, hep bir yargı hep bir zayıfla baskısı var.
Seninle aynı düşüncede değilim. Kilolarından mutlu olan ama toplum baskısı yüzünden mutsuz olan kadınlar var.
Ben birileri istiyor diye kilo almadım aynı şekilde yine birileri için kilo vermedim. Bence bütün kadınlar bir şey yaparken aklı başında olanlar tabii önce kendileri için yapıyor. Beğenilmek için filan değil.
Kadınların herşeyleri beğenilmek üzeredir bende burada katılmıyorum. Sadece bazı gerçekleri kendilerine soylemiyorlar bir şekilde zihinlerini kandırma mekanizması giriyor ortaya. Kilo alıp ben memnunum diyen birisi de aynı şekildedir efenim.
Yanlış biliyorsun
Garip olan, kadınların kendilerini nasıl tanımladığı değil; erkeklerin bunu dışarıdan teşhis edip tartışma konusu yapması olabilir. ‘Balık etli’ günlük dilde kullanılan göreceli bir ifade, herkesin beden algısı ve sınırları farklı. Birinin kilosu hakkında konuşacaksak da bunu etiketleyerek ya da küçümseyerek değil, saygılı ve gerçekten sağlık odaklı bir yerden yapmak gerekir.
Soruda en ufak bir saygısızlık ya da kimseyi yerme yok. Siz kadınlar neden direkt saldırıyorsunuz anlamıyorum. Tamamiyle altında yatan psikolojik sorunu anlamak istiyorum. Sanki soruda şişman kadınların ağzına edem ben obez pislikler dmeişim gibi bir hava yaratıyonuz.
Paylaşımında gayette Türk kadınını eleştirmişsin ama, yabancı kadını överek. Gelen tepkiler o yüzden
Hmm neden oyle anlaşıldığını daha iyi anladım. Lakin benim her sorumda var bir ironi epsri.4 ülke de yaşadım ben ve art niyetsiz yazdım. Yaşadığım ülkelerde ki balık etli olgusu hep aynı ama Türkiye de ki farklı.
Türkiyede ki insanlar, sisman ve baliketli kavramini karistiriyor. kimseyi kilosuyla yargilamam ama baliket kavramini bilmeden önüne gelen baliketliyim diye dolaniyor. gecen bildigin zayif, ince bi kiz kendini baliketli diye lanse ediyordu.. sisman ve obez ablalarimizinda baliket diye gezmesi cabasi. d
Ya evet işte beni de bu durum rahatsız etti aslında. Zaten kimin şişman kimin zayıf olduğu beni zerre ilgilendirmiyor ehehe. Ama insanlar hep sorunlarından kaçıyor. Şişmansan bunu kabul et zaten çözümü için uğrasırsın. Dolayısıyla analyamıyorum neden red ettiklerini he he
şimdi baliket söyle olur diye şak şak aticam foti ajdjjs memnun olmayan herkes kabullenmiyor veya erkeklerin sevdiği duzene gore sekil aliyor. erkolar baliket seviyorsa baliketli herkes, zayif severseler zayiflar ;)
ay emoji yanlis oldu jsjdj sapik dayi emojisi
Doğru biraz da buna isyanım :D Arkadaşlarla yorumda konustuk bu durumu. Lakin ben hep şey tarafındayım ne bilim, bir olay mantıksız ise aklım almıyor kabul etmek istemiyor.100 kilo olabilirsin. Allah şifa versin. Boyle olmayı sevedebilirsin Alalh akıl versin der geçerim. şişman olup yok yaa azcık balık etliyim demek ne bilim. Sornlardan kaçmanı sağlar sorunları çözmeni dğeil.
Emojiden bişey olmasss atsanda yalnıs anlamam senin (çiçek)
yaa nasilda taniyo benii ☺️☺️
amann he deyip gecicen oylelerine, ugrasilmiyor kimseyle üstüne saldiriyolar sonra
Ya siz de az değilsiniz haa. Zayıf olsa hastalıklı iki güne ölür, kilo alınca da obez bir beni yemediği kaldı o da yakında göçer dersiniz. Bacılarım yesin ve kendilerini nasıl tanımlamak istiyorlarsa öyle tanımlamaları da doğal
Yaw vallahi yok :D Ben sadece sunu anlamak istiyorum. Nedne sorunlardan kaçma psikolojisi? Evet yaa fazla kilolarım var demeden bunları vermek için uğraşmazsın ki. Sürekli kendini kandırırsın yok ya balık etliyim diye falan . İsyanım buna. Bugun de kadın düşmanı ilan edildik rabbime şükürler oslun aslfnasl
Türk kadınlarının yaşam koşulları belli. Bunun psikolojik analizini yapmak için kafa patlatmaya gerek yok. Merak etmeyin siz düşünmeden önce kaçmayıp çözüme varmak istiyor hemen hepsi. Kilolarını vermek için uğraşmamaları mı? İnsanların sağlık sorunları olabilir ve genetik olarak kilo almaya elverişli olabilirler. Zaten hemen herkesin yediği şeyler belli. Biliyorsun değil mi kaç hanenin evine makarnadan başka bir şey girmediğini? Ne güzel dram yaptım biliyorum ama napim canınız sıkılınca kadın bedenine sarıyorsunuz. Salın bacılarımı salınnn aaa
Görsele patladım brhshshs
Hümanist olarak sakin olun lütfen
Bu bence görece kavramının ortaya atılması gibi balinada bı balıktır en nihayetinde bdbdsk
Eheuheu evet görselden sebep yalnıs anlamıslar. Vallahi istersen googleye arat türkiye de balık etli diye ilk görsel çıkıyor. Sonra avrupa da balık etli yaz ikinci gorsel çıkıyor ben napım :D
Ekdjdkejdjdk harbi ilk bu çıkıyor krkrkrrk
Balık çeşidini bilicen önce tek bir balık yok sonuçta balık derken hangi gruptasın onu ayırmalı sırf kılçık olmamalı ama löp ette iyi olmaz belli bi zaman sonra
Ben hiç boyle düşünmemiştim aslında soruya cevaplar gelene kadar sakljfbasjk
Balina , fok ve yunusta bir balık bunu gören yok onlardaki özgüven kımsede zaten yok biraz kilo yapsam ben mevsim geçişlerde dikkat eder çok açılamam ama onlar legenden taşmış ekmek mayası gibi kısa short göbek açık belkide öyle olmalı bilemiyorum bakış açısı önemli
Yaa obezim diyorum yok balık etlisin diyorlar
Bence Türk halkı balinayı da balık sayıyor 😂😅
Ya ehehe. Demi kızıyorlar bana sonra neden yargılıyorsun diye. Yahu diyorum ki ben, insanlar nasıl gorunuyorsa onu soylemeli ki, eğer bunu problem olarak gorecekse farkına varsın. Öyle olmak istiyorsa da oyle kalsın banane ki demii.
Yani şöyleki insanlara sen obezsin demek bir tık kabalık
İnsanlar kilolarının farkındalar
Sen söyleyınce aydınlanmıyorlar 😂😅
GHabhfbhjab ya benim içni oyle bazen 20 kilo alıyorum kimse de demiyor ki oğlum bu ne okuz gibi oldun. D
Ama arada tartıya cıkıyorsundur ne bıleyım kıyafetlerın dar gelmeye başlar
Böyle ufak tefek evren sana derki az ye ajabajjs
Can bundan 50 kilo fazlam varken ne giyiyorsam hala onu giyiyorum ben :D Zayıfkende çuval severdim ehuehe. Bİr de benim bedenim orantılı kilo alıyor sadece gobeğim şişmez mesela göğsüm göbeğim miğdem kollarım bacaklarım yüzüm eşit oranlı şişiyor boy da. ok kısa değil anca 20 kilodan sonra falan fark ediyordum.1 senedir sabah akşam tartı kullanıyorum yoksa oyle bir durum yoktu hayatımda sporcu olmama rağmen.
Hmm sen normal değilsin o zaman
😅 50 kilo fark çok çünkü
Boy etkılıyordur ama
Birde orantılı olmasıda önemlı tabi
20 yi hissetmem sonrasını hissediyorum :D
Hea bende 10 u hissetmıyorum 😅🙈
Balık etli olupta göbeği açık kıyafetin ismi neydi unuttum onu giyip göbekleri dışarıda geziyorlar midem bulandı shshsh
Crop dimi. Evet ya bunu yine art niyetle soylemiyorum ama cidden kötü duran cesur bir kıyafet giymem aynı durumda olsam. Çok kotu duruyor çünkü.
Berbat örneklerini gördüm
İnsanı zorla eşcinsel yapacaklar dhdhdhdh
Bisey diyemicem bu konu hakkinda insanlar kör degil sonucta herkes biliyo neyin ne oldugunu istedikleri kadar desinler
(çiçekler)
Ben miyim cicekssss
Sen de bir çiçeksin tabii de bende smile olmadığı için boyle yapıyorum (çiçek) :D:D
He anladim hskdjsks tisikkürler
.
Mesela şimdi ben bu kadın şaşı değil deyince her şey düzelmiş mi oluyor demi :D
🤣🤣🤣🤣ahahhh
Balık etli kavramı pek algılanmıyor ya obez de balık etliyim diyor 36 beden kadın da balık etliyim diyor ki bence erkeklerin çoğu da bilmiyor
Evet bu konuda katılıyorum cidden. Abi benim hatun balık etli diyor kız şişman. Şimdi soyle oluyor kız manken gibi olsa bana ne ultra obez olsa banane, arkadaşımın sevgilisi deyip saygıda kusur etmeyecem kilosuna göre. De bilader sen neden kızı olmadığı gibi gormek ya da takdim etmek istiyorsun manasız...
Aynen öyle sitede de görüyoruz balık etli kız sorusu sorup 50 beden kadın fotoğrafı koyuyorlar, kavram karmaşası😅
(zafer işareti, çiçek)
🙏🌸
Lan olum delimisin sen… Belki hamsi istavrit değil belki köpek balığı balina falan ne yargılıyon sanane milletin balığından… 🤣🤣🤣
Yaww soruda yargılama yokk. Şişmanlar neden kendine şişman demiyor balık etliyim diyor bunun altında ki psikolojik sebebi arıyorum kanks.
Herkesin psikolojisi zaten kaymış boş ver uğraşma kafanı yorma…
Şimdi böyle sınıf ayrımı yapmayalım onlara. Hiç bir kadın böyle bu şekilde kilolu olmak istemez.
Hocam olur olmaz, bu insanlık halidir. Lakin bir insan şişmansa ona şişman dememenin kime faydası var ki? Kişiye sorun oykmuş gibi hissettirmek hem onun sağlığı için kötü hem de kandırmış oluyoruz. Ama soru bununla alakalı dğeil. D Neden herkesin kendini kandırma gibi bir huyu var sorunu çözmek yerine?
Seni çok lyi anlıyorum. Ama onun sağlığı önce kendisi için bir şey yapmalı bu konuda haklısın
Bazı 55 kilolar da balık etliyim diyo 100 kg da baliketliyim diyo bence balık cinsine göre değişiyor ama erkekler her halükarda kendini muhteşem fizikli sanıyor biraz da erkeklerin önden giden göbeğini lambir lumbur simitlerini benden büyük memelerini mi konuşsak
Evet garip ama onlar da böyle tatlı ve sevimli
Demiii her insanın albenisi bir güzelliği var gerçekten. Hiç insan sevmesemde sajkfbash
Biz seçtiğimiz insanların albenisiyle ilgileniyoruz yeterli dkd
Albeni güzel çikolata da ben eti karam daha çok seviyom jsafbas
Aa ben de karam severim
Oyyy doğum gününde benden sana eti karam çiçeği :D
Seneye artık unutmayalım da sjdjd 😂
Ben obez değilim mesela bana obez diyolar bide ufak göbek var die
Derler derlerr
Balık etli denilen kadın Marilyn Monroe gibi bacılar
Demii katılıyorum bak. Kendisini güzel bulmuyorum ama kilo olarak dovruu
yioook hoş kadındır
Hojdirr ama benana.
Mesela bana zayıfsın diyolat diyorum ben balık etliyim siz şişgosunuz anlamıyorlar
Yaa ahafahjhasf İşte sorunu biliyorsa insan ve bu onu rahatsız ediyorsa sonuca ulaşmak için hamle yapar haksızmıyım bu knouda bilmiyorum :D
Soru açıyom ayağına ne sallıyon la millete yüzsüz megoloman
Mesela kime sallıyom tam olarak kanks. D Soyleyinden bende bilim :D
Şişkolara işte
Niye ne alıp veremediğim var da durup dururken yüzlerce insanı kendime düşman ediyim tentenoviçmiyim ay yani mlmıyım ben :D
Tentenoviç olamazsın da mal olduğunu biliyom bro şlsadjas umuma açık yerlerde yazmayaydın eyiydi eheuehuhe
Tentenoviç ile ml ın eş anlamlı olduğunu mu? Hangisini. D
İmal olum o imal şlasdşlas
Ben seni anlamamak. D
şaşırmam mı gerekiyordu jsjs
Sen bana ateş ver ben sana taş
Sen bana ver ben sana taş
Balığın cinsini belirtmemizde fayda mı var yani djfjf
Hafbashahb Demi o da benim eksikliğim olsun.
aynen öyle, kelimelerin anlamını tamamen büküyorlar. fotoğraftaki pembe kıyafetli kadının durumu da net olarak balık etlilikten çok uzak, işin ucu kaçmış durumda. herkes kendini kandırmayı seviyor.
Ameliyat olduktan sonra kilo almam şakak gibi 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Heee bende ameliyattan sorna verdim heuhue Geçmiş olsun (çiçek)
Teşekkür ederim 🙏🏻
Konudan bağımsız, balina balık değildir arkadaşlar.
Saygılar, sevgiler.
Teşekkürler iyi günler diye bitirmen lazım ama cümleyi. D
Bir daha ki sefere yapacağım onu da 😁
Ehehe teşekürlerr. D
İlgilenmiyorum kimsenin hayatına herkes karışamaz dlkgjsdl kanka insan kendini bilmeli bence
Onu diyorum işte. Şişmansam şişmanım ben diyorum. Zayıfsam da zayıfım ben diyorum. Biz de neden şişman olduğu aşikar insanlar yok ben balık etliyim diyor bunu anlamıyorum. bunun ardında yatan spikolojik düşünce nedir?
Kaslı omuzları olan, hafif kaslı göğüsleri olan, kaslı baldırları olan minik göbekli bir adamım ldkjgşsdflk kanka bunun altında yatan tek şey, insanların gerçeklik algısını yitirip kendilerini olmadığı biriymiş gibi olduklarına inandırmak. Ona sorsan ultra kültürlü biridir, ki burada bir lavuğu biliyorsun benim kitap okumama falan her şeyime laf attı, tek kitap okumamıştır, şöyle tezlerim böyle araştırmalarım var diye, lavukla 2 dakika felsefe yapsam beyninde pıtı atmaya başlardı. Ama gel gör ki, kendini bilen de kendini kanıtlama gereği duymuyor. O tip insanlar kendini kendisine kanıtlama derdinde oldukları için ben şöyle seksiyim, böyle fitim, böyle zekiyim diye dolaşıyorlar. Ama %90'ı tırt.
Heuehuue
Değil bir şey olmaz hem ona varana kadar daha önemli meseleler var
Boyle yapacaksak siyasetten başka bişey konusamayız ülkede. D
Kadınlara laf yok baska seyi deş jdjd
Laf atmadım ki :D Bu durumun altında ki psikolojik düşünceyi merak ediyorum :D Bu konuda en son laf edecek adma benim 10 sene boyunca senede 30 -40 kg alıp verirdim 2-3 kez asjkfask Nedense hemen laf soylemişim gibi algılanıyor heuehue
Sonuçta baliginda cesitleri var olaya biraz öyle bakmak lazim:))
Doğru hocam.
Beden algısı kişiden kişiye değişiyor garip olan yargılamak bence
Bu konuda da gariplik var. Bir insan şişkoysa ona şişko denmesinin body shaming olmadığını düşünüyorum. Şişkosun yani asıl '' aa ne akdar zayıfsın'' demek falan yasak olmalı. Realiteyi kelimeleri dğeiştirerek halı altına süpürmek hem o kişi için hem de realiteyi kullanamayan için garip olur. Daha az faydalı olur diyim hadi.
Gerçeği inkar etmekle saygılı olmak aynı şey deği Ama bir gerçeği ifade etmenin de kırıcı olmak zorunda olmadığını düşünüyorum
Şimdi sen bana 10 yaşımdayım desen ama 18 yaşında olsan, bunun altında yatan mantığı açıklayabilir misin? Soyle soyliyim daha subjektif olur sanırım. Mesela şişmanken sürekli yok ya iyisin dersen karşındakine o kendisini farkına varmayabilir. Ama şişmansın dikkat et desen yaa evet benim bir şeyler yapmam gerekir deyip daha sağlıklı gorunmesini sağlamazmısın? Ama konumuz inan bunların hiç birisi değil. Bak soruda diyorum ki, şişman hatta obezite sınıfında ama kendisini balıketliyim diye kandırıyor neden? Ben bunun nedenlerini arıyorum. Kimse çirkin pislik obez karı dediğim yok :D
Haklısın abiciğim 😊🫰
Erkeklerin de kadin bedeni uzerinden yorum yapmasi ama konu erkek bedenine gelince kudurmasi kisa boylu gozluklu kel obez erkekler icin d ebir soru sorsana
Niye bu kadar alıngan ve sinirlisin?
çift kaşar tost gibi,
çift balık etli onlar
Anlamadım kanks
Balığın çeşitleri var iste hangi balık oldugunu sormak lazim ahahaah
Yaww sfjasjkf
Balık etli olanlar alında normal kilosunun bir tık üstünde dolgun hatlara sahip kadınlar obezite sorunu olanda balık etliyim demez ya
Valla diyorlar yaw.
Sapan getir bana
Hahfbha eskiden duck hunter oyunu vardı bilirmisin? O tabancadan getircem.
Tamam içinden su çıksın ama kıyamam üzülürüm yoksa lsjsj
Olur halledecez bana bir kaç dakika ver. D
Balık ama hangi balık. Balina da bir balık.. hamsi baluk değildur onu saymıyoruz.. kefal de istavrit de.. detay önemli :))
Yawww ajkfbash doğru ne diyim :D
Durakta beklerken cips yiyeni gördüm hunharca
Afiyet olsun. İşte ama sen şişman değilsin sadece balık etlisin deyince o cipsi yememesi gerektiğini anlayamıyorlar.
Tyra banks balık etli mi oluyor bence sen de karıştırmışsın kavramları
Maalesef öyle bir şey diyince de yanlış anlıyorlar
Bi şey diyim mi, maalesef çok haklısın...
Sövceksin sandım. D
Ahshhs yok yok. Ben çirozum mesela, söylemekten korkmuyorum 🥺
Bende ultra obezim mesela :D
Yi yi, can boğazdan gelir...
Hhehehe (çiçek)
Balık var , balık var dimi ama
Haklsıınız ne diyim :D
Teşekkürler 😜
Yav bizim kızlara hiçbir şey anlatamazsın
Kızıyorlar sonra iyi niyetli sormustum halbukim:D
Farketmez herkes zeka seviyesini gösterir neyin ne olduğu belli gitsinler latin kadınlara baksınlar balık etli onlar
Rahat verin kadınlara yahu
Yaa siz kadınlarda çok alıngansınız :D Ben bu durumun altında yatan psikolojiyi öğrenmeye çalısıyorum. YOksa banane kim kaç kilo ehehe
İyi bakalım
(çiçek)
Kalp kalp
Boş ver onlarda öyle mutlu olsunlar.
Olamazlar ki yalan üzerine mutluluk olmaz patlar bir yede daha kotu olur.
Balık var balıkçık var.
Azcık peşinatla küçük küçük taksitler haline balıkçıklar alırım bende. D
Öyle oluyorsa biz de alalım başkan
İyide her türlü balık var öyle düşün 😄
Mümkün :D
Kilomla dalga geçme balina etliyim ben belki 🥺
Dalga geçmiyorum :D Şişman olanlar neden şişmanım demezler mesela can?
İşte ben pis boğazım yedikce yerim kendimi tutamıyorum demiyo balık etliyim diyo kendini iyi hissettirmeye çalışıyor sanırım 😃
Hııı hala mantıksız :D
Her şeyde mantık arama 😃
Balık etliyim ( balina )
Ehehehe
Benim bir arkadaşım vardı abay kiloluydu hep kendisi balık etliyi falan derdi ama bence balık etlilik sadece kalın kalıplı demek
Hangi balık etli üzdü seni
Soruyla alakasını çözemedim :) Ama soracak olursan hiç şişman bir kız arkadaşım olmadı. Sanırım balı keli bile olmadı gerçek anlamda balıke tli eeheh
2. Kadın fiziği çok iyi
Normaldir, Balinada bir balıktır..
Doğru tespit
Cidden
160 110 kiloyum 😂
Maşallah efenim azcık fazlanız var gibi ehehe sen okeysen kime ne...
Elde bu var
Haklısın aşkım
Çok garip
Selülit hep