aşırı korkuyorum ölümden ya bogularak ya da aniden kalp krizi yatagımda geçirmeyi asla istemem çok ürkütücü geliyo
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer son 1 yıldır bunu düşünüyorum özellikle ölümün hissini merak ediyorum, düşünsene karşındaki adamla tartışıyorsun sonra sana ölümcül yara veriyor, ardından sessizce yere yığılıyorsun ve kırmızı sıvı akarken acısız gibi ama acıyan bir yara ile kan kaybından göçüp gidiyorsun. tüm bunlar yaşanırken ölümü düşünüyorsun ve neler hissedeceğini merak ediyorsun. son 1 yıldır sadece bunu düşünüyorum hemde her gece "ya ölürsem bu nasıl olurdu?" ya da "ölümü hissedecek miyim?"
Aynı şey niye hiç daha önce bu tarz düşünceler gelmeyipte simdi gelmesi kotkutucu
En acılı ölüm de olsa, maksimum çekeceğin acı 10 dakika yavrum, beden fazla acı yüklendiğinde her koşulda kendini bayıltır. Sorun etme, ölmenin tadını çıkar
Muhtemelen ne kalp krizi ya da yanarak öleceğim çünkü ailede kalp krizi genetik ve benim en korktuğum şey de yanarak ölmek Muhtemelen bu ikisinden biri olacak diye düşünüyorum
Benimde suda bogularak ani kalp krizi asırı korkuyorum nedense bu ikisinden genc yasta bide asla ölmem ya ölmek istemiyorum asla yani
Işte Kural bir Asla asla deme asla dediğin şeyler ne zaman başıma geliyor Ne yaparsın bunu unutma ekstra olarak genel olarak en çok korktuğumuz ölüm şekli önceki hayatımızda Tabiri caizse öyle bir şey varsa tabii bilemem yani Öyle diyorlar önceki hayatımızda Öldüğümüz çekilmiş Yani ben niye yanarak ölmüşüm ya da öleceğim Muhtemelen Sen de aynı şekilde o yüzden Korkmana gerek yok Ben fazla korkuyorum ama Hani sorulursa yanarak ölmek derim ben
Ya öyle ölürsem çok korkutucu geliyo
Ya şimdi ikimizinki de aniden değil 1 ihtimal can çekişerek ikinci ihtimal kalp krizi
Biz Berk ve Şenay. Bu korkunu çok iyi anlıyoruz, belirsizlik hissi insanı gerçekten yıpratabiliyor 🧠 Ölüm üzerine düşünmek bazen zihnin bir oyunu ama yalnız değilsin. Zihnini bu karanlık senaryolardan biraz uzaklaştırıp var olmanın tadını çıkarmaya çalışalım ☕ İçini döküp sohbet etmek istersen DM yerine profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, birlikte konuşup rahatlarız 🎙️✨
Cevap
25Cevap
Merak etmiyorum umurumda da değil.
Hiç düşünmüyorum.. yasamamaktan korkmalı derler insan.. valla denizde öleyim boğulmak vs olur :))
Ya çok korkutucu ölmek 😓
Nesi korkutuxu.. pattqdanak gidiyorsun işte.. bir kaç saniyelik bir şey :))
merak ediyorum tabi ama ölümden korkmuyorum sonuçta herkes için bir gerçek bu korkarak yaşamak boşuna
Hayırlısı ya gülüm çok da kasmamak lazım bende ihtimaller çok
Ya nasıl korkmuyosunuz beni niye bu kadar korku sardı istemsiz gün içinde titriyorum
Benim 117 çıkmıstı yüksek mi
30! Yaşlarında kalp krizi ya da ani ölüm hiç korkmuyorum ölmek istiyorum
ya nasıl korkmuyosun ben çok korkuyorum kaç gündür istemsiz titreme basladı aklımda hiç bu kadar ölüm yokken sürekli ölümle ilgili şeyler çıkıyo kalbim durcak gibi oluyo her yerim titriyo nspcam ben ya tetikleniyorum
Ay ben aşırı korkuyorum of bari 6 ay süre verilse son kez tostumu filmimi izlesem gece eterafı gelen geceni izlemeyi çok seviyorum bunu bilerek kesle bari ölsem son secenek buysa aniden ölmek aşırı korkutuyor asla aniden ölmek istemem
Endişelenme , dont worry hayat varken ölüm yoktur , ölüm varken hayat yoktur.
Merak etmiyorum.. sadece ne zaman öleceğimi merak ediyorum.. sıkıldım artık..
Yaşamaya bakmak varken ölmeyi düşünüp kendine zehir etme.
Umrumda değil ya sadece yarım kalmışlık hissi falan kötü epik bir sonumuz olsa bari
Herkes mi aynı seyi düşünür 😓
Hiç korkmuyorum bir kurtuluş çünkü. Asıl hayat burada değil
Reankarnasyonu falan araştırıyordum sonradan piskolojim bozuldu vazgeçtim ya
tuvalette ya da fanfini finfon yaparken ölmimde geri kalanı önemli değil
Ben muhtemelen bir kıyıda köşede kalp kirizi geçirerek ölcem dedem kalpten babam kalpten gitti
Her canlı ölümü tadacaktır
Ay deme öyle ya ben istemiyorum asla aniden ölmek
Gerçekler bunlar maalesef
En zor ölümlerden biridir boğularak ölmek
ya niye Allah'ım aklım çıkıyo ya tek basıma ölürsem kimse farketmesse,
Ay ne evlisi
Ay yok niye evleniyim
Zorla mı kardesim
Öleceğiz işte boş ver
hayır asla ölmek istemiyorum aniden bari 6 ay ömrüm olsun biraz mutlu olim son kez evimin balkonundaki etrafı izliyim azcık filmlerimi izliyim bari öyle ölim of bu aralar asırı ölüm şeyi sardı bedenim çok asırı korkuyodum gün içinnde her yerim ellerim özellikle benden bagımsız titriyo uyuyamıyorum sürekli o rüyam aklıma geliyo
Yok ben biliyorum koyun gibi bekliyorum
2 yıldır sonra ard arda rüyamda kalp krizi geçirdiğimi odamda kendime yukardan cenaze arabasına baktıgımı üstümde beyaz bişey vardı acı kahve renkli küçük baykuş gördüm bi diş dökülmesi
Başımız sağ olsun şimdiden 😅🙄 Allah güzel ve vakitli ölüm versin
Etmiyorum , korkumda olduğu söylenemez.
En çok bunu merak ediyorum
Allah uzun ömürler versin
Etmiyorum zamanını daha çok merak ediyorum
Ölüm anı ne olacak onu çok merak ediyorum
Bilemeyiz hayırlı olum nasip etsin rabbım
Bir şekilde olacağı için düşünme :D
Nasıl yaşarsan öyle ölürsün
sonucta olcugz ne onemı var
Ennn çok düşünülmesi gereken konu bence
Pamuklu döşek yaptır kendine
Baş ucuna çiçek falan koy mezar gibi hergün uyanırsın alışırsın
Bi de çiçek zehirli oluyormuş dalları boynuna dolayıp yatakta ölüm gerçekleşiyormuş
Neyse sen bunları düşünme
Ya deme öyle çok korkuyorum bari 6 ay süre verilse bana torpil gecseler en azından
6 ay neden ecelin mi gelecek
O arada filmimi sevdigim yiyicekleri son vedamı yaparımasla aniden ölmek istemiyorum çok korkutucu geliyo
Bak yazınca bile her yerime agrı girdi reglim bşde
Canın bu kadar tatlıyken Azrail dokunmaz sana şu sıralar rahatlıkla filmini izle küçük kız
Regl misin kimse yaklaşmaz sana eceline daha var
ay bilmiyom asırı ölüm korkusu sardı bedenimi sürekli aklıma gelşyo piskolojimi bozdu
Reglsin aşırı hassas zamanın ilgiyi falanda istersin seversin şu sıralar normal bence şu anki halin
İstediğin ilgiyi alamayınca böyle şeyler düşünüyorsun korkacak bir şey yok
Ya manyakmısın ne ilgisi sixefe bişey anlatılmıyo
Regl zamanı normalllllllll deli
Bu sinirle kimse gelip canını almaz senin
Git filmini izle zamanın varken
Manyak öldü galiba sonunda fatiha gönderirim öğlen
Kaç yıldır var bunlar peki sende
İki yıldır vardı ama o gördüğüm iki rüya ard arda asırı etkilde çok korkuyorum
Hımm
Hayır korkmuyorum
Geçmiş olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?